-
- Konu Sahibi biricik_tuana
Canım senin adına gerçekten çok sevindim inşallah daha da iyi olursun tamamen geçer birbirimize dua edelim lütfen :)Kızlar bugün emara girdim sonuç salı çıkacak ama doktor filmi gördü düzelmiş yavaş yavaş bas dedi inanamıyorum halen duyduklarıma Allahım binlerce şükür yarabbim
İnşallah gelen bebişinle tüm ağrılardan kurtulursun Allah yardımcımız olsunAmin teşekkürler inşallah düzelcek sadece çok bunaldım bügünümüze çok şükür Allah dermansız dert vermesin....
Allah razı olsun sağol canımİnşallah gelen bebişinle tüm ağrılardan kurtulursun Allah yardımcımız olsun
Raporumu aldım auak bileğimdeki ödem azalmış ama tamamen geçmemiş doktor üzerine basabilirsin dedi artık yavaş yavaş dedi ama korkuyorum yanlış bişi olcak diyeCanım senin adına gerçekten çok sevindim inşallah daha da iyi olursun tamamen geçer birbirimize dua edelim lütfen :)
Tam üç buçuk ay oldu azalma var ama tamamen gitmemiş ödemler basamıyorumOksijen tedavisi odemi azaltıyormuş ama çoğu doktor siz istemezseniz git al demiyor. Alternatif tıp çünkü. Pek inancları yok. Sizin kac ay oldu?
Bebekle çok zor inanın emar yeni çekildi üç hafta sonra tekrar gel dedi emar demedi ama artık umudum kalmadı bas diyor ben basamıyorun ki zaten sertlik var diyorumAz kalmıs biraz daha sabredin. Bence basmayın da 1 ay daha. Bi sonraki mr ınız ne zaman?
herkes sen doktor dan iyimi bilcen bas diyorlar sert diyorum basamıyorum anlatamıyorumBebekle çok zor inanın emar yeni çekildi üç hafta sonra tekrar gel dedi emar demedi ama artık umudum kalmadı bas diyor ben basamıyorun ki zaten sertlik var diyorum
Gerçekten mi yani bassam tekrarlar diye korkuyorum artık insanların soruların dan yoruldum artık teşekkür ederim bu arada inşallah atlatırız hepimiz bende sırf aç kalmamak adına bişiyler yiyorum yattığım yerde on kilo verdimO kadar iyi anliyorum ki sizi. Yatakta sagdan sola donemiyordum. Her gun agliyordum. Uzuntuden bisey yiyemiyordum. Insanin cok zoruna gidiyor yuruyememek. Engelli insanların durumunu daha iyi anliyor insan. Coğu gitmiş azı kalmış. Sabredin. Umutsuz olmayın. Odemin yuzde 90 ı geçtiginde basmaya baslamiştim ben. Belki siiznde oyledir ondan bastiriyordur doktor.
merhaba daha önceden yazmıştım 2011 de doğum yaptım geçici kemik erimesi yaşadım maalesef bende oldukça zor bir dönemdi çok şükürki geçti ikinci çocuk düşünmeye başladık yaşım geçiyor ve son yıllarım belkide çocuk için kontrol amaçlı mr çektirdim sol kalçadan çok şükür bişey yok doktora sordum ikincidede aynı şeyi yaşarmıyım diye bilemem dedi ama tecrübelisin aynı şeyi yaşarsan ona göre davranısrsın baston kullanırsın vs.. dedi, hiçbir sorun yaşamayabilirsin de dedi, d vitmaini düşük çıktı ampül kullanıyorum ama kalsiyum falan alsammı daha kadın doğuma gitmedim ortapediye gittim önce, nebilim öyle korkuyorum ki aynı şeyleri yaşamak istemiyorum kızım okadar çok bebek istiyorki yani böyle, şuan kilo vermeye çalışıyorum kilolu hamile kalmak istemiyorum malüm kilo daha kötü yapar eğer gene hastalanırsam diye 3 ay sonra falan iyice forma girerim ama tavsiyesi olan varmı vitamin açısından çünkü kızımda 9 ay bulantım oldu 8 kilo almıştım oda çubuk krakerle oldu açıkçası yani nebilim çok garip duygular içindeyim korku biryandan umut biryandan gene korku vs...
ya bir de mr ın temiz çıkması yeterli mi nebilim kemik ölçümü yaptırsam mı daha önce hiç yapılmadı hep mr çekildi kabak gibi gözüküyordu mr da erime
Erimemi gozuküyordu mr da yoksa odemmi? Benimde mr da çok şükür bisey çikmiyor artık kontrollerimde ama kemik olçumum -2.5 çıktı gecen hafta ki ben 2013 de geçirdim bu rahatsIlaç yazdı doktor. Hamilelikte bebek calsiyumu en çok annenin femur kemiğinden alirmış. Kemik olçumu yaptirin derim ben ve burda paylaşirsanız sevinirim. Sızinkinin uzerinden 4 yıl gecmış ve ben merak ediyorum kemik kendini toparlıyormu zamanla diye ?