-
- Konu Sahibi biricik_tuana
Canım merhaba evet bende doğumdan 2 ay sonraMerhaba Arkadaşlar,
Ben de doğumdan 1,5 ay sonra sırtımda müthiş ağrılar nedeniyle doktora gittim ve omurgada 3 kırık ile kemik erimesi teşhisi koyuldu. Kırıklar nedeniyle 1 yıl kızımı kucağıma alamadım ve çoğınlukla yatmak zorunda kaldım. Nefes bile almakta zorluk çekiyodum, ayaktayken sağa sola dönemiyordum. . çok zor günlerdi.
şUAN kırıklarım iyileşti ancak kemik erimesiyle savaşıyorum. Skorum -4,2'den -3,6'ya geriledi. Hergün kalsiyum, d-vit alıyorum. Benimle aynı durumu yaşayan arkadaşların mesajlarını gördüm. Ne kadar sürede ne kadar yol kat ettiniz?
Erimeye karşın özel bir tedavi uyguluyor musunuz? neler yapıyorsunuz? (Ben kefirin faydasını gördüğüme inanıyorum.)
Doktor 2. çocuk için tekrar aynı şeyleri yaşayabilirsin diyor-2. çocuk için doktorlarınız neler diyor?
Canım merhaba bende de doğumdan 2ay sonra oldu omurgamda kırık 6 ay doğru düzgün birşey yapamadım kardeşim baktı bana da bebeğime de skorum -3,9 du en son taramada -2,6 ya gerilemişti fakat ben 8.ayda tekrar hamile kaldım anlayacağın erime devam ederkenMerhaba Arkadaşlar,
Ben de doğumdan 1,5 ay sonra sırtımda müthiş ağrılar nedeniyle doktora gittim ve omurgada 3 kırık ile kemik erimesi teşhisi koyuldu. Kırıklar nedeniyle 1 yıl kızımı kucağıma alamadım ve çoğınlukla yatmak zorunda kaldım. Nefes bile almakta zorluk çekiyodum, ayaktayken sağa sola dönemiyordum. . çok zor günlerdi.
şUAN kırıklarım iyileşti ancak kemik erimesiyle savaşıyorum. Skorum -4,2'den -3,6'ya geriledi. Hergün kalsiyum, d-vit alıyorum. Benimle aynı durumu yaşayan arkadaşların mesajlarını gördüm. Ne kadar sürede ne kadar yol kat ettiniz?
Erimeye karşın özel bir tedavi uyguluyor musunuz? neler yapıyorsunuz? (Ben kefirin faydasını gördüğüme inanıyorum.)
Doktor 2. çocuk için tekrar aynı şeyleri yaşayabilirsin diyor-2. çocuk için doktorlarınız neler diyor?
İnşallah canım biran önce geçsin artık bende çok yoruldum sanırım ağrılarla yaşamayı öğrendim hamilelik zor geçiyo ya yalnız olunca ama buna şükür diyorum ne yapayım şu 3 ayı da hayırlısıyla atlayayım hemen ölçüm yaptıracam inşallah çünkü çok merak ediyorum erime ne durumda.iğne rahatlatmıyor mu seni ya valla çok yorucu bir hastalık ama Allah beterinden saklasın bizlere biran önce şifa versin inşallah çevremde hiç yok bu hastalığı bilen o yüzden seninle yazışmak iyi geliyor bana çünkü bi tek yaşayan anlıyor haldenAgrilarilarim aynen devam ediyor benim ya bide iğnenin ağrısı oluyor ya kemik taraması sonucunu merakla bekliyorum yaa inşallah duzelicegiz
Senin hamilelik nasıl geçiyor canım inşallah iyosindir
Benim oğlus iyi çok şükür ya
Canım benimde seninle konuşmak iyi geliyor ya bu hastalığı çevremde gördüğüm hickimsede yok ya allah kimseye de vermesin zor bir durum ya istanbula gidemiyorum canım ya eşimin tayni çıktı onunla uğraşıyorum ya benim taynim çıkmadı zor bir durum ya elbet gecicek diyorum ya bu günler bol dua ediyorumIstanbulda bir doktora gideceğini söylemiştin gidebildin mi canım sen de endokrine mi gidiyorsun bu arada d vitaminine bıktırıyor musun ne durumda şuan ben her ay tahlil veriyorum onun için hamileliğin sonuna kadar takip etmem gerekiyormuş
Hamileliğin 26.haftasındayım belim bazen çok ağrıyo ama buna şükür son 3ayı da hayırlısıyla atlatsaydım inan hamileliğin keyfini bile çıkaramıyorum korkuyorum hem de çok aynı şeyleri yaşamaktan lütfen dua et benim için benim dualarımda seninle Rabbim bir an önce şifa versin bizlere artık çocuklarımızın keyfine varalım sen nasılsın canımCanım nasılsın
İnşallah bu gebelik sonrası aynı sıkıntıları yasammassin allah büyük yaa bu sefer çocuğuna doya doya bakarsın benimde aynı ara ara bel ağrısı oluyor yine ama alıştım yaHamileliğin 26.haftasındayım belim bazen çok ağrıyo ama buna şükür son 3ayı da hayırlısıyla atlatsaydım inan hamileliğin keyfini bile çıkaramıyorum korkuyorum hem de çok aynı şeyleri yaşamaktan lütfen dua et benim için benim dualarımda seninle Rabbim bir an önce şifa versin bizlere artık çocuklarımızın keyfine varalım sen nasılsın canım
ikinci çocuk düşünmüyorum şu an.. konusu hiç geçmedi, bilmiyorum. ama şu var ki geçici olması nedeniyle ikinci çocuğu düşünüyorsanız, böyle bir hastalığa tekrar yakalanacaksınız korkusuyla bebek yapmaktan kaçmayın. nasıl olsa geçiyor ve kalmıyor. yapın gitsin :)
Geçmiyor benimki halen devam ayak bileğimde ve üç ay oldu tam ancak baston ile yürüyorum psikolojim bozuldu çok her gün ağlıyorum eski günlerimi çok özlüyorum
Sizin ne kadar zaman da düzeldi... bana vitamin kalsiyum bişi vermediler hiç fizik tedavi verdiler... Teşekkürler
Ayak bileğimde benimde çok ağrılarım oluyor. Geçenlerde şişti, buz koydum geçti. Ama yürürken çok ağrı çekiyorum, resmen kemiklerim ağrıyor. Doktora gittiniz mi? Teşhis olarak ne dedi? Bende bu hafta gitmeyi düşünüyorum doktora çünkü geçmek bilmiyor ayaklarımdaki ağrılar. Bu arada doğum yapalı beş ay oldu.cnm benim 7 aylıkken kalçada başladı doğumdan sonra 6 ayda gecti tam gecti derken ayak bileğimde 3 ay kaldı sonra da diz eklemimde de 3 3,5 ay kaldı toplamda 1 yıl süründüm benama burdaki arkadaslar hep bi kaç aya toparladıklarını söylediler sen beni baz alma..az kaldı diye düşün sanslısın bence en zoru kalça ağrısı