merhaba daha önceden yazmıştım 2011 de doğum yaptım geçici kemik erimesi yaşadım maalesef bende oldukça zor bir dönemdi çok şükürki geçti ikinci çocuk düşünmeye başladık yaşım geçiyor ve son yıllarım belkide çocuk için kontrol amaçlı mr çektirdim sol kalçadan çok şükür bişey yok doktora sordum ikincidede aynı şeyi yaşarmıyım diye bilemem dedi ama tecrübelisin aynı şeyi yaşarsan ona göre davranısrsın baston kullanırsın vs.. dedi, hiçbir sorun yaşamayabilirsin de dedi, d vitmaini düşük çıktı ampül kullanıyorum ama kalsiyum falan alsammı daha kadın doğuma gitmedim ortapediye gittim önce, nebilim öyle korkuyorum ki aynı şeyleri yaşamak istemiyorum kızım okadar çok bebek istiyorki yani böyle, şuan kilo vermeye çalışıyorum kilolu hamile kalmak istemiyorum malüm kilo daha kötü yapar eğer gene hastalanırsam diye 3 ay sonra falan iyice forma girerim ama tavsiyesi olan varmı vitamin açısından çünkü kızımda 9 ay bulantım oldu 8 kilo almıştım oda çubuk krakerle oldu açıkçası yani nebilim çok garip duygular içindeyim korku biryandan umut biryandan gene korku vs...
ya bir de mr ın temiz çıkması yeterli mi nebilim kemik ölçümü yaptırsam mı daha önce hiç yapılmadı hep mr çekildi kabak gibi gözüküyordu mr da erime