Geçici Kemik Erimesi, kemik iliği ödemi

Cnm gececek insallah ben de ayni sorunu yasiyorum su an sol da baslamisti hamileyken simdi sag da agriyor biz de gazide hakan atalar a gittik bir ay sonra mr ile net teshis koyariz dedi ama benim agrilarim da hic azalma yok hatta artti bile sol bacagimda kirik gibi zor kaldırıyorum.hakan bey ilac egzersiz falan onerdi mi peki?

İnşallah eski sağlığımıza biran önce kavuşuruz benim bebeğim de erkek canım o da hareketlendi iyice hep kendi istediği olsun istiyo :))demek ki aynı dönemde aynı şeyleri yaşıyoruz benim hamileliğimin son ayları da çok zor geçti bi de doktor normal doğum için sürekli yürü demişti o da tabiki daha da kötü yaptı

Canım Allah ın izniyle geçecek ama sabır gerekiyor bir de istirahat etmelisin bi süre bu arada ilk normal doğum mu böyle bir şey yaşadın mı

Canım Allah ın izniyle geçecek ama sabır gerekiyor bir de istirahat etmelisin bi süre bu arada ilk normal doğum mu böyle bir şey yaşadın mı

Bu hastalık Türkiye de sadece bizde mi var (
Ben sol ayak bileğimi hissetmiyorum. Basıyorum ama yamuk oluyor yürüyüşüyürüyüşüm. Ağrılarımı söylemiyorum bile. Moral çok önemli.
Ben doğumda 40 haftaya kadar bbekledim.normal olsun istiyordum ama doktorum bana 3 hafta önceden sezeryan olmam gerektiğini demişti. Acaba beklemekten mi oldu ?
Sizler kaç haftalıkta doğum yaptınız hanımlar?

Canım Hakan bey başından beri bana ilaç önermedi sadece yattığın yerden ayağını kaldırım indirme,kendine doğru çekip bırakma gibi basit hareketler .sen şimdi kaçıncı ayındasın merak etme ağrı geçmiyor zaten benimde şuan ağrılarım var ama üçüncü ay ki emarımda dr kemikler neredeyse normale dönmüş yürüyebilirsin dedi bana fakat ben hala ağrı hissediyordum korkudan yürüyemiyorum zaten diğer emara kadar arada deneme yürüşü yapıyorum sadece .ama sabırlı olmak lazım tabi çok zorrrr

Mrb canım ilk doğum sezeryan hiç bu tarz sıkıntılarım olmamıştı gayet iyiydim doğuma kadar yürümüştüm .genellikle ilk gebelikte oluyormuş benim ikinci de oldu ayrıca biz ikiz olduğu için zorlandı diye düşünmüştük öyle de değilmiş tek gebelik buradakilerin çoğu,nasip kısmet kime neden nasıl olduğu bilinmiyor işte

Hayır canım öyle de düşünüp üzme kendini o olacağından ben 36 haftada doğum yaptım dr 32 de alacaktı nerdeyse bebekleri zaten olan olmuş yani en azından bebeklerin sağlığı için 36 ya kadar dayandım ama yürüteç kullandım doğuma dört hafta kalana kadar zaten çok canım yanıyordu .sizin benim gibi iki kalçada da var mı ?

Benim de kalça ağrılarımla birlikte üçüncü ayda ayağımın üzerine basma yük verme denemelerinden sonra ayak bileğimde çok ağrı olmuştu ama o bir iki hafta sonra geçti .ben de inanıyorum ki inşallah bu ağrıların hepsi geçecek öyle dua ediyorum istiyorum ama bu süreç çok zor malesef o nedenle bu paylaşımlar derdimizi paylaşıp rahatlamak adına çok önemli ben hergün burdaki yazılanları okuyup rahatlıyordum geçiciymiş diye

Bunların hepsi geçecek dimi eski sağlığımız yerine gelicek bazen karamsarlığa düşüyorum yaa bu kadar ağrı çekmek çok zor yaa hele bu agrilarla is de çalışmak daha da zor rapor alsan insanların kalplerine kötü birşey gelirmi diye düşünüyorsun
ilerde inşallah bu günleri düşünür ne çektik ve deriz :)))

Evet gerçekten çok zor hele benim ikiz bebekler bir tane ikinci sınıfa giden kızım ve ben...bu arada genelde burdaki arkadaşların çoğu öğretmen miş heralde ben de öğretmenim şimdi raporluyum ama eylül de okula başlamak sağlığıma kavuşmak istiyorum

Benim iki yerden kırıldı kalça kemiklerim. Pelvik bölgesine ödem yaptı. Hala ödem var. Yarın mr sonucum çıkacak bakalım kalçam ne durumda.
Çünkü lavabo ihtiyaçlarımı çok zor gideriyorum. Eskiden çok ağlardım Ama şimdi evladımın yanında olmak beni güçlendiriyor

Doğum yapalı ne kadar oldu?canım ya gerçekten çok zor çeken bilir yarın inşallah güzel sonuçlar alırsın emar sonucu beklemek ne demek bilirim

Benim bir bucuk ay oldu.nerdeyse ama hakan bey net teshis icin bir ay sonra mr cektir gel dedi ben agrim olsa bile yuruyemem diye korkuyorum cunku bacagim sanki kalıbın icinde gibi kipirdatamiyirim.kemiklerinin normale.donmesi.icin nelere dikkat ettin.ppeki

Ben de ogretmenim ve tayin isteme gibi bi ihtimlaimiz de var sehir disina esimden dolayi insallah ozamana kadar duzelrim hepimiz eski.saglimiza kavusuruz insallah ben.burda konuyu acan arkadasin ve bu.hastaligi yenen arkadaslarin yyazdiklarini okudukca moral buluyorum

Bende 4 hafta önce doğum yaptım ve 3 buçuk aydır hala yürüyemiyorum hiperbarik oksijen tedavisiyle ancak evin içinde yürüyorum 2 dakika ayakta kalamaz haldeyim bu hastalık için başlamasın diye d vitamini testi yapılmıyor neden kadın doğum uzmanları d vitamini vermiyor neden çaresi yok şaşkınım ve artık bebeğimi alıp dışarda yürümek istiyorum onu kucağımda gezdirmek istiyorum yalnız degilsin bu hastalık 6 ay en geç 1 yılmış artık aglamaktan yoruldum sana tavsiyem oksijen tedavisi gör bu süreci kısaltıyormuş

Ama dört hafta daha çok erken ve herkeste farklı
Ama dört hafta çok erken daha benim doğum yapalı dört ay bitti hala desteksiz yürümüyorum ağrım ve yanmalar batmalar var ama çok şükür bi kalçam geçti o beni teselli ediyor .oksijen tedavisi büyük şehirlerde var bildiğim kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…