Geçici Kemik Erimesi, kemik iliği ödemi

Ama çalışıyorsan iyileşmen gecikir çünkü doktor bana hiçbir şey yapmadan sadece dinlen demişti hemşirelerin işinin de ne kadar yoğun olduğunu herkes biliyor eğer durumun müsaitse rapor al elinden geldiğince dinlen çünkü istirahat,sabır ve zaman bizim hastalığımızın çaresi Allah biram önce hepimize şifa versin

Amin kayseri deyim burda endokrin dr ü bulmakta zorlanıyorum ama samsun da dr um var medical park ta ıstanbul da endokrin dr ü varmış ona gitmeyi düşünüyorum ama omurgam için dr bulamadım daha

Kemik iliği ödemi tanısı konulan kişilerden biride benim bugün 3.ay ve ben evin içinde ancak yürüyebilir hale geldim hamileliğimin 28. Haftasında başladı ve doğuma gittiğimde adım atamaz durumdaydım Allah kimsenin başına vermesin hala yürüyemiyorum .doğuma kadar kimse anlamadı doğumdan sonra mr da çıktı Dr hiperbarik oksijen tedavisi önerdi gittim Bacaklarım açılmaya başladı bunun tek ilacıymış eskisi gibi ne zaman olucam meraktayım :KK43:((((

Kemik iliği ödemi tanısı konulan kişilerden biride benim bugün 3.ay ve ben evin içinde ancak yürüyebilir hale geldim hamileliğimin 28. Haftasında başladı ve doğuma gittiğimde adım atamaz durumdaydım Allah kimsenin başına vermesin hala yürüyemiyorum .doğuma kadar kimse anlamadı doğumdan sonra mr da çıktı Dr hiperbarik oksijen tedavisi önerdi gittim Bacaklarım açılmaya başladı bunun tek ilacıymış eskisi gibi ne zaman olucam meraktayım :KK43:((((
Çok geçmiş olsun zor bir hastalık sabır gerektiriyor ve ağrılar la yaşamı öğrenme ne yazıkki

Herkese gecmis olsun arkadaslar ben de dogum yapalii 20 gun oldu ve 38.haftada sol kalca agrim basladi genel anesteziyle sezeryan oldum dogumun ertesi gunu mr a girdim ve sonucta aveskuler nekroz dediler acil ameliyat olmam gerektigini soylediler esim mr sonucumu iki.doktora daha goturdum ben gidemedigim icin onlarda kemik iligi odemi oldugunu iki ay koltuk degnegi kullanmam gerektigini soylemisler bir ay sonra tekrar mr istemisler net teshis koymak icin iyilesen basindan bu.hastalik gecen arkadaslr siz ne kadar surede atlattiniz ve ilac vs kullandiniz mi ayrica yatis oturus pozisyonunuz nasildi bana.doktorlar hic net bi sey soylemediler

Geçmiş olsun cnm üzerine hiç basma baston yerine yürüteç kullan zorunlu olmadıkça kalkma beslenmene dikkat et psikolojini bazma 2-3 ayda toparlanırsın ödem ve baskı kırığa yol açıyor bende kırık ve çökme oluştu vida takıldı fizik tedavi görüyorum doğum yapalı 9 ay oldu sende kırık oluşmamasına dikkat et çabuk toparlarsın Allah şifa versin

Geçmiş olsun cnm üzerine hiç basma baston yerine yürüteç kullan zorunlu olmadıkça kalkma beslenmene dikkat et psikolojini bazma 2-3 ayda toparlanırsın ödem ve baskı kırığa yol açıyor bende kırık ve çökme oluştu vida takıldı fizik tedavi görüyorum doğum yapalı 9 ay oldu sende kırık oluşmamasına dikkat et çabuk toparlarsın Allah şifa versin
Nerde fizik tedavi görüyorsunuz? Bende görüyorum şu an

Tesekkur ederim Allah razi.olsun ben de Ankaradayim eryamandayim hatta muayene olmak Icin tavsiye edebeliceginiz bi doktor var mi acaba

Ben başkent hastanesinde Hüseyin demirörse gidiyorum amelyatı da o yaptı sen nereye gittin benim ki daha sıkıntılı bir süreçti walker kullan hiç baskı yapmaman gerekiyor

Ben başkent hastanesinde Hüseyin demirörse gidiyorum amelyatı da o yaptı sen nereye gittin benim ki daha sıkıntılı bir süreçti walker kullan hiç baskı yapmaman gerekiyor
Koruda dogum yaptim ve mr a orda girince ordak dr lar bakti sonuca acil ameliyat dedi sonra gazide hakan atalara gittik esimde bulent erdemliye goturdu mr sonucu ben normal dogum olacak bacaklarim acilsin diye cok yuklendim maalesef simdi sag kalcamda agriyor ayni sekilde

Canım biraz daha iyiyim ama ağrım oluyor yaa halen iğne bekliyorum gelmedi en kötüsu omurga ağrısı yaa
Ağrılar 3-4 yıl sürecekmiş sanırım gerçekten omurga ağrısı çoook zor Allah yardımcımız olsun bebeğin nasıl diş çıkardı mı bizim 4 tane oldu şimdi :)ne yapalım artık onların varlığıyla avunacağız

Rabbim şifa versin inşallah ama spor muhakkak yapin çok zorlamayin agrilari bile hafifletiyor diyebilirim benimde iki bacagim olmuştu kaslari skma hareketi diz kapaginin arka tarafini yatağabbastirir gibi yapcaksin 10 a kadar sayip. Sonra dizini merdivenden cikar gibi yapicaksin kaldirip indircekain. En sonda açma germe hareketi yapacaksin kisa surede his kaybi falan hepsini toparliyor inşallah birde ben coraspin ictim hergun bitane. Bebeğe de çok zarari yoktur inşallah. Kanlanmayi arttiriyor kemikte. Rabbim şifaversin insallah

Ağrılar 3-4 yıl sürecekmiş sanırım gerçekten omurga ağrısı çoook zor Allah yardımcımız olsun bebeğin nasıl diş çıkardı mı bizim 4 tane oldu şimdi :)ne yapalım artık onların varlığıyla avunacağız
O kadar yıl surermiymis canım ya ben omurga için iyi bir dr bulamadım daha agrilarla yaşam çok zor yaa alismakta insan bazen çok zorlanıyor ya
bebeğim iyi çok şükür benim ki biraz değişik dış çıkartıyor ya bir alt bir üst çıkardı toplam iki disi oldu gerisini bekliyoruz yaa :))) bide çok yaramaz olmaya başladı seninki kız mi erkek mi benim ki erkek

Merhaba arkadaşlar dört aydır takip ediyorum sizi .dört ay önce ikiz bebeklerime doğum yaptım bu ikinci gebeliğim sekiz yaşında da bir kızım var ikinci gebelikte normal tüp değil.hamileliğimin 7. Ayında yürüteçle yürümeye başladım tabi teşhis yoktu herkes gibi banada hamilesin ondandır dediler doğum yaptım hastanede ikinci gün çok daha kötü oldum basmak mümkün değildi emar çektirdik avaskiler nekroz bi üst merkeze gidin dediler Ankara ya gazi ünv gittik hakan Atalar dr sağolsun o geçici osteoporoz teşhisi koydu ama bu arada orda yine başka bir prof beni hemen ameliyat etmek istedi .Hakan bey her ay emar takibi yaptık yüzde 85 geçici oldığuna karar verildi diğer ay ki emarda da şimdi .sağ kalçamda yüzde 50 sol kalçamda yüzde35 ödem vardı şimdi sağ kalçam geçti ama sol henüz geçmedi bu süre içinde sol daha iyiydi aslında ama şimdi o da ağrıyor .üç aylık sürede sol bacağıma daha çok yüklendim belki de ondan mı? Doğum sonrası üç ay yürüteç kullandım hala koltuk değeneği kullanıyorum. Arkadaşlar sol kalçamda geçecek mi ?

X