Geçici Kemik Erimesi, kemik iliği ödemi

Evet bende çok korkuyordum yürüyemem diye ama üç buçuk ay olunca emar sonucuna göre dr bas yürü korkma dedi yürüyemem sanıyordum ama yürüdüm :) ama tabi ağrılarla birlikte fakat yürümeme engel olacak kadar değildi ağrı sızı sonra sol bacak başladı ama şu an yine de fena sayılmam tabi basmıyorum sol bacağa.nelere dikkat ettim ;süt,yoğurt,kemik suyu ,paça çorbası,yumurta kabuğu ve limon karışımı ,protein içerikli et vs hergün bunları yedim diyebilirim üzerine hiç basmadım ,egzersiz yaptım.inşallah geçecek,geçici osteoporoz olduğunu bilmek sevindiriyor fakat süreç çoook uzun

canım merhaba öncelikle geçmiş olsun Allah ın izniyle zaten geçecek buna inan gerçi ben omurga kırığı yaşıyorum ama sonuçta aynı hastalık ben 6 ay çok çektim ağrılarım hala devam ediyo ama buna şükür en azından kimseye muhtaç değilim bebeğime bakabiliyorum emin ol ben de çok ağladım bu süreçte sana sadece sabret diyorum :)

Canım doktor bana kırığın toparlanması 6 ay sürer demişti ama ağrılar uzun zaman sürermiş bi de erime hala durmadığı için çok ağrı veriyo yaa ben daha gitmedim hastaneye korkuyorum erime durmadıysa ya da artış varsa diye sen ölçüm yaptırdın mı şu an sonuç ne

Canım öyle düşünme ben 41.haftada doğum yaptım Dr normal olur diye bekletti ama bu hastalığın sebebi zaten tam olarak bilinmiyormuş inşallah bir an önce iyileşiriz yaaa

Canım öyle düşünme ben 41.haftada doğum yaptım Dr normal olur diye bekletti ama bu hastalığın sebebi zaten tam olarak bilinmiyormuş inşallah bir an önce iyileşiriz yaaa
Arkadaşlar ocak 13 te doğum yaptım ve hala bekliyorum diğer bacağımın geçmesini evdeyim değenekleyim burda bi dr ilaç verdi onu denemek istiyorum emzirmiycem bu sürede on günlük ilaç zaten bebeklerde çok emmiyor sadece gece bir iki kez onun için deniycem ilaç tedavi etmiyor zaten ama belki ödemin geçmesini kolaylaştırabilirmiş inşallah bi deneyelim

Bende de geliryor ya bazen çatır diye ses geliyor omurgadan
kemik erimem halen var canım ya bu ara ağrım arttı yaa herhalde çalışmam dolayı diye tahmin ediyorum yaa inşallah kırık toparlar yaa

Ben günden güne daha kotu hissediyorum kendimi sol kalcam diz.kapagim kirik gibi sizliyor sag taraftan belim kalcam agriyor sirt ustu yatamiyorum bile nasil yatacagimi oturacagimi sastim el basparmagimda sizliyor tutmuyor neyi bekliyorum boyle boyle nolacak artik ne yapacam bilemiyorum hergun aglamaktan baska elimden bi sey gelmiyor

Canım ya ben de kendimi hiç iyi hissetmiyorum sol kalçam kasığım sızlıyor yanıyor üzerine yük vermediğim halde geçmedi ağrı üzülüyorum ağlıyorum

Bayanlar aynı acıları çekiyorum bende emin olun. Yılmak yok yaşıyoruz çok şükür inanın moralimizi sağlam tutalım..unutmayın bebişlerimiz var.. Hepinize kalbimden dua yolluyorum

Canm ilaca basladin mi

Canm ilaca basladin mi
Bir gün kullandım bi işe yaramayacak gibiydi bebeklerimi gecede olsa emziriyordum onun için kıyamadım onlara zaten rahatlatmadı da ilaç bıraktım yaa ama sol bacağum ve kasığım yanıyor korkuyorum emar 9 haziranda basmıyorum üstelik kırık çökme ya da başka bişey yoktur di mi ?geçen ayki emarda dr bana yürü dedi ben bikaç gün denedim ağrım çoktu bıraktım Allahım bize yardım et inşallah

Kirik yoktur canm keske deneseydin belki ilac bitince etkisini gosterecektir

canım tek ilaçla belli olmaz ki ise yarayıp yaramadığı belli bir süre geçmesi gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…