-
- Konu Sahibi biricik_tuana
Çok geçmiş olsun zor bir hastalık sabır gerektiriyor ve ağrılar la yaşamı öğrenme ne yazıkkiKemik iliği ödemi tanısı konulan kişilerden biride benim bugün 3.ay ve ben evin içinde ancak yürüyebilir hale geldim hamileliğimin 28. Haftasında başladı ve doğuma gittiğimde adım atamaz durumdaydım Allah kimsenin başına vermesin hala yürüyemiyorum .doğuma kadar kimse anlamadı doğumdan sonra mr da çıktı Dr hiperbarik oksijen tedavisi önerdi gittim Bacaklarım açılmaya başladı bunun tek ilacıymış eskisi gibi ne zaman olucam meraktayım((((
Nerde fizik tedavi görüyorsunuz? Bende görüyorum şu anGeçmiş olsun cnm üzerine hiç basma baston yerine yürüteç kullan zorunlu olmadıkça kalkma beslenmene dikkat et psikolojini bazma 2-3 ayda toparlanırsın ödem ve baskı kırığa yol açıyor bende kırık ve çökme oluştu vida takıldı fizik tedavi görüyorum doğum yapalı 9 ay oldu sende kırık oluşmamasına dikkat et çabuk toparlarsın Allah şifa versin
Geçmiş olsun cnm üzerine hiç basma baston yerine yürüteç kullan zorunlu olmadıkça kalkma beslenmene dikkat et psikolojini bazma 2-3 ayda toparlanırsın ödem ve baskı kırığa yol açıyor bende kırık ve çökme oluştu vida takıldı fizik tedavi görüyorum doğum yapalı 9 ay oldu sende kırık oluşmamasına dikkat et çabuk toparlarsın Allah şifa versin
Tesekkur ederim Allah razi.olsun ben de Ankaradayim eryamandayim hatta muayene olmak Icin tavsiye edebeliceginiz bi doktor var mi acabaGeçmiş olsun cnm üzerine hiç basma baston yerine yürüteç kullan zorunlu olmadıkça kalkma beslenmene dikkat et psikolojini bazma 2-3 ayda toparlanırsın ödem ve baskı kırığa yol açıyor bende kırık ve çökme oluştu vida takıldı fizik tedavi görüyorum doğum yapalı 9 ay oldu sende kırık oluşmamasına dikkat et çabuk toparlarsın Allah şifa versin
Canım nasılsınAmin kayseri deyim burda endokrin dr ü bulmakta zorlanıyorum ama samsun da dr um var medical park ta ıstanbul da endokrin dr ü varmış ona gitmeyi düşünüyorum ama omurgam için dr bulamadım daha
Koruda dogum yaptim ve mr a orda girince ordak dr lar bakti sonuca acil ameliyat dedi sonra gazide hakan atalara gittik esimde bulent erdemliye goturdu mr sonucu ben normal dogum olacak bacaklarim acilsin diye cok yuklendim maalesef simdi sag kalcamda agriyor ayni sekildeBen başkent hastanesinde Hüseyin demirörse gidiyorum amelyatı da o yaptı sen nereye gittin benim ki daha sıkıntılı bir süreçti walker kullan hiç baskı yapmaman gerekiyor
Canım biraz daha iyiyim ama ağrım oluyor yaa halen iğne bekliyorum gelmedi en kötüsu omurga ağrısı yaaCanım nasılsın
Ağrılar 3-4 yıl sürecekmiş sanırım gerçekten omurga ağrısı çoook zor Allah yardımcımız olsun bebeğin nasıl diş çıkardı mı bizim 4 tane oldu şimdi :)ne yapalım artık onların varlığıyla avunacağızCanım biraz daha iyiyim ama ağrım oluyor yaa halen iğne bekliyorum gelmedi en kötüsu omurga ağrısı yaa
O kadar yıl surermiymis canım ya ben omurga için iyi bir dr bulamadım daha agrilarla yaşam çok zor yaa alismakta insan bazen çok zorlanıyor yaAğrılar 3-4 yıl sürecekmiş sanırım gerçekten omurga ağrısı çoook zor Allah yardımcımız olsun bebeğin nasıl diş çıkardı mı bizim 4 tane oldu şimdi :)ne yapalım artık onların varlığıyla avunacağız