• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Gecenin yarısı oldu ve siz uyuyamıyorsunuz ne yaparsınız?

Gecenin yarısı oldu ve siz uyuyamıyorsunuz ne yaparsınız?

• koyunları ,kuzuları sayarım

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    224

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
21
Puanlar
156
Yer
- Yurtdışı
Gecenin yarısı oldu ve siz uyuyamıyorsunuz ne yaparsınız?CADIARZU

Uyku tutmadığında kocacıma sarılırım.:asigim:
Havadan sudan bahsedip onunda uykusunu kaçırırım. :icecream:

Nete girerim yada tv izlerim
baktım ki karnım da acıkmış hemen
bişeyler atıştırırım ...

eğer aşkım :asigim:uyumadıysa onu ararım eğer uyuyorsa uyandırırım (bazen tabii) sonrada benim uykum gelir uyumak isterim eh uyurmu hiç uykusu kaçınca oda beni uyutmaz
körler sağırlar birbirini ağırlar misali
:roflol::roflol:

ya tv izlerim
ya da nette dolaşırım
buda olmadı ben uyuyamıyorum madem
eşimi de uyandırıp onunda uykusunu kaçırırdım :))

kesin nişanlımı ararım evli oldumdaysa kocişimide kaldırrım hehe uyutmam ben uyuyamıyosamm :D:D:D

yattıgım yerden hayallere dalarım ya da tw izlerim..

Gecenin yarısı oldu ve siz uyuyamıyorsunuz; ne yaparsınız?

Mutlak kitap okurum.Çünkü uyuyamıyorsam kesin bişeyi takmışımdır kafama,onu da ancak bir kitap dağıtır

Yattığım yerde hayal kurarım, düşünürüm

Televizyon izlerim en sıkıcı programı bulup beni bayıltmasını beklerim

eğer ertesi gün erken kalkmam lazımsa ve ben uyuyamıyosam
hırsımdan ağlarım sonra da yorulur uyurum

tv yi açar türk filmi bulmaya çalışırım yoksa herhangi bir kanalı izler uyuya kalırım :)

Beni uyutmayan bi düşüncem varsa ve can sıkıcı bi düşünce ise genelde düşünmemek için tv seyrederim Yoksa üzerine düşünerek uyurum

Normal bi uykusuzluk haliyse yaşamımla an veya gelecekle ilgili kendi kendime konuşur ve düşünürüm

Eğer beni uyutmayan komşu gürültüsüyse ki maalesef hep beni bulur sinirden çatlarım o anki düşüncelerimde hep manyakçadır e haliyle çok sinirliyim ya:oklava:

Maalesef bu konuda çok kötü bi şansa sahibim alt kata gitti tatarı geldi beteri bi durum oldu sanki Daha yeni taşındı 2. bi kiracı 2 gün oldu ama 2 gecedirde gece yarısına kadar gürültü ve ses yapmaya devam ediyorlar - Şu gülümsemelrin içinde bi silah olsaydıda bi iki el ateş etseydim şimdi:dance::dance:-

internette dolaşırım..olmadı yatar müzik dinleyerek hayal kurarımm .......

%80 tv izlerim kayda değer birşey yoksa internette dolaşır büyük ihtimalle kk ya bakarımşakkıdı

uykunun tutmadığı gecenin ertesinde kesin mühim bir olay vardır.bu yüzden uyku tutmaz bende olumlu olması ile ilgili hayallerle uykuya dalarımyerimseniben

Back