- 22 Şubat 2020
- 1.063
- 1.073
- 83
- Konu Sahibi Antisosyalkelebek
Evet kızlar düğün takılarınızı naptınız. Borçlaramı verdiniz evmi aldınız arabamı aldınız haybeye mi gitti. Hala sizinlemi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Huu en mantıklısı hayırlı olsun canımEv aldiküstüne koyduk tabi.
Buda güzel canım hayırlı olsunArabamızı değiştirdik
Ev aldık.Evet kızlar düğün takılarınızı naptınız. Borçlaramı verdiniz evmi aldınız arabamı aldınız haybeye mi gitti. Hala sizinlemi![]()
TesekkürlerHuu en mantıklısı hayırlı olsun canım
Hahdhahs ay çok güldüm iyi yapmışsın kız bende takmıyorumEv aldık.
Set diye bir şey aldılar. Koca karı işi, asla kullanmayacağım bir şey. Ev alırken onu bozdurmama izin vermediler. O duracakmış, çok önemliymiş. 24 yaşında evlendim. Hiç altın kullanmıyordum zaten. Kayınvalidem senede bir sorardı. Set duruyor mu? Duruyor derdim10 yıl boyunca çekmecede durdu. Kayınvalidem öldü, soracak kimse kalmadı, zaten hiç kullanmadım. Ben de satıp robot süpürge aldım
Benimki de soruyorEv aldık.
Set diye bir şey aldılar. Koca karı işi, asla kullanmayacağım bir şey. Ev alırken onu bozdurmama izin vermediler. O duracakmış, çok önemliymiş. 24 yaşında evlendim. Hiç altın kullanmıyordum zaten. Kayınvalidem senede bir sorardı. Set duruyor mu? Duruyor derdim10 yıl boyunca çekmecede durdu. Kayınvalidem öldü, soracak kimse kalmadı, zaten hiç kullanmadım. Ben de satıp robot süpürge aldım
He ya setler değer kaybediyor bende bu mantıklı değer kaybetmicek şeyler yaptırdımBenimki de soruyortakmam durup duruyor işte
değiştirip farklı bişey alayım diyorum eşim yok değer kaybediyor ucuza gidiyor satmaya gerek yok dursun başka almak daha mantıklı diyor
Alırken de demiştim. Ben öğretmenim, bana şöyle sade günlük kolye, bileklik alın. Ne güzel kullanırım diye. Yok, set çok önemli bir şeymiş. Hâlâ kadını para ve altınla satın alma ziyniyetinden çıkamamış insanlar.Hahdhahs ay çok güldüm iyi yapmışsın kız bende takmıyorum
10 sene öncesinden bahsediyorumHe ya setler değer kaybediyor bende bu mantıklı değer kaybetmicek şeyler yaptırdım
Aaa olurmu kız sade şeyler alıcan böyle koca koca bilezikler demode setler bi cemaate çıkınca şangır şangır sallıcanAlırken de demiştim. Ben öğretmenim, bana şöyle sade günlük kolye, bileklik alın. Ne güzel kullanırım diye. Yok, set çok önemli bir şeymiş. Hâlâ kadını para ve altınla satın alma ziyniyetinden çıkamamış insanlar.
Aradan 10 yıl geçti. Çekmecede hiçbir değeri yoktu ki zaten. Şimdi her gün evimi süpürüyor robot süpürge.Benimki de soruyortakmam durup duruyor işte
değiştirip farklı bişey alayım diyorum eşim yok değer kaybediyor ucuza gidiyor satmaya gerek yok dursun başka almak daha mantıklı diyor
Aman boşver kalsın o zaman hatıra10 sene öncesinden bahsediyorummodaymış almışız beğenmiyorum durup duruyor yok değiştirelim diyorum kabul etmiyor
Bende düşünüyorum nasıl memnun musunAradan 10 yıl geçti. Çekmecede hiçbir değeri yoktu ki zaten. Şimdi her gün evimi süpürüyor robot süpürge.
10 yıl önceye gitsem evime ilk bunu alırdım.
Haybeye gittiEvet kızlar düğün takılarınızı naptınız. Borçlaramı verdiniz evmi aldınız arabamı aldınız haybeye mi gitti. Hala sizinlemi![]()
Haybeye gitti