Geceleri aşırı terliyorum

Beyondparadise

Az İnsan Çok Huzur ;)
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.505
2.035
Araştırdığım kadarıyla lohusalıkta gece terlemesi normalmiş ama gecede 4 5 kez üst değiştiriyorum hasta olucam artık bi çaresini bilen varmı?

yok valla canim bende oyleydim yatak bile islaniyordu dusun gecti ama surekli dus alip kiyafet degistirdim uzerime bisey ortmeden yattim 4 ayda anca gectii benimki

evet bende cok terliyordum ama sürekli dus aliyordum hem iyi geliyordu hemde süt daha kolay geliyordu yani daha cok

Bende hayatımda hiç terlemediğim kadar ter döküyorum geceleri , sabahları da bi anda titreme geliyo üşüyorum ardından ter üstüne ter döküyorum resmen..

dogum yapalı neredeyse 3 ay olcak hala terliyorum sanırım regl olmadıgımdan kaynaklanıyor,sizinki regl oluncamı geçti?

ah o terlemeler.soğuk soğuk terleyip üşüyordum.yattığım yer bildiğin su dökmüş gibi oluyordu.tabi bebek ağlayınca telaşla kalk emzirmeye derken üstümü değişmeye fırsat bile bulamıyordum.ama yakınında bir hırkan mutlaka olsun terli yataktan kalkarsan hemen üstüne giy.valla üşütmemek elde değil zor dönem ama geçiyor.

ben hala aşırı derecede terliyorum artık ciğerlerim ağrımaya başladı sırtıma havlu koyup yatıyorum felan ama bi çaresinide bulamadım
menapoz böle bişise vay halimize

bende lohusa döneminde çok terledim geceleri bilhassa.
gece kalkıp duş almadım ama sadece tişört,çamaşır felan değiştirdim
sadece lohusa döneminde old sonra geçti uzun sürmedi benimkisi..
normaldir bir süre sonra geçecektir ama dikkat etmek lazım ki hasta olmayasın

bende de gece terlemesi var aşırı.bi de emzirirken suyum çıkıyo:)ter resmenn şıpır şıpır akıyo sanki.sürekli çamaşır degiştiriyorum.bi de çorap giy kalın giyin demiyolarmı çıldırıyorum.inş.geçer

:) bazen kocakarı lafları deyip beenmediğimiz sözleri bence kulak arkası yapmayalım
benim doktorum kesinlikle ayaklarını üşütme demişti..bilginiz olsun..
terlemek iyidir aslında hem kilo vermenize yardımcı oluyor
ayrıca bol bol su için
bebeğinizi emziriyorsanız yanınıza şişelerle su koyun her fırsatta için
hele bir lohusalığınızı atlatın ondan sonra kendiliğinden normale dönecektir vücut

Hamilelik dönemi ödemini atıyorsun böylelikle,kilolarda gidiyor yani.
şu an bebeğim 7 aylık,hala sürüyordu benim.Tahlil yapıldı,tiroid nedeniyleymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…