Gece sütyenle yatıyorum

Bende sütyensiz yatamam asla.. öyle alışmışım ki hissetmiyorum bile. :KK1:
eşim de "yahu evde çıkar bari nasıl rahat ediyosun, ne zor senin işin" der durur:KK36:
bu zamana kadar banyodan banyoya çıkardım,ne bir sarkma var ne de başka bir şey. vücutla alakalı biraz da..
şuan hamile olduğum için biraz aşağıya bakmaya başladılar ama haydi hayırlısı. :KK1:

ay bence sen ksın hamılelık sonrası oncesı tak onden acılan emzırme sutyenlerı gordum onlar sana gore heralde
süt dolunca agırlıktan da sarkar yoksa

merhaba
ben dışarıdan eve girdiğim anda ilk çıkardığım şey sütyen . Sağlığa zararlı olduğunu düşünüyorum. bütün gün bir kalıbın içinde bide gece yatmak bence yanlış tabii göğüsün büyüklüğüde önemli benim küçük sütyeni çıkarınca bir ağrı sızı rahatsızlık olmuyor.

ben 23 yaşındayım yaklaşık bir senedir sütyen kullanıyorum
önceleri destekli sporcu atleti tipi içi çamaşır kullanıyordum evde hiç giymiyordum bile bunları
ama malesef gögüslerim inanılmaz küçük
sanıyorum ki büyüklüğün küçüklüğün bununla alakası yok genle alakalı
cünkü bizim ailenin tümü ufak gögüslü ben de nasibini aldım bundan

ben 23 yaşındayım yaklaşık bir senedir sütyen kullanıyorum
önceleri destekli sporcu atleti tipi içi çamaşır kullanıyordum evde hiç giymiyordum bile bunları
ama malesef gögüslerim inanılmaz küçük
sanıyorum ki büyüklüğün küçüklüğün bununla alakası yok genle alakalı
cünkü bizim ailenin tümü ufak gögüslü ben de nasibini aldım bundan

slıkon yaptırsana cok guzel olur

henüz öğrenciyim :) çalışma hayatına atılınca ve evlilik zamanım gelince yaptırmayı düşünüyorum

evlılık zamanı gec olur calısmaya basladınmı yaptır geclık zamanı evlenmeye yakın zor olur hemde gercı uc gunde toparlıyosn ama bır ay hassasıyet olur

Sütyensiz yatmak yararlıdır. Çünkü sütyen taktığında göğüsler rahatlıyor ve benim duyduğuma göre sütyenle yatmak kanser riskini arttırıyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen öyle günün bütün kısmında zaten sütyenlisiniz. sütyeni bir de gece kullanmak kansere davetiye çıkarıyormuş.
ben kendimden örnek veriyim göğüslerim büyük olmasına rağmen çok güzel kısa atletler buldum sütyen gibi göğsü sarıyor ve demiriydi askısıydı yok sırtıydı danteliydi rahtsız olacağına böyle kısa atletler giymelisin ev içinde ve yatarken. hatta bazen markete giderken de. sütyen her şeyden öte insanı kısıtlıyor bence. bu tip kısa atletler ve sporcu sütyenleri çok daha rahat hissettirir insanı.

Bende sütyensiz yatınca göğüslerim ağrır yatmayı geçtim evin içinde sütyensiz öyle dolansamda ağrıyor göğüslerimde küçük ağırlık olduğunu sanmıyorum , anlamadım ki neden. Yoksa , yoksa göğüslerimin büyümesine engel olan gıcık şey sütyen mi idiii!

Merhaba Hanımlar;

Yazılanların hemen hemen hepsini inceledik. Bu konu ile ilgili bir çok görüşün ve bunların bazılarının bilimsel gerçeklere dayandığını düşünerek geceleri sütyen kullanmadan yatamayan veya sütyen kullanmadan yatan hanımlara yönelik bir çözüm önerimiz var.

Aslında bu çözüm önerisine yakın öneriler forum kullanıcıları tarafından ortaya konulmuş. Demirsiz, askı kopçası olmayan, dantel vs. işlemeler kullanılmayan tamamen göğüsü ve vücudu saran aynı zamanda göğüs uçlarını da gizleyen kalın askıları sayesinde konforlu kullanımı olan sporcu sütyenlerini deneyebilirsiniz.

Sagılarımızla;
Fantazi Giyim

Bende sütyensiz yatınca göğüslerim ağrır yatmayı geçtim evin içinde sütyensiz öyle dolansamda ağrıyor göğüslerimde küçük ağırlık olduğunu sanmıyorum , anlamadım ki neden. Yoksa , yoksa göğüslerimin büyümesine engel olan gıcık şey sütyen mi idiii!

Benimde sutyenimi cikardigim gibi göğüslerim agriyo ve aciyo. 19 yaşında olmama rağmen sarkiklar bunun nedenini daha yeni sütyen kullanmaya başladığımda hep straplez sütyen Takmama başlıyorum ama bilmiyorum. Sinirlerim çok bozuluyor ciplakken göğüslerime bakmak istemiyorum :KK43:(

uyurkende sütyen kullanıyorum
bir zararı varmı acaba
ya daaa büyümesini engelleyebilirmi

aklıma takıldı burda sizlerin düşünceleri nedir

göğüslerim sarkıcak dıye cok korkuyorm :KK43: bır tanesı sanki bir cm aşaga bakıyor

cogu arkadasım nasıl yatıyorsun dıyor
bıde sutyenle alısstıgım ıcın mı bılmıyorm dun aksam cıkarıp yattım gogsum agrıyor sütyensız yatanlar bole bır sıkayetınız varmı
tesekkkur ederım

Bende sutyenle yatılmaz diye biliyorum. Uyuma pozisyonuna göre ağrı ve şkil bozukluğu olur dikkat et buna. Banyoda soğuk su fışkırt buzla masaj yap bunlar iyi geliyor

Bende sutyenle yatılmaz diye biliyorum. Uyuma pozisyonuna göre ağrı ve şkil bozukluğu olur dikkat et buna. Banyoda soğuk su fışkırt buzla masaj yap bunlar iyi geliyor

doktora gıttım gun ıcınde tak yatarken cıkart dedı damarları sıkma dedı

uyurkende sütyen kullanıyorum
bir zararı varmı acaba
ya daaa büyümesini engelleyebilirmi

aklıma takıldı burda sizlerin düşünceleri nedir

göğüslerim sarkıcak dıye cok korkuyorm :KK43: bır tanesı sanki bir cm aşaga bakıyor

cogu arkadasım nasıl yatıyorsun dıyor
bıde sutyenle alısstıgım ıcın mı bılmıyorm dun aksam cıkarıp yattım gogsum agrıyor sütyensız yatanlar bole bır sıkayetınız varmı
tesekkkur ederım

sakın buna devam etme canım. doktorum kesinlikle sütyenle uyuma, barı uyurken rahat bırak demişti.

X