Gece sütyenle yatıyorum

aynen aynen bende senin gibiyim giysiyle bile yatamam sadece çıtçıtlı bodyle yatarım çok soguksa altınada bi şort başkaları gibi gecelik falan asla giyemem kefen gibi dolanıyo her yerime tööbe tööbe yaa .. ve aynen eve girince ilk işim sütyeni çıkarmak olurr :KK1:

:KK1::KK1::KK1: bendensin :128:

içinde metal bulunmayan, rahat askılı südyenle neden yatılmasın diye şimdi aklıma geldi.

uyurkende sütyen kullanıyorum
bir zararı varmı acaba
ya daaa büyümesini engelleyebilirmi

aklıma takıldı burda sizlerin düşünceleri nedir

göğüslerim sarkıcak dıye cok korkuyorm :KK43: bır tanesı sanki bir cm aşaga bakıyor

cogu arkadasım nasıl yatıyorsun dıyor
bıde sutyenle alısstıgım ıcın mı bılmıyorm dun aksam cıkarıp yattım gogsum agrıyor sütyensız yatanlar bole bır sıkayetınız varmı
tesekkkur ederım

Çok uzun zaman önce göğüse giden damarlardaki kan akış hızına engel olduğu için kap krizi riskini artırdığını duymuştum.. Dışarıdan eve gelir gelmez çıkarırım senelerdir, sarkma da olmadı hiç benimkilerde..

Çok uzun zaman önce göğüse giden damarlardaki kan akış hızına engel olduğu için kap krizi riskini artırdığını duymuştum.. Dışarıdan eve gelir gelmez çıkarırım senelerdir, sarkma da olmadı hiç benimkilerde..

hımmm yanı arada bı sancı gırerdı kalbıme ondan mıkı

yanı banyodan banyoya cıkarıyorum o kadar :KK43:

tamam markasızlarda bakarım cok sagol valla cok yardım ettın bana :)

aynen öyle yap cnm çünkü evin içinde ve yatarken giyineceksin inanki benimkinin markası yok ben 6 tane almıştım :KK1::KK1::KK1: ( tamam suyunu çıkarmış olabilirim ama çok alınca bide üstüne indirim yapmıştı ) ve ne bollaşma ne renkte atma hiç bir şey olmadı illaki dünyanın parasını vermene gerek yok :KK34: tabi bu benim nacizane düşüncem:KK34:

hımmm yanı arada bı sancı gırerdı kalbıme ondan mıkı

yanı banyodan banyoya cıkarıyorum o kadar :KK43:

:/ Nasıl rahat olabiliyorsun.. Benim göğsümü birşey sıkıyor gibi olur çıkarmadığımda o yüzden hiç duramam sütyenle :KK9: Sarkma olup olmaması bence biraz daha vücutla alakalı olabilir, benim etim sıkıdır belki o yüzden sarkma olmamıştır diye düşünüyorum.. Gerçi yeni yeni biraz aşağı doğru iniyor, o da hamilelikten olsa gerek :) Ayrıca sağlığından daha önemli değil bence eğer duyduğum şeyin gerçeklik payı varsa :) Bi araştır ona göre alıştır kendini gerekirse çıkarmaya :)

Bende sütyensiz yatamam asla.. öyle alışmışım ki hissetmiyorum bile. :KK1:
eşim de "yahu evde çıkar bari nasıl rahat ediyosun, ne zor senin işin" der durur:KK36:
bu zamana kadar banyodan banyoya çıkardım,ne bir sarkma var ne de başka bir şey. vücutla alakalı biraz da..
şuan hamile olduğum için biraz aşağıya bakmaya başladılar ama haydi hayırlısı. :KK1:

Ben gece kesinlikle sutyenle yatmam sarkmasindanda asla korkmuyorum iki çocuk annesi olarak zaten yeterince büyük ve sarkiklar. Malesef.

Sürekli takmanın meme kanserini tetiklediğini ve bilinenin aksine sarkmaya neden olduğunu söylüyor uzmanlar.

aynen öyle yap cnm çünkü evin içinde ve yatarken giyineceksin inanki benimkinin markası yok ben 6 tane almıştım :KK1::KK1::KK1: ( tamam suyunu çıkarmış olabilirim ama çok alınca bide üstüne indirim yapmıştı ) ve ne bollaşma ne renkte atma hiç bir şey olmadı illaki dünyanın parasını vermene gerek yok :KK34: tabi bu benim nacizane düşüncem:KK34:

en azından bı tanecık alıp deneyım o bezı sutyenı :)

:/ Nasıl rahat olabiliyorsun.. Benim göğsümü birşey sıkıyor gibi olur çıkarmadığımda o yüzden hiç duramam sütyenle :KK9: Sarkma olup olmaması bence biraz daha vücutla alakalı olabilir, benim etim sıkıdır belki o yüzden sarkma olmamıştır diye düşünüyorum.. Gerçi yeni yeni biraz aşağı doğru iniyor, o da hamilelikten olsa gerek :) Ayrıca sağlığından daha önemli değil bence eğer duyduğum şeyin gerçeklik payı varsa :) Bi araştır ona göre alıştır kendini gerekirse çıkarmaya :)

bunca yıldır merve hep onla yatttım
cıkartıgımda bole hafıf bır uyusukluk oluyor
bır de ıkı goguz acım ve ucları esıt degıl malesef

X