- 19 Kasım 2020
- 22.145
- 48.309
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
İnşallah canım şu sıralar biraz işlerim var onlar bitirip rahata erince tekrar denerim diyoruminşallah
Daha rahatım seninde bıraktık diye haberini bekliyoruz hayırlısıyla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım şu sıralar biraz işlerim var onlar bitirip rahata erince tekrar denerim diyoruminşallah
Daha rahatım seninde bıraktık diye haberini bekliyoruz hayırlısıyla
Bende öyle ettim inat etmesin diye hep hayır hayır dersem dahada inatlaşıp bırakmıyoduGece kaç kere emiyor yatırmadan önce doyurmak tek çözüm ben gündüz emzirme sayısını azalttım emmeyi 2 yaşında bıraktırmak için alışkın olup istemesin huysuzluk yapmasın diye
Ben bu msjı görmemiştim ama gerçekten aynısını ettim dediğiniz gibi yapmışım nekadar hayır inat edersem o dahada huysuzlanıyo ve beni öldürüyoGecede gündüzde uyku öncesi meme vermiceksiniz sarılıp yatın göğsünüze yatırın bir yol seçin o şekilde uykuya geçsin önce kabul etmiyorlar durumu 1 saat belki uğraşıyorsunuz ama süre azalıyor zamanla. Gece uyandığında bir uyandığında meme verip diğerinde vermiceksiniz ağlıyorlar bunun önüne geçemezsiniz ilk seferde belki yarım saat ağlar sonra yine azalıyor süre. Bir müddet bu şekilde gidin 1 hafta kadar. Sonra 1 istediğinde verip 2 sefer vermiceksiniz derken böyle araları açılıyor sürenin yine bir müddet böyle devam sonra tek emmeye dönüyor onuda kendisi bıraktı benimki. Memeyi düzene sokmak demek uykuyu ve ek gıdayı düzene sokmak demek oluyor. Sonrasında ben desteksiz uykuya cok rahat geçirdim bunları halledince o beşiğinde ben yatağımda yatıyorum uyuyor. Çok sıkışınca su teklif edin aşılıyor bende imkansız görüyordum![]()
Yavaş yavaş en güzeli acele etmeden kolaylamışsınız sizde baya gerisi de kolay gelirBende öyle ettim inat etmesin diye hep hayır hayır dersem dahada inatlaşıp bırakmıyodu
Ben bu msjı görmemiştim ama gerçekten aynısını ettim dediğiniz gibi yapmışım nekadar hayır inat edersem o dahada huysuzlanıyo ve beni öldürüyo
Geceleri zor oldu ama çok şükür gece beslenmesi bittii şöyle
biajda aklıma su geldi normalde hiç istemiyordu illede meme istiyodu nese bi gece 12 de ağladı dedim bi su getireyim bakalım içicekmi bi içti bi şaşırdım sonra uyudu geriye ondan sonra artık başka yolu bulmaya başladım sabaha karşı tabiki gene istedi inat etmedim bi su verdim önce sonra meme istediği zaman meme verdim hic inat etmedim 1 hafta böyle sürdü sabah kalkması 7.30 08.00 oluyodu hiç vermiyodum mutfağa gidiyofuk kahvaltı hazırlıyodum hemen zaten hep öyle ediyordum bu beni böyle kolaylaştırdı sonra 2ci haftaya girdik ozaman gece bi su verdim meme hiç vermedim yanıma yatırdım tabiki ağladı ama uykusuda çok vardı uyuyodu öyle beraber uyumuş gidiyorduk 1hafta dahada böyle sürdü ondan sonra artık hiç gece istememeye başladı bende aklına getirmiyo uyansada su veriyorum hemen istemesede yanima yatırıyodum sonra kendi iniyodu yatağına böyle böyle şu 3 4 gündür kesintisiz uyuyo ve bitirdik sadece uyumaya gidince sallanmadan önce mutlaka meme istiyo sonra sallanıyo günde 2 kez bi öğlen uykusu bi akşam uykusuna gidince istiyo onada başlayacam şimdi yavas yavas onu bianda yapsam geceye kalkar aklı nasılsa uyumadan veriyo kafasında olduğu için bi süre böyle devam
etsin bakalım akşam yatmadan 1 saat önce arı gece maması veriyorum yüksek proteinli olduğu için tok tutar
Catlak-kurabiye sen naptın aşko
Aaaaa nasıl anlatttt
Evett eveettt inat ederse daha kötü oluyo ve beni cok yoruyo akışına bıraktım gece beni rahat bıraksındaYavaş yavaş en güzeli acele etmeden kolaylamışsınız sizde baya gerisi de kolay gelir![]()
Önce gündüz ara öğünleri kestik kuzum ama sürekli kendisine söyledim meme cıs oldu çok acıyor artık ona ihtiyacın kalmadı vs. Buraya bir arkadaş yazmıştı ona benzer cümleler kurdumAaaaa nasıl anlatttt
Haaa bant yapıştırma işine güldüm hahahaha ben bantlasam onu söker atar benimkiÖnce gündüz ara öğünleri kestik kuzum ama sürekli kendisine söyledim meme cıs oldu çok acıyor artık ona ihtiyacın kalmadı vs. Buraya bir arkadaş yazmıştı ona benzer cümleler kurdum
İstediğinde de açmadım memeyi çok zorlayınca bant yapıştırıp gösterdim. Öyle böyle bıraktık işte kuzum
Kız yapıyor çoğu kişi. Meme bıraktırma yöntemlerinde var. Yara bandı yapıştır memeyi görmeyince istemeyecektir ama bir kaç gün sonra yaptım onu@ ben. Bide tutarlı ol bıraktık dedikten sonra tekrardan verme. Her memi istediğine Konuyu değiştirmeye çalış bir şekilde. oyna dikkatini başka yere ver, istersen dışarı çıkın gezin ister babaannesi anneannesine götürHaaa bant yapıştırma işine güldüm hahahaha ben bantlasam onu söker atar benimki![]()
Bantlama işini duydum çok ama benimkine etsem onuda sökerKız yapıyor çoğu kişi. Meme bıraktırma yöntemlerinde var. Yara bandı yapıştır memeyi görmeyince istemeyecektir ama bir kaç gün sonra yaptım onu@ ben. Bide tutarlı ol bıraktık dedikten sonra tekrardan verme. Her memi istediğine Konuyu değiştirmeye çalış bir şekilde. oyna dikkatini başka yere ver, istersen dışarı çıkın gezin ister babaannesi anneannesine götür
Aynen bu bitecek o başlayacakBantlama işini duydum çok ama benimkine etsem onuda söker
Öyle yaptım canım zaten ya
Anneanne babanne burda olsa oho çoktan bitmisti meme kriziben herkedtne uzağim kuzum ya bide hep benle kocam işte bi var bi yok hanii ee anlıcagin aklı kalıyo ama çok şükürr bitiyo bitiyodaaa simdi oğlana geliyorum yavas yavas
![]()
Merhaba 4 saati nasil 5 saat yaptiniz aciklar misiniz biz biturlu uzatamiyoruz bu sureyiSağlıklı ömrü olsu bebeğinizin.
Benim yöntemim şu oldu; akşam 9 gibi emerek uyuyordu 12 gibi rüya emzirmesi yapıyordum o uyanmadan ben alıp emziriyordum.sonra gece 4 saatten önce uyanırsa eşim uyutuyordu kucağında. Sonra ona alışınca 4 saati 5 saate sonra 6 saate gibi süreyi uzattım. Sonra büyüdükçe meme uyuyor gündüz emcen dedim, öyle geçti. Ama süreçte kesinlikle eşten destek gerekiyor, çünkü annenin kucağında emmeden durmuyor.