• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece bekçisi komşu

Cocukların ayaklarından bağlayıp ağızlarını bantlayacak haliniz yok. Cocuklar sonucta, gidin konusun yapabileceğiniz bir sey yok belirtin

Bina kuralları diye bişey var
Gece belirli saatle sabah belirli saat arasında ses yapamazsın ama arada kalan yani gün ısıgında süpürgeydi camasırdı civi cakmaydı ses cıkarabilirsin
Gece gece uyumaması calısması vs onun sorunu
Gayet net durup arastırıp bina yönetmeliğinde su su saatler arasında yaptıgımız sesler sorun olmamalı demelisiniz

Ben gecenin 1 inde 2 sinde alt kattakilerin yatakodasi sesinden rahatsiz oluyorum diye uyardim da 'cocuk onlar yapcak bisi yok' dedilee. En sonunda cikin diyince benimle sidik yaristirsmayi biraktilar. Gelinim ya ev sahibi kp ya. Umurlarina almiyorlardi beni.
Neyse gunduz vakti sizin yapabilecwginiz hic bisey yok. Esi gitsin on odada ya da baska odada yatsin. Ben anlayamiyorum ya. Yatak odasi yatakodasidir cocuk odasi cocuk odasidir ve belli saatler vardir. Sizin ev yasantiniza gore biz oda mi belirlicez

Aslında eşiniz konuşmayı denesin mi?
Kadın abartıyor kavga etmek için yapıyor olabilir
O evde çocuk var onların sesini asla durduramaz

Gürültüden nefret eden biri olarak size hak verdim.
Gündüz vakti normal boyuttaki cocuk sesi tolere edilmeli.
E bunlar sürekli oturmuyor malum.

Bende gece 4 5 te cocuk aglama sesi duyduğum oluyor.
Normal yani. Bunlara yapacak birsey yok.

Ha adamin is saatleri ve üstünde 3 çocuklu aileye denk gelmesi kötü olmus.
Adam gündüz uyuyacak ama yukarida da gündüz oynamak isteyen 3 çocuk.
Valla ben olsam taşinirim baska yapacak birsey yok gündüz sesine.

Siz de gece rahatsız olduğunuzu söyleyin. Benim eşimin de vardiyaliyken zor oluyordu ama çıkıp böyle birşey söylemedik. Gece bilmem kaça kadar rahatsız ettikleri, çocuklar uyuyamadigi için söyledim sadece ama aldım cevabimi. :confused:
Siz gidersiniz üstten başkası gelir. Çözüm onların kafasına göre biryere taşınması.

Ben zaten apartman sistemine karsiyim. Eskiden ne guzel mustakil evlerde yasarmis insanlar.ne onlar sizin gurultunuzu duymak zorundalar( gunduz bile olsa) ne de siz asagidaki uyusun diye put gibi oturmak zorundasiniz. Zor valla

Gece belli bir saatten sonra sikayet etse hakli derdim ama gunduz bir sekilde ses olur

Siz elinizden geldigince yine de cocuklarin kosma vs minimuma indirmeye calisim gerisine yapacak birsey yok malesef

Son kat bir eve tasinsin bence
Ust katta 3 cocuk varkeb gece calisip gunduz uyumasi cok zor adamin.

O da hakli belki ama cocuklar da hakli

Aslında eşiniz konuşmayı denesin mi?
Kadın abartıyor kavga etmek için yapıyor olabilir
O evde çocuk var onların sesini asla durduramaz
Eşim bir kez eşiyle konuştu. Ama işe yaramadı sanırım.

Yahu çocuk bunlar ip gibi dizilip oturacak değiller ya gündüz vakti. Toplu yasamanin dikkat edilmesi gereken yönleri var tabi ki ama çocuk sesi falan çok gec saatte olmadığı sürece hoşgörülmeli sonuçta herkes aynı yollardan geciyor

Gece sıkıntı çıkaran da onlar.
Ben çocukları en geç 9 da uyutuyorum.
Ama onun kızlarının çığlıkları gece yarısına kadar bitmiyor.
Canım sende güler yüzlü bir suratla,canım bende çocukları erken yatiriyorum,fakat senin kızların çığlıkları da benim çocukları uyumuyor ki de.Ama tebessüm ederek,tatlı tatlı :halay:Yapacak bir şey yok , sen eğer dikkat ediyorsan sese geriside onların düsünecegi iş

Gun icinde aksam belli bir saate kadar evden gelen seslere mudahele edilme hakki yok, size ne ki kocasinin gece calismasi. Gece calismayi kabul ettiyse sorumlulugunuda alacak. Bunun ricasi bile yapilmaz,zaten cocuklar gunun cogunu evde geciriyorlar, kocacigi icin cocuklar put gibi otursun mu? Deli mi ne! Kizin bence bir daha gelirse.

Gun icinde aksam belli bir saate kadar evden gelen seslere mudahele edilme hakki yok, size ne ki kocasinin gece calismasi. Gece calismayi kabul ettiyse sorumlulugunuda alacak. Bunun ricasi bile yapilmaz,zaten cocuklar gunun cogunu evde geciriyorlar, kocacigi icin cocuklar put gibi otursun mu? Deli mi ne! Kizin bence bir daha gelirse.
Kızmam da kararlı konuşurum bu kez.

Çocuklara susturucu takamayacağınıza göre kocası bi zahmet kulaklık takmaya alışsın.
Bazı insanlar dünya kendi etrafında dönüyor zannediyor.

Back