• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece bekçisi komşu

Began

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
24.007
55.974
798
Selam hanımlar.
Başlıkta yazdığım gibi alt kat komşumun kocası gece bekçisi.
Akşam 6 da gidip sabah 7 de geliyor.
Ve komşunun dediğine göre en arkadaki küçük odada uyuyormuş eşi.

Benim de üç küçük çocuğum var. Ve adamın uyuduğu odada oynamadıkları halde komşu birkaç kez ses geliyor diye uyardı. Onların da bize sesi geliyor ama ben hiç dile getirmedim.

Binanın çevresinde bir sürü inşaat sesi var. Ona nasıl çözüm buluyor merak ediyorum. Eşi kulak tıpası takmaktan rahatsız oluyormuş vs.

Daldan dala atladım.
Ben bu kadına ne söyleyeyim ki şikayeti bıraksın?

taşın de:KK53:

gündüz vakti 3 çocuk evi yıkmadıkları sürece sorun yok.
adamın gündüz uyuyor olması onun sorunu.
dikkat etmeye çalışırsın insanlık namına ancak fazla yapacak bir şey yok.
Müstakil eve taşın desem fazla mı olur? :)

Saat kacta uyuyor ki cocuklar saat 22 sonra ses cikarmasalar iyi olur aslinda :)

Edit: aaaa kusura bakma gündüz gözüyle susmalarini istiyormus olmaz tabi :) tasinsin :KK70:
Gece sıkıntı çıkaran da onlar.
Ben çocukları en geç 9 da uyutuyorum.
Ama onun kızlarının çığlıkları gece yarısına kadar bitmiyor.

Gece sıkıntı çıkaran da onlar.
Ben çocukları en geç 9 da uyutuyorum.
Ama onun kızlarının çığlıkları gece yarısına kadar bitmiyor.
Sizde aynen bunu söyleyin yapacak bişey Yok 3 çocuk dur diyemezsin enerjisini atacaklar elbet gündüz vakti de otur mu denecek

yani tutup sabahın yerisinde ortalığı yıkmıyodur heralde çocuklar. makul olan sabah 9.00-10.00, akşam 21.00-20.00 çok gürültü yapılmaz. onun dışında gündüz vakti aşırıya kaçmadıkça tabi ki ses gelir gider. yapacak bişey yok. söyleyin aynen bu şekilde.

Bencil insanlardan tiksindim artık ya...

Siz sakin olun, makul şekilde açıklayın, istediği yere şikayet etsin. Yaptıkları işe saygımız var ama çocuk bunlar, illa ki ses olur gün içinde.

Bütün gün çığlık atıp odadan odaya koşmuyorlarsa, kapıları çarpmıyorlarsa sorun olmaması gerek. Ama diğeri uyumasan bile çekilmiyor. Eski evde üst kat komşunun torunları bu şekildeydi. 2 çocuk evi tepemize yıkacaklardı.

yani tutup sabahın yerisinde ortalığı yıkmıyodur heralde çocuklar. makul olan sabah 9.00-10.00, akşam 21.00-20.00 çok gürültü yapılmaz. onun dışında gündüz vakti aşırıya kaçmadıkça tabi ki ses gelir gider. yapacak bişey yok. söyleyin aynen bu şekilde.
Sabah 8 de kalkıp kahvaltı hazırlayana kadar tv izliyorlar.
Yani makul saatlerde oyun oynuyorlar. Tabi ki ses oluyor ama yapacak bir şey yok.
Elektrikli süpürgeye bile laf ediyor.

Bencil insanlardan tiksindim artık ya...

Siz sakin olun, makul şekilde açıklayın, istediği yere şikayet etsin. Yaptıkları işe saygımız var ama çocuk bunlar, illa ki ses olur gün içinde.
Gündüz ses bitmez ki. En basitinden hayvan sesleri, geçen araba sesi.
Bin türlü ses var.

Bütün gün çığlık atıp odadan odaya koşmuyorlarsa, kapıları çarpmıyorlarsa sorun olmaması gerek. Ama diğeri uyumasan bile çekilmiyor. Eski evde üst kat komşunun torunları bu şekildeydi. 2 çocuk evi tepemize yıkacaklardı.
O kadar sese aynı evdeyken ben bile tahammül edemem.
Ama çocuklar arada oyuncağı paylaşamayıp bağrışıyorlar illa ki.
Sıfır ses mümkün değil.

O kadar sese aynı evdeyken ben bile tahammül edemem.
Ama çocuklar arada oyuncağı paylaşamayıp bağrışıyorlar illa ki.
Sıfır ses mümkün değil.
Tabi ki. Çocuk olmasa bile süpürge, sandalye çekme falan illa ki ses olur. O kadar hassassa kulağını tıkayacak.
Kendileri evde hiç ses çıkarmadan nasıl yaşıyor acaba?

Yeni evlerin arası zaten kağıt gibi öksürsen duyuluyor .Gündüz vakti makul olan gürültü tolere edilebilir diye düşünüyorum.Sonucta çocuklar sürekli koşma halinde değiller.

Tabi ki. Çocuk olmasa bile süpürge, sandalye çekme falan illa ki ses olur. O kadar hassassa kulağını tıkayacak.
Kendileri evde hiç ses çıkarmadan nasıl yaşıyor acaba?
Onlardan da ses geliyor ama hiç uyarmadım. Çünkü binalar ses geçiriyor.
Elden gelen bir şey yok.

Sabah 8 de kalkıp kahvaltı hazırlayana kadar tv izliyorlar.
Yani makul saatlerde oyun oynuyorlar. Tabi ki ses oluyor ama yapacak bir şey yok.
Elektrikli süpürgeye bile laf ediyor.
Gece ses yapsanız şikayete gelse amenna ama gündüz ses olur yani bunu engelleyemezsiniz ki.
Ne yapmanızı bekliyor gece uyanık kalip gündüz onun eşiyle aynı saatte uyumanızı mı maaile.

Back