- 11 Aralık 2018
- 40.775
- 253.552
- 598
Yemişim banını... Sinirim bozuldu. Tarkana yakışmamışmış.Herkes anladı ama kimse bana yanaşmıyorsende bence yanaşma
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yemişim banını... Sinirim bozuldu. Tarkana yakışmamışmış.Herkes anladı ama kimse bana yanaşmıyorsende bence yanaşma
![]()
Tamam siz köşede beğenmemeye devam edin.
Tarkan bi tepki vermiş bence. Yani bu onun tarzı bir şarkı asla değil.Yemişim banını... Sinirim bozuldu. Tarkana yakışmamışmış.
İşte meseleye hala beğenmek beğenmemek olarak bakınca...Begenme zorunlugu yok sonucta degil mi. Sizde kendi kösenizde alkis tutmaya devam edin![]()
Ben pop müzik seven, dinleyen bir insan değilim. Tarkanın müziğine de yakın değilim. Ama adam risk almış bir şey yapmış. Benim diyen müzisyenlerin almadığı riski almış az takdir edilsin. Biyinmidim nedir allah aşkına ya. Sana bana satacak diyor bir de, adamın derdi satmak sankiTarkan bi tepki vermiş bence. Yani bu onun tarzı bir şarkı asla değil.
Bence secim sarki olmasin lütfen. Secim sarki en az böyle olmali:
Tarkan en sevdiğim sanatçıdır. Adam isterse şu an trilyar milyar dolarları kırar ama bunu yapmak yerine ciddi bir risk aldı.Ben pop müzik seven, dinleyen bir insan değilim. Tarkanın müziğine de yakın değilim. Ama adam risk almış bir şey yapmış. Benim diyen müzisyenlerin almadığı riski almış az takdir edilsin. Biyinmidim nedir allah aşkına ya. Sana bana satacak diyor bir de, adamın derdi satmak sanki![]()
Patates kızartıyorum ama niye oynuyorum ben yaaa
![]()
Ben pop müzik seven, dinleyen bir insan değilim. Tarkanın müziğine de yakın değilim. Ama adam risk almış bir şey yapmış. Benim diyen müzisyenlerin almadığı riski almış az takdir edilsin. Biyinmidim nedir allah aşkına ya. Sana bana satacak diyor bir de, adamın derdi satmak sanki![]()
Aynen bendeGülüyoruz ama inanırım biliyor musun ? Yasaklansa şaşırmam
Akitin şarkı ve Tarkan hakkındaki eleştirileri![]()
AkTROLLER iş başındaAkitin şarkı ve Tarkan hakkındaki eleştirileri![]()
Ya iste istedikleirni verdin neden acikca saapyosunAkTROLLER iş başında![]()
Kudra olduğu için değil ama bence bazı kişilerim fikirlerini sadece o yazdığı için beğenilmiyorBayagi sasirdimKudrAlobar la felan ayni fikirdeymisiz dhdhhhd