How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Geççek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kudra olduğu için değil ama bence bazı kişilerim fikirlerini sadece o yazdığı için beğenilmiyor :KK70: Mesela ben . Harikayım ama , bazıları belledi beni hxjsjdjdj Gördüğü an hemen muhalefet :KK70: Yapmayın arkadaşlar bi bubendeğilim kolay gelmiyor.
Kduurabakmada bi sen bi kudr bi 2 3 kisi daha var dikine dikine yazan .ben herkesle sinirim belli oldugu halde gorunce bazen tuylerim dikeliyor 😬

Tarkan en sevdiğim sanatçıdır. Adam isterse şu an trilyar milyar dolarları kırar ama bunu yapmak yerine ciddi bir risk aldı.
Tarkan konserine giden kişiler çok iyi bilirki 20 dakikada tüm biletleri tükenir :)
O piti piti söylese para kazanır adam zaten. İnşallah başına bir iş gelmez 🥺

Şimdi bakın görün hemen tarkanın Gay olduğunu itiraf ettiği dönemler akıllara getirilmeye çalışılacak:D kanal A filan başlayacak işte dejenere ediliyoruz !! Uyan Türkiye hdhsh bi herif varya Erkan bilemem ne mehter marşı eşliğinde söyler :D

Kduurabakmada bi sen bi kudr bi 2 3 kisi daha var dikine dikine yazan .ben herkesle sinirim belli oldugu halde gorunce bazen tuylerim dikeliyor 😬
Sana bi sır vericem söz ver kimseye söylemicene. Bizi göz ardı etsene. Böylece tüylerinde tikelmez :D

Kudra olduğu için değil ama bence bazı kişilerim fikirlerini sadece o yazdığı için beğenilmiyor :KK70: Mesela ben . Harikayım ama , bazıları belledi beni hxjsjdjdj Gördüğü an hemen muhalefet :KK70: Yapmayın arkadaşlar bi bubendeğilim kolay gelmiyor.
kudrayla aram kötü ama bak beğendim onu.

Ne kadar kötü bir şarkı olmuş
Sabahtan beri bayağı bir dertlendim
Yaw tarkan sana hiç yakıştı mı?

Dert var, gelir geçer, dert var, deler geçer.. Sizinki hangisi?En kötü Tarkan’ı ara söyle içinde büyütme bukadar:KK14:

Gelmez, şarkı gayet ortadan yazılmış.
Ezhel doğrudan diss attığında da yapamadılar bir şey. (Yanlış hatırlamıyorsam)

Adam zaten Almanyada yasiyor. En fazla sorulsa "Evrensel mesaj verdim" der cikar aradan. En fazla Corona yüzünden yaptim der. Aksini önce ispat etmeleri gerekir 🤭

Herkes de sizden sıkıldı farkindasiniz. Bence ele ele tutusup guclerinizi birlestirin belki bir gun nden olmasinn😬🤣
Herkes derken :D Valla benden sıkılanlar elbette vardır ama sıkılmayanlara yazık değil mi ? Bizim birlik olmaya, beğenilmeye ihtiyacımız yok muhiş:D sen çok dert etmişsin belli ki. Ama şaaap bizi sevmeyenlerle sen el ele tutul belki birimizi alt edersin zuhahah xD

Herkes derken :KK70: Valla benden sıkılanlar elbette vardır ama sıkılmayanlara yazık değil mi ? Bizim birlik olmaya, beğenilmeye ihtiyacımız yok muhiş:KK70: sen çok dert etmişsin belli ki. Ama şaaap bizi sevmeyenlerle sen el ele tutul belki birimizi alt edersin zuhahah xD
Senin bu seyligine ( bak kelime bulamadım) el degil zincirler yetmez neyse hadi öpüldün . Her kesimden insani incelemek lazım :KK15:

2021 de gelmis kim bilir kac nickiyle girdi çıktı diyor cekemiyor hahahay 😅😅😅😅🤣🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back