- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
- 263
Borellus80
kanka haklı kıyım hemen üst yoruma bak ve beni öv hxjsj
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kduurabakmada bi sen bi kudr bi 2 3 kisi daha var dikine dikine yazan .ben herkesle sinirim belli oldugu halde gorunce bazen tuylerim dikeliyorKudra olduğu için değil ama bence bazı kişilerim fikirlerini sadece o yazdığı için beğenilmiyor Mesela ben . Harikayım ama , bazıları belledi beni hxjsjdjdj Gördüğü an hemen muhalefet Yapmayın arkadaşlar bi bubendeğilim kolay gelmiyor.
O piti piti söylese para kazanır adam zaten. İnşallah başına bir iş gelmezTarkan en sevdiğim sanatçıdır. Adam isterse şu an trilyar milyar dolarları kırar ama bunu yapmak yerine ciddi bir risk aldı.
Tarkan konserine giden kişiler çok iyi bilirki 20 dakikada tüm biletleri tükenir :)
Görmeyin o zaman ne yapalım...Kduurabakmada bi sen bi kudr bi 2 3 kisi daha var dikine dikine yazan .ben herkesle sinirim belli oldugu halde gorunce bazen tuylerim dikeliyor
Sana bi sır vericem söz ver kimseye söylemicene. Bizi göz ardı etsene. Böylece tüylerinde tikelmezKduurabakmada bi sen bi kudr bi 2 3 kisi daha var dikine dikine yazan .ben herkesle sinirim belli oldugu halde gorunce bazen tuylerim dikeliyor
Olur mu kıaz ? Bize bakmadan olur muuu seni engellicem diyenler beni engellemiyor çok gülüyorum.Görmeyin o zaman ne yapalım...
kudrayla aram kötü ama bak beğendim onu.Kudra olduğu için değil ama bence bazı kişilerim fikirlerini sadece o yazdığı için beğenilmiyor Mesela ben . Harikayım ama , bazıları belledi beni hxjsjdjdj Gördüğü an hemen muhalefet Yapmayın arkadaşlar bi bubendeğilim kolay gelmiyor.
Bunlar onu anlayacak seviyede degilkudrayla aram kötü ama bak beğendim onu.
Ne kadar kötü bir şarkı olmuş
Sabahtan beri bayağı bir dertlendim
Yaw tarkan sana hiç yakıştı mı?
Gözardı etseler hep birlikte rahat edecez halbuki. Çok sıkıldım valla hepsinden.Olur mu kıaz ? Bize bakmadan olur muuu seni engellicem diyenler beni engellemiyor çok gülüyorum.
Herkes de sizden sıkıldı farkindasiniz. Bence ele ele tutusup guclerinizi birlestirin belki bir gun nden olmasinnGözardı etseler hep birlikte rahat edecez halbuki. Çok sıkıldım valla hepsinden.
O piti piti söylese para kazanır adam zaten. İnşallah başına bir iş gelmez
Olur mu kıaz ? Bize bakmadan olur muuu seni engellicem diyenler beni engellemiyor çok gülüyorum.
Ya yazım şeklimiz evet biraz sert olabilir. Benimki alaycı gibi görünüyor ki öylede hdhdjd kıvıramıcam djjdjdkudrayla aram kötü ama bak beğendim onu.
Şunu da oku o zaman LAHMACUN yicemmmmm baahhhKusura bakma ama senin mesajlarini hep sahika söylüyormus gibi okuyorum.
Gelmez, şarkı gayet ortadan yazılmış.
Ezhel doğrudan diss attığında da yapamadılar bir şey. (Yanlış hatırlamıyorsam)
Herkes derken Valla benden sıkılanlar elbette vardır ama sıkılmayanlara yazık değil mi ? Bizim birlik olmaya, beğenilmeye ihtiyacımız yok muhiş sen çok dert etmişsin belli ki. Ama şaaap bizi sevmeyenlerle sen el ele tutul belki birimizi alt edersin zuhahah xDHerkes de sizden sıkıldı farkindasiniz. Bence ele ele tutusup guclerinizi birlestirin belki bir gun nden olmasinn
Bak halaaaa bizi yeriyor ama engelleyemiyorda işte bu gizli hayranlık Çekemeyene antenn beybiGözardı etseler hep birlikte rahat edecez halbuki. Çok sıkıldım valla hepsinden.
Senin bu seyligine ( bak kelime bulamadım) el degil zincirler yetmez neyse hadi öpüldün . Her kesimden insani incelemek lazımHerkes derken Valla benden sıkılanlar elbette vardır ama sıkılmayanlara yazık değil mi ? Bizim birlik olmaya, beğenilmeye ihtiyacımız yok muhiş sen çok dert etmişsin belli ki. Ama şaaap bizi sevmeyenlerle sen el ele tutul belki birimizi alt edersin zuhahah xD