- 19 Mayıs 2020
- 46.600
- 208.807
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoktu tabi daha masumdu noldu ona yaa bir anda kapandı gitti orasıdaAbla hdhsh sizin zamanınızda yoktur dudişş bulduk abla ama onu da zebil ettik
Ekmek olmuş 4₺. Şarkıyı dinlediniz mi bilmiyorum ama zaten değindiği şeyde bu :)Tüm derdiniz bu ülke şartlarında Tarkanın şarkısı mı gerçekten? Laf olsun diye açılmış bir gereksiz konu..ben bugün neyi dert ettim biliyor musunuz bir kadının fırına gelip daha ucuz diye 1 tl ye bayat ekmek almasına dertlendim..
Canım benim konu farkı aslında şarkısıyla mesaj veriliyor tamammen olay bundan ibaretTüm derdiniz bu ülke şartlarında Tarkanın şarkısı mı gerçekten? Laf olsun diye açılmış bir gereksiz konu..ben bugün neyi dert ettim biliyor musunuz bir kadının fırına gelip daha ucuz diye 1 tl ye bayat ekmek almasına dertlendim..
Tüm derdiniz bu ülke şartlarında Tarkanın şarkısı mı gerçekten? Laf olsun diye açılmış bir gereksiz konu..ben bugün neyi dert ettim biliyor musunuz bir kadının fırına gelip daha ucuz diye 1 tl ye bayat ekmek almasına dertlendim..
Bu konu tuzak konu.konunun gereksizliğine katılmakla birlikte tam ülke şartlarından bahsediyor zaten şarkı
cıss denildiği için herkes kulağının üstüne yatıyor memlekette en azından ses çıkarmış adam.
Bdv de bir şarkı dert olmamıştı o da dert oldu
Kocam yanağından ısırarak seviyordan sonra bu şarkı iyi geldiBu konu tuzak konu.
Geççek inşallah bugünlerTüm derdiniz bu ülke şartlarında Tarkanın şarkısı mı gerçekten? Laf olsun diye açılmış bir gereksiz konu..ben bugün neyi dert ettim biliyor musunuz bir kadının fırına gelip daha ucuz diye 1 tl ye bayat ekmek almasına dertlendim..
Yani evet başlığı ilk gördüğümde potansiyel var diyordum aslında ama Tarkan sonuçta. Hepimizin bebeği kimsenin linclemeye gönlü elvermiyor beğenmeyenler bile nazikçe beğenmemiş baksanaOrtam huzurlu hizuran da kavga bekliyo ama olmadı
Şarkıda bi büyüğe dokandırma var çıksa kavga ondan çıkardıYani evet başlığı ilk gördüğümde potansiyel var diyordum aslında ama Tarkan sonuçta. Hepimizin bebeği kimsenin linclemeye gönlü elvermiyor beğenmeyenler bile nazikçe beğenmemiş baksana
Korona o koronaŞarkıda bi büyüğe dokandırma var çıksa kavga ondan çıkardı
Ne diyeyim sende haklısınTüm derdiniz bu ülke şartlarında Tarkanın şarkısı mı gerçekten? Laf olsun diye açılmış bir gereksiz konu..ben bugün neyi dert ettim biliyor musunuz bir kadının fırına gelip daha ucuz diye 1 tl ye bayat ekmek almasına dertlendim.
İyi yönünden bak banlanırsam Tarkan uğruna olacak ya Z zorunlualann için banlansaydınNe diyeyim sende haklısın