• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geççek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tüm derdiniz bu ülke şartlarında Tarkanın şarkısı mı gerçekten? Laf olsun diye açılmış bir gereksiz konu..ben bugün neyi dert ettim biliyor musunuz bir kadının fırına gelip daha ucuz diye 1 tl ye bayat ekmek almasına dertlendim..
Ekmek olmuş 4₺. Şarkıyı dinlediniz mi bilmiyorum ama zaten değindiği şeyde bu :)

Tüm derdiniz bu ülke şartlarında Tarkanın şarkısı mı gerçekten? Laf olsun diye açılmış bir gereksiz konu..ben bugün neyi dert ettim biliyor musunuz bir kadının fırına gelip daha ucuz diye 1 tl ye bayat ekmek almasına dertlendim..
Canım benim konu farkı aslında şarkısıyla mesaj veriliyor tamammen olay bundan ibaret

konunun gereksizliğine katılmakla birlikte tam ülke şartlarından bahsediyor zaten şarkı🤷‍♀️

cıss denildiği için herkes kulağının üstüne yatıyor memlekette en azından ses çıkarmış adam.

Şimdi durdum düşündüm.Hangi şarkıları seviyorum,hangilerini sevmiyorum diye.Oturdum sevmediğim şarkılara ağlıyorum.Allahtan Tarkanin şarkısını begendim. Yoksa bunun yükünü tasiyamazdim🤣🤣
Seni kurnaz seni 🤣🤣🤣

Klibi begendim.

Sarkinin ritmini cok begenemedim, cok bir numarası yok zaten.

Ama ben tarkani tebrik ederim bu zamanda politik bir sarki yapmaya cesaret ettigi için. Hem de böyle umutlu da bir sarki. Hos o yönden de yani.

Genel yorumum, Alys bunu begendi 👌

images.jpeg-1.jpg

Geççek inşallah bugünler

Yani evet başlığı ilk gördüğümde potansiyel var diyordum aslında 🤔 ama Tarkan sonuçta. Hepimizin bebeği😅 kimsenin linclemeye gönlü elvermiyor beğenmeyenler bile nazikçe beğenmemiş baksana 😅😅
Şarkıda bi büyüğe dokandırma var :D çıksa kavga ondan çıkardı :D

Tüm derdiniz bu ülke şartlarında Tarkanın şarkısı mı gerçekten? Laf olsun diye açılmış bir gereksiz konu..ben bugün neyi dert ettim biliyor musunuz bir kadının fırına gelip daha ucuz diye 1 tl ye bayat ekmek almasına dertlendim.
Ne diyeyim sende haklısın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back