How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Geççek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öf ne diygusala bağladıniz ya baya eğlenceli bir sarkı beğenmeyen beğenmez ama eminimki gene çok dinlenilip beğenilcek buna konu açmakta çok komik olmuş 🤣
Tarkan şarkıları hep en başta üffff bu mu denir sonra herkesin defalarca dinlediği bir şarkı olur. Dinlendikce begenilinir .

Ayrıca beğeniye oynasam dövlen kadınlara ayhhh kocan kötü niyetle dövmemiştir derim :D burada ki iyi niyetlilik içinden saydırmak :D nöööö

Senin bu seyligine ( bak kelime bulamadım) el degil zincirler yetmez neyse hadi öpüldün . Her kesimden insani incelemek lazım :KK15:

2021 de gelmis kim bilir kac nickiyle girdi çıktı diyor cekemiyor hahahay 😅😅😅😅🤣🤣
Başta seni muhişciğim :D inşallah rahatsız olduğun insanları takip etmeyi bırakırsın. Ceren cerengilin kk versiyonu :D Hadi sen tüylerini indirmeye git :D yine kabarmışsındır 💕

şarkının sözleri güzel ritmide güzel son zamanlarda yaşanılan sorunlara değinmiş
bir şarkı daha var onuda severim oda şu: susamam;

tarkandan beklenti daha başkaydı o resmen şarkılarıyla sevişen bir adam
kır zincirlerini diyen ,ölürüm sana diyen insanın yüreğini hop ettiren biriydi bu şarkı ters köşe oldu sanırım ondan halk yarıya bölündü

benim tek eleştirim bu şarkıda tarkana müzik sözlerin önüne geçmiş sesi arka planda kalmış...

Kavga bitti tüyler döküldü hdhshdh
Ay dur neler kaçırmışım bakayım.

pembe-%C3%A7ekirdek.gif

şarkının sözleri güzel ritmide güzel son zamanlarda yaşanılan sorunlara değinmiş
bir şarkı daha var onuda severim oda şu: susamam;

tarkandan beklenti daha başkaydı o resmen şarkılarıyla sevişen bir adam
kır zincirlerini diyen ,ölürüm sana diyen insanın yüreğini hop ettiren biriydi bu şarkı ters köşe oldu sanırım ondan halk yarıya bölündü

benim tek eleştirim bu şarkıda tarkana müzik sözlerin önüne geçmiş sesi arka planda kalmış...

Isterse direk hükümeti de elestirebilirdi. Bence insanlarin eski sarkilarda hissettiklerini bu sarki ile tutmadigi icin de cok elestiri aldi. Bende de öyle. Ama bu ara millet full kavga modunda. Bu yüzden Türklerle ne siyaset tartisirim ne de ekonomi. :D

Gelmez, şarkı gayet ortadan yazılmış.
Ezhel doğrudan diss attığında da yapamadılar bir şey. (Yanlış hatırlamıyorsam)
Benim için efsane Şanışer ve 17 rapçinin söylediği Susamam. Hala her dinlediğimde dağılırım. Onların da başına bir şey gelecek diye çok korktum ama olmuyor sanırım bir şey, yani umarım.

Isterse direk hükümeti de elestirebilirdi. Bence insanlarin eski sarkilarda hissettiklerini bu sarki ile tutmadigi icin de cok elestiri aldi. Bende de öyle. Ama bu ara millet full kavga modunda. Bu yüzden Türklerle ne siyaset tartisirim ne de ekonomi. :KK70:
Herkes diyette sanırım :KK70:Ama tarkan şarkı üretmese bile gerçekten bir numeroo. 1ay konser yapsa, merdivene kadar satar.

Benim için efsane Şanışer ve 17 rapçinin söylediği Susamam. Hala her dinlediğimde dağılırım. Onların da başına bir şey gelecek diye çok korktum ama olmuyor sanırım bir şey, yani umarım.
susamam da özellikle kadın hakları kısmı girdiği an çok fena oluyorum ben ya :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back