• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç yumutlama/geç döllenme yasayıp hamile kalanlar bakabilir mi?

benkibele

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2008
4.925
44
116
44
Ankara
Arkadaslar ben gec yumurtladım. 27. gun. uzerinden 13 gun gecti. bugun 14. gun. ovulasyon belirleme cubugum oldugu icin 26. gece denedik.

adetimin dongusu ise 32 gundu. yani 8 gun de oradan geciktim. bugun 9. gun.

bu sabah test yaptım cıkmadı. karbeyaz...:çok üzgünüm:

gec yumurtlama yasamıs / gec dollenme olmus arkadaslar ltf cevap verebilirler mi, hangi gun test yaptınız ve dogru sonuca ulastınız?

ben ilaç kullanmıştm geç olmuştu doktorum geç cewap werebilir demişti. adetim geçti 4. gnü beta hcg yaptırdım 4-5 haftalık gebe çıktım ondan bir hafta önce yaptırdğımda negaşf çıkmıştı...
Alla gönğne öre wersin inş. herşeyin en önemliside ewladın hayırlılarını nasip eder inşallah...
eğer negatfçıkarsa sakın üzülme Allahın bildiği we bizim şuan anlayamadığımız bşr sebebi mutlaka wardır o yüzden üzülme Allahın takdşrş de doğru zamanı bekle we senn pozitif olman çok önemli

Canım eğer 27. gün yumurtladıysan üzerinden 14 gün geçince adet dönemine girmiş olursun. İdrar testlerinde ise genelde adetin üzerinden 10 gün geçince çıkabiliyor. Yani bence test için erken daha. Ama kan testi yaptırsan çıkar diye düşünüyorum. İnşallah hamişsindir. Canım biz de deniyoruz şu an sen de benim için dua et:)

mrb canım
benim son adet tarihim 02.11.2007 hamile olduğumu ancak kurban bayramında yani 20.12.2007 de öğrenebildim. ondan önce kan testi dahi yaptırdım negatif çıktı düşün. adetlerim bazen geç olurdu, onun için 18.11.2007 olarak hesaplıyorlar doktorlar son adet tarihimi. yani moralini bozma hiç belli olmuyor umarım hamilesindir.

mrb canım
benim son adet tarihim 02.11.2007 hamile olduğumu ancak kurban bayramında yani 20.12.2007 de öğrenebildim. ondan önce kan testi dahi yaptırdım negatif çıktı düşün. adetlerim bazen geç olurdu, onun için 18.11.2007 olarak hesaplıyorlar doktorlar son adet tarihimi. yani moralini bozma hiç belli olmuyor umarım hamilesindir.

TEBRIKLER CNM. ALLAH TAMAMINA ERDIRSIN. PEKI BELIRTILERI NELERDI YAZABILIRMISIN

pek bi belirti yoktu. arada başım dönüyordu okadar. kan testi sonucunu alıpta negatif olduğunu öğrenince iice umutsuzluğa kapılmıştım. ama günler geçmesine rağmen bi türlü adet olmadım. adetim geçtikten 2-3 hafta sonra tekrar idrar testi yaptım ancak ozaman belli oldu...

pek bi belirti yoktu. arada başım dönüyordu okadar. kan testi sonucunu alıpta negatif olduğunu öğrenince iice umutsuzluğa kapılmıştım. ama günler geçmesine rağmen bi türlü adet olmadım. adetim geçtikten 2-3 hafta sonra tekrar idrar testi yaptım ancak ozaman belli oldu...

yani ben bilkmiyordum dr.dedi çünkü adet tarihimle uyuşmuyor bebeğim hatta başlarda sorun bile oldu acaba kese mi gelişmedi felan diye ama meğer geç yumutlamışım...
Arkadaslar ben gec yumurtladım. 27. gun. uzerinden 13 gun gecti. bugun 14. gun. ovulasyon belirleme cubugum oldugu icin 26. gece denedik.

adetimin dongusu ise 32 gundu. yani 8 gun de oradan geciktim. bugun 9. gun.

bu sabah test yaptım cıkmadı. karbeyaz...:çok üzgünüm:

gec yumurtlama yasamıs / gec dollenme olmus arkadaslar ltf cevap verebilirler mi, hangi gun test yaptınız ve dogru sonuca ulastınız?

arkadaslar test yaptım,negatif:( cok uzgunum. ya uzulmemek elde degil.

bu sefer clearblue aldım. o kadar emin ki test sirketi %99 garanti veriyr. e oyle olunca da negatif cıkınca senin sansın kalmıyor. cok afedersiniz kaba idrarımı koyup batırdım cubugu. tam 5 sn diyor. 5 sn sonra cektim. ucu pembe oldu tamameeen. ama 2 dk. bekledim bekledim ama idrar ne test cizgisine ne de kontrol cizgisine yetisti. ben de tekrar batırdım cubugu idrara. direkt ilerledi o zaman.ama koca bir negatif.
dollenmenin uzerinden 15 gun gecti.
ama yukarıdaki arkadasları okuyunca, umudumu kaybedemiyorum. adet olmadıgım surece umudum var ama her seferde azalıyor.

yani ben bilkmiyordum dr.dedi çünkü adet tarihimle uyuşmuyor bebeğim hatta başlarda sorun bile oldu acaba kese mi gelişmedi felan diye ama meğer geç yumutlamışım...

canım sen nasıl ogrendin hamile olduunu? direkt kan testi mi yaptıdın yoksa idrar testi mi cıktı once? kac gun gecmisti?

bu sefer clearblue aldım. o kadar emin ki test sirketi %99 garanti veriyr. e oyle olunca da negatif cıkınca senin sansın kalmıyor. cok afedersiniz kaba idrarımı koyup batırdım cubugu. tam 5 sn diyor. 5 sn sonra cektim. ucu pembe oldu tamameeen. ama 2 dk. bekledim bekledim ama idrar ne test cizgisine ne de kontrol cizgisine yetisti. ben de tekrar batırdım cubugu idrara. direkt ilerledi o zaman.ama koca bir negatif.
ama yukarıdaki arkadasları okuyunca, umudumu kaybedemiyorum. adet olmadıgım surece umudum var ama her seferde azalıyor.

Bence sen bir hafta daha bekle. Daha erken sayilir cunku. Bu sirketler her ne kadar %99 deselerde aslinda bu %50 lerdeymis. Netten okumustum. Adet gununu en az 1 hafta gecmesi gerekiyormus. Hesapladigima gore seninde bir hafta daha beklemen gerekiyor kesin sonuc icin.

Hakkinda hayirlisi olsun. Hamile degilsen demekki bu ay senin icin hayirli degilmis. Allah buyuk. Bak bu iste moral cok onemli. Cok takarsan olmuyor. Bunu kac yerde okudum ve yasayan kac kisidende duydum.a.s.

Tubacım seninki gercekten ilgincmis. peki bir sey daha soracam. kan testi yaptırdın negatif cıktı. sen umudunu kaybettin. adetin 2-3 hafta gecti idrar testinde pozitif cıktı demissin. bu arada peki idrar testi yapmaya devam ettin mi? bu 2-3 hafta boyunca?

How soon after a missed period can I take a home pregnancy test and get accurate results?
Many home pregnancy tests (HPTs) claim to be 99% accurate on the day you miss your period. But research suggests that most HPTs do not consistently spot pregnancy that early. And when they do, the results are often so faint they are misunderstood. If you can wait one week after your missed period, most home pregnancy tests will give you an accurate answer. Ask your doctor for a more sensitive test if you need to know earlier.

Yazi buydu.

Which brand of pregnancy test is the most accurate?Some brands of tests can pick up lower levels of hCG than others. But limited research makes it impossible to say for sure which one is the best. Even so, two studies suggest that First Response, Early Result Pregnancy Test may be more sensitive than others. So for women who want test early, this is probably the best product.

I got a negative result on a home pregnancy test. Might I still be pregnant?
Yes. So, most HPTs suggest women take the test again in a few days or a week.

Every woman ovulates at different times in her menstrual cycle. Plus, embryos implant in the uterus at different times. So, the accuracy of HPT results varies from woman to woman. Other things can also affect the accuracy.

Sometimes women get false negative results (when the test says you are not pregnant and you are) when they test too early in the pregnancy. Other times, problems with the pregnancy can affect the amount of hCG in the urine.

If your HPT is negative, test yourself again in a few days or 1 week. If you keep getting a negative result but think you are pregnant, talk with your doctor right away.

Bu yaziyi womenshealth.gov dan aldim.

Son düzenleme:
benim normalde 2 gün felan geçikmşti pek umudum da yoktu çünkü daha önceleride 2 hatta 3 gün geciktiği olmuştu ama çıktı çok açık çıktı sonra yine 4 gün boyunca yaptım hep silik çıktı ve sonrada dr.gittik kese görülmedi başka dr.gördü sonrada kese uyuşmadı adetimle ve kease gelişmiyor dedi belki dr.ve 15 gün sonraya attı gittik artık büyümüştü kese meğer geç yumurtlamışım ...
canım sen nasıl ogrendin hamile olduunu? direkt kan testi mi yaptıdın yoksa idrar testi mi cıktı once? kac gun gecmisti?

canım dediğin gibi eğer negatifse çok üzüldüm.eğer adetin düzenliyse ve halen gelmediyse bence umut olmalı da çünkü ya hamilesin yada bir başka sorun var demektir sen umudunu yitirme bence tekrar bi idrar testi al adetinden 2 gün yada 3 gün geçtiyse düzenliiyse tabi sonuç çıkar bence ...yerimseniben

1 hafta daha bekleyecegim test yapmak icin. cuma sabahı sehir dsına cıkıyorum. 15 mart ta tekrar girebilecegim sisteme. insalah iyi haberlerle gelirim. sevgiler.

Canım moralini bozma seni çok iyi anlıyorum. Ama en kötüsü moral bozukluğu, çünkü stres hormon dengesini bozuyor. Allah hayırlısını versin inşallah hepimize.

arkadaslar 14+3 teyim.(millet 14 haftalık hamile sanacaklar simdi beni:) )
umudumu yitirmedim devam.artık sbahları sıcakık olcemiyorum. cunku gece cok gec yatıyorum (4 gibi) + uyuyamıyorum + sabah 7.15 te evimin onundeki yolu kepcelerle kazmaya baslıyorlar. ne uyku kalıyor ne konsantrasyon. olcum dogru sonuc vermiyor. kasık agrılarım arttı. adet de olabilirim.

Bende geçen ay 4 gün geçikince hamile sanmıştım kendimi canım..amaa inan stres yaptığın içinde geçikebiliyo...çok umutlanma derim ama inşallahhhh olmazda hamilesindir..

Back
X