- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
hayirlisi canim sonucu cikinca etiketler misin :) insallah guzel haber gelirKizlar dayanamadim kan verdim sabah beta ve aclik insulin bakiliyor 1 mart oldu bugun ben en son 19 ocakta olmustum.
hayirlisi canim sonucu cikinca etiketler misin :) insallah guzel haber gelir
Ne zaman cikiyor sonuc cnmInsallah canim umidim yok ama bakalim nasip hersey hayat mucizelerle dolu
1 de cikicak canim bir yandan icim kipir kipir bir yandada acabalar beni gerio insallah sonuc pozitif olur negatifse sokturucu alicam artikNe zaman cikiyor sonuc cnm
Tamam canim hayirlisi. Burdanda yazarsin sonucu1 de cikicak canim bir yandan icim kipir kipir bir yandada acabalar beni gerio insallah sonuc pozitif olur negatifse sokturucu alicam artik
Tamam canim hayirlisi. Burdanda yazarsin sonucu
hadi yaa uzulme kuzum bi dahaki aya insallah0.1 cikmis kizlarmoralim.bozuldu
hadi yaa uzulme kuzum bi dahaki aya insallah
ne çıktı cnmKizlar dayanamadim kan verdim sabah beta ve aclik insulin bakiliyor 1 mart oldu bugun ben en son 19 ocakta olmustum.
ne çıktı cnm
Canm bndede pko var tiroidde var 40gunde 50gunde bazen 30gunde oluyodum bu ay hamileymisim. Ayrica karindan ultrasonla gozukmez minicik bebek. Sen kan ver acile git midem cok bulaniyo ilac kullancam gebelik suphem var de kan yapiyolar sonuca bakarsin en azindan
Pozitif bu cnm degerlendir derimKizlar ovulasyon testimi yorumlarmisiniz 12 gunum
BUgun degerlendirdim ama yarinda tekrarlasam iliskiyi iyi olurmuPozitif bu cnm degerlendir derim
BUgun degerlendirdim ama yarinda tekrarlasam iliskiyi iyi olurmu
Ins canim ya benim sıkıntı biraz erken menepozdayim dogumdan sonra oglum yirmi aylik boyle bi sikinti ciktiOlur cnm yarinda degerlendir ben pozitif oldugu gun ve sonrasini degerlendirmistim simdi kizim 1.5 yasinda
Ovulasyon pik yaptiktan 1gun sonra 2.gun ve 4. Gun degerlendirdik hamileyim aklnda bulunsunBUgun degerlendirdim ama yarinda tekrarlasam iliskiyi iyi olurmu
Bugun yaptim bu testi sabah 11 gibi ucgun boyunca mi degerlendireyim ilk defa bu testi kullaniyorumOvulasyon pik yaptiktan 1gun sonra 2.gun ve 4. Gun degerlendirdik hamileyim aklnda bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?