- 10 Ekim 2017
- 87
- 36
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok tatlım negatif sonuç 2.0 ama rahatladım çünkü belirsizlik çok kötü. Doktorumla görüştüm cuma testi tekrarla dedi ama tekrarlamicam sonuç değişmez artık POWERHACK bian önce regl olmak istiyorum artık
Canım sağlık ocağındaki sonuçlarda en düşük 2.0 0.100 değil malesef keşke öyle olsaydı bu laboratuvarla alakalı bişe sanırımTekrarla canim degerinde gebelik baslangici var doktor sifirlandigini gormek ister.Ya da arttigini gormek ister.
Yani suan 5 alti sonucta ama cok yeni olabilir
Canım sağlık ocağındaki sonuçlarda en düşük 2.0 0.100 değil malesef keşke öyle olsaydı bu laboratuvarla alakalı bişe sanırım
4.günüm bugün hala bişe yok. Sabah 10.30 gibi kan verdim 2 yi geçiyodu öğrendiğimdeKac saatte cikti tahlilin?
Bide kac gunun gecti canim?
İnanılmaz sancı oluyor regl sancısı gibi benm regl sancımda çok şiddetli olur. Bide klomen kullandım kistten şüpeleniyorumKac saatte cikti tahlilin?
Bide kac gunun gecti canim?
4.günüm bugün hala bişe yok. Sabah 10.30 gibi kan verdim 2 yi geçiyodu öğrendiğimde
İnanılmaz sancı oluyor regl sancısı benm regl sancımda çok şiddetli olur. Bide klomen kullandım kistten şüpeleniyorum
Cumaya kadar beklicem zaten eğer regl olmazsam giderim canmCanim ben canini sıkmayım ama doktorunu dinle kan vermeye git.
Saglik ocaklarindaki tahlillerde hastanelere gidiyor ona gore geliyor sonuclar.
Cumaya kadar beklicem zaten eğer regl olmazsam giderim canm
Silikti evet ama güven olmuyor işte o testlerede bakalım artık ne çıkacak sonunda merak ediyorum. Kist olmaz inşallahRegl olsanda degerin artmaya devam edebilir.
Sen saglamayi yap kani ver Cuma :) insallah bosuna konusuyoruzdurda
Hastalandım canmRegl olsanda degerin artmaya devam edebilir.
Sen saglamayi yap kani ver Cuma :) insallah bosuna konusuyoruzdurda
Hastalanmışsın cnm olsun bir sonraki aya kismetse canını sıkmaHastalandım canm
Çok rahatladım canm belirsizlik kötü bidaha bukadar takmicam çok stres yaptım bu ayHastalanmışsın cnm olsun bir sonraki aya kismetse canını sıkma
Demekki predictor dogru dedi dedim sana cok hassas o diye bence artık kimse basit testlere güvenmesin bende cok cekmiştim zamanındaÇok rahatladım canm belirsizlik kötü bidaha bukadar takmicam çok stres yaptım bu ay
Evet canm kesinlikle öyle zaten benm o testten sonra çok umudum kalmamıştı :) en iyisi adetin bir hafta gecikmesini bekleyip direk kan testi yaptırmakDemekki predictor dogru dedi dedim sana cok hassas o diye bence artık kimse basit testlere güvenmesin bende cok cekmiştim zamanında