Gec yumurtlama suphesi

Sabah denemem daha mantikli sanki.
Ins vardir demekten kendimi alamiyorum
İnşallah canım isteyen herkes o ikinci çizgiyi görsün:)benimde reglime 4 gün var bir tarafım test yap diyor çok merak ediyorum diğer yandan akışına bırak bir kaç gün bekle diyör. Reglime 4 gün kala testte çıkar mı sizce?

Erken dollenme ise cikar kizimda 5 gun kala gayet netti cizgi

Simdi bakin cnm ?

Eklentiler

• 2017-02-27 15.22.26.jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 68
coook silik gibi bisey sen bakinxa gorebiliyo musun yoksa venim gozler mi gitti :)) durdukca koyulasir belki.baya olmus payalasali ama koyulastimi canim.kiz bugune kadr olmadiysan baska bir sorununda yoksa vardr sanki yaaa

Baska sorunum yok canim ilk kez geciktim bu kadar.
En son 33 olmustum
Testin kendi cizgisimi acaba demekten kendimi alamiyorum gozlerim sasi oldu biraz daha bekliycem snairim 2 3 gun sonra denerim sabah ilk idrarla koyulastimi derken sasrarinca biraktim pesini :)

atmadiysan testi tekrar cekip atsana.milyon tane test yapmış biri olark soyluyrm.kendi cizgisi cikmiyo o t de varsa cikiyo yoksa cikmiyo.ki bide bazi durumlarda test bozuksa cikiyo ama senin daha oncede cikmisti dimi bole silik.ayy bidaha sabah yap sunu ve etiketle beni bak cok merak ediyrm

Cope attim canim baya bekletince.
Sabah mi yapsam yoksa 2 3 gun sonra mi bilemedjm :) ins vardir ya korkuyorum anlamsiz korku var icjmde

Copu karistirdim buldum :)

Eklentiler

• 2017-02-27 17.20.51.jpg
    20,8 KB · Görüntüleme: 57
Kizlar dayanamadim kan verdim sabah beta ve aclik insulin bakiliyor 1 mart oldu bugun ben en son 19 ocakta olmustum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…