İnşallah canım isteyen herkes o ikinci çizgiyi görsün:)benimde reglime 4 gün var bir tarafım test yap diyor çok merak ediyorum diğer yandan akışına bırak bir kaç gün bekle diyör. Reglime 4 gün kala testte çıkar mı sizce?Sabah denemem daha mantikli sanki.
Ins vardir demekten kendimi alamiyorum
İnşallah canım isteyen herkes o ikinci çizgiyi görsün:)benimde reglime 4 gün var bir tarafım test yap diyor çok merak ediyorum diğer yandan akışına bırak bir kaç gün bekle diyör. Reglime 4 gün kala testte çıkar mı sizce?
Canim ben testte cizgi goremedim erken gebelik testi yap bence sabah. En garanti gec dollenme olduysa onda cikar. Su an belirtilerin ne sekildeSimdi bakin cnm ?
Canim ben testte cizgi goremedim erken gebelik testi yap bence sabah. En garanti gec dollenme olduysa onda cikar. Su an belirtilerin ne sekilde
İnsallah hamilesindir canim. Hakkinda hayirlisi olsun insallah.Cnm goguslerimden baska derdim yok :) 40.gun bugun akintim normal
İnsallah hamilesindir canim. Hakkinda hayirlisi olsun insallah.
coook silik gibi bisey sen bakinxa gorebiliyo musun yoksa venim gozler mi gitti :)) durdukca koyulasir belki.baya olmus payalasali ama koyulastimi canim.kiz bugune kadr olmadiysan baska bir sorununda yoksa vardr sanki yaaaSimdi bakin cnm ?
coook silik gibi bisey sen bakinxa gorebiliyo musun yoksa venim gozler mi gitti :)) durdukca koyulasir belki.baya olmus payalasali ama koyulastimi canim.kiz bugune kadr olmadiysan baska bir sorununda yoksa vardr sanki yaaa
atmadiysan testi tekrar cekip atsana.milyon tane test yapmış biri olark soyluyrm.kendi cizgisi cikmiyo o t de varsa cikiyo yoksa cikmiyo.ki bide bazi durumlarda test bozuksa cikiyo ama senin daha oncede cikmisti dimi bole silik.ayy bidaha sabah yap sunu ve etiketle beni bak cok merak ediyrmBaska sorunum yok canim ilk kez geciktim bu kadar.
En son 33 olmustum
Testin kendi cizgisimi acaba demekten kendimi alamiyorum gozlerim sasi oldu biraz daha bekliycem snairim 2 3 gun sonra denerim sabah ilk idrarla koyulastimi derken sasrarinca biraktim pesini :)
atmadiysan testi tekrar cekip atsana.milyon tane test yapmış biri olark soyluyrm.kendi cizgisi cikmiyo o t de varsa cikiyo yoksa cikmiyo.ki bide bazi durumlarda test bozuksa cikiyo ama senin daha oncede cikmisti dimi bole silik.ayy bidaha sabah yap sunu ve etiketle beni bak cok merak ediyrm
atmadiysan testi tekrar cekip atsana.milyon tane test yapmış biri olark soyluyrm.kendi cizgisi cikmiyo o t de varsa cikiyo yoksa cikmiyo.ki bide bazi durumlarda test bozuksa cikiyo ama senin daha oncede cikmisti dimi bole silik.ayy bidaha sabah yap sunu ve etiketle beni bak cok merak ediyrm
allah allah simdide bisey cikmiyo ben anlamadim bu isten kuzum ya :)) bekle biraz daha madem persembe falan sabah test yapCopu karistirdim buldum :)
allah allah simdide bisey cikmiyo ben anlamadim bu isten kuzum ya :)) bekle biraz daha madem persembe falan sabah test yap
insallah kuzum bekledgne deger hem boyle gecikip gelince eskilee bebek ariyo derler rahim icin.Haklisin az daha beklemem lazim kaldi 8 gunum doktor 10 demisti 10 dan geriye sayiyorum
insallah kuzum bekledgne deger hem boyle gecikip gelince eskilee bebek ariyo derler rahim icin.
olur olur kuzum nasip insallah vardrIns canim istiyoruz hayirlisi ile kizimin bir kardesi olsun gec yumurtlamis olabilirim diyordum kismet tabiki
olur olur kuzum nasip insallah vardr
amin canim.insallahjIns rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?