- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
Göremedim canım yarın yine tekrar et.kac gün gecikti
45.gunum canim 39 diye dusunursem 5 gun gecmis oluo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Göremedim canım yarın yine tekrar et.kac gün gecikti
ooo cok gecmis canim var buyuk ihtimalle adete yakin iliski oldu mu o zaman kalmis olablrsn.Bugun 45.gunum 1 martta negatifti sabah tekrarliycam ins dogru gormusumdur
2 gunde 1 hemen hemen oluyor canim sanirim pkoda var ya ne zaman yumurtluyacagim belli olmuyorooo cok gecmis canim var buyuk ihtimalle adete yakin iliski oldu mu o zaman kalmis olablrsn.
kimisi adete 3 gun falan varken kesiyo iliskiyi ondan sordum canim.bende kimyasalda adete yakin kalmistm.hep o gunleri bos gecerdim megerse o zaman yumurtlamisim.insallah vardr alirsn yakinda guzel haberi.ptesi bi dr a git istersen daha net olur2 gunde 1 hemen hemen oluyor canim sanirim pkoda var ya ne zaman yumurtluyacagim belli olmuyor
kimisi adete 3 gun falan varken kesiyo iliskiyi ondan sordum canim.bende kimyasalda adete yakin kalmistm.hep o gunleri bos gecerdim megerse o zaman yumurtlamisim.insallah vardr alirsn yakinda guzel haberi.ptesi bi dr a git istersen daha net olur
insallah canim hayirlsii olsunIdrarda tam net gorup ogle gitmeyi planliyorum birde 17 mart esimin dogum gunu varsa ona supriz yapicam
insallah canim hayirlsii olsun
Tarlusal yazmis icmedim ilk kez bu kadar geciktim goguslerim hala agriyor baska bir agrim yok o supheye dusuruyor beni sabah bir daha deniycem ins bir tik daha koyu goruruminsallah canim hayirlsii olsun
normaldede oyle oluyo zaten canim bekledikce daha bi belirgin oluyoCnm durdukca daha koyulasiyor acaba bekliyor diye mi?
insallaj canimTarlusal yazmis icmedim ilk kez bu kadar geciktim goguslerim hala agriyor baska bir agrim yok o supheye dusuruyor beni sabah bir daha deniycem ins bir tik daha koyu gorurum
Ben goruyorum vallaKirpinca sapitio nedense t nin tam altinsa gorebilirsen :) ben sasi oldum
normaldede oyle oluyo zaten canim bekledikce daha bi belirgin oluyo
Ben goruyorum valla
Canim cok dikkatli bakinca gorunuyor bende hep gec yumurtlarim nezaman yumurtladin biliyomusunInsallah dogrudur gordugumuz de gecikmemin nedeni gec yumurtlama olsun bebis gelsin istiyorum pedle gezmekten yoruldum :)
Canim cok dikkatli bakinca gorunuyor bende hep gec yumurtlarim nezaman yumurtladin biliyomusun
Canim ovi testin varmi onla yap onda daha cabuk belli oluyor daha hassas gebelik testinden
Canim diyelimki hamilesin sen 17 si veya 18 i arasi yumurtlamisin hic o aralar birsey hissettinmi fazla akinti kasik agrisi azda olsa hic supelendin oldumu