• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gec yumurtlama suphesi

Selam kizlar en son 19 ocakta oldum bir doktor pko var bir doktor yok diyor.
Kafam cok karisik.
Sanirim ilk kez bu kadar gecikiyorum gebelik testim idrar negatif.
Dun aksam doktora gittim karindan bakti sanki bakamadi bike bastira bastira bil hal oldu.
Sonra kalkti yanimda hicbisi demedi temizlendim gebe oldugunuzu dusunmuyorum dedi ama 10 gun daha bekleyelim dedi dedimki ilacla olmak istiyorum cunku goguslerim cok agriyor yururken felan ilk kez bu ay gogus agrisi cekiyorum damarlarim bile cikmis mavi mor.
Ilac sana tavsiye etmiyorum kendi dogal olursan gelirsin 3.gunu kanda hormonlarina bakariz olmazsan 10.gunu gel bir daha bakalim dedi.
Ben devletteki doktorun pko oldugumu soyledikten sonra pkoyu seker ilaci ile tedavi etmeyi dusundugunu soyledi. Ben demesem kendi teshis koyamiycak gibi.
Boyle bisi basina gelen varmi ne adet nede gebelik belirtisi cekiyorum sadece goguslerim cok agriyor ondan muzdaribim :KK43: sudyen takamiyorum ve bir hayli dolgunlastirlar. Doktorum dengesizin biri cikti ne kanda gebelik istedi nede bir umut isigi verdi ne adete ne gebelige... ozele gidiyoruz sagligimizi emanet ediyoruz anlamadim birsey 4 doktora girunmustum 2 subat gibi 3 u temizsin dedi 1 doktor devlet pko dedi buda ben pko demesem bisi demiycekti sanki
Of bu devlet dr lari bana da pko demisti ozelde gittim hicbor sry yok demisti. Bu sekilde gec dollenme duydum. Bence birkac gun sonra baska dr da git canim. İnsallah hamilesindir.

Zaten dr lar ancak keseyi horur oyle hamilesin der. Bi cinsler anlamiyorum bende. Unut vermek istemiyorlar belki de. Hamile olabilirsin bence. Erken gebelik testi yaptin mi

Yapmadim cnm beklemek istedim simdi nobetci ecz ugradim 3 tllik testi 7.5 deyince almadan ciktim sali gunu felan bakarim yada carsamba.
Ama yok gibi diyor ya ben ilac icsem bilinsiz sekilde yok deyip ya bebek varsa duserse ne olucak kan degerime bakmaya bile tenezzul etmeden basindan savmak 40 tl muyane parasi verdim hicbisi elde etmeden eve donmek

Yapmadim cnm beklemek istedim simdi nobetci ecz ugradim 3 tllik testi 7.5 deyince almadan ciktim sali gunu felan bakarim yada carsamba.
Ama yok gibi diyor ya ben ilac icsem bilinsiz sekilde yok deyip ya bebek varsa duserse ne olucak kan degerime bakmaya bile tenezzul etmeden basindan savmak 40 tl muyane parasi verdim hicbisi elde etmeden eve donmek
Cok cok haklisin canim. Ben yetinde olsam pazartesi erken gebelik testi yapardim. İnsallah hamilesindir. Ben heyecanlandim valla guzel haberler paylas bizimle insallah. İcime hamilesin gibi doguyor insallah yanilmam.

Cok cok haklisin canim. Ben yetinde olsam pazartesi erken gebelik testi yapardim. İnsallah hamilesindir. Ben heyecanlandim valla guzel haberler paylas bizimle insallah. İcime hamilesin gibi doguyor insallah yanilmam.

Insallah cnm isteyen herkeze tattirsin bu duyguyu bir tane var kardes istiyoruz nasip olursa bende hevesliyim heyecanliyim ins yanilmam yanilmayiz :)

Bişey sorucam bişey sorucam 2 kat iç çamaşırı bide arada peçete vardı tam çekerken boşaldı kalkıp ıslak mendille hemenn sildim aradaki peçeteyi aldım yeni koydum peçeteye bile geçmemiş ıslaklık o şekilde hamilelik olur mu

Kizlar bir bakin sabah degilde 1 saatlik idrarla yaptim sanki var gibi ama ben net bekliodum icim tuhaf ne sevinebiliorum ne uzuleviliyorum gonlum pozitif olmasindan yana

Eklentiler

• 2017-02-27 14.42.12.jpg
    2017-02-27 14.42.12.jpg
    33,3 KB · Görüntüleme: 65
Back