Hayirli olsun canim Rabbim kazasiz belasiz bir sekilde kucagins almayi nasip etsinOvulasyon pik yaptiktan 1gun sonra 2.gun ve 4. Gun degerlendirdik hamileyim aklnda bulunsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli olsun canim Rabbim kazasiz belasiz bir sekilde kucagins almayi nasip etsinOvulasyon pik yaptiktan 1gun sonra 2.gun ve 4. Gun degerlendirdik hamileyim aklnda bulunsun
Amin canim Allah im sanada nasip etsin insallahHayirli olsun canim Rabbim kazasiz belasiz bir sekilde kucagins almayi nasip etsin
Ins canim ya benim sıkıntı biraz erken menepozdayim dogumdan sonra oglum yirmi aylik boyle bi sikinti cikti
Canim adetlerim duzensizlesti 35 40 gun 50 gunde olmaya basladim hormon baktirdim fsh 64 lerde.doktor erken menopozdan suplendi.ben gebelik takibimi yapan doktora gittim.triseguens verdi fsh dusurelim gebelik icin calisalim dedi.uc ay kullandim 23 indi.son ay 25 cikti doktor tup bebek dedi.amh baktirdim 0.04 cikti.ultrasonlada baktilar yumurtalara docente gittim yardimci docente gittim onlarda yumurta rezervin azalmis dediler.gecen ay ilac kullanmadim kendiliginden regl oldum hormon baktirdim ikinci gun fsh 37 cikti bir yumurtsn var dedi doktor boyle bir seruvene girdikAaa gecmis olsun bende ondan supheleniyorum nasil ogrenildi peki hangi tahlilde cikti
Canim adetlerim duzensizlesti 35 40 gun 50 gunde olmaya basladim hormon baktirdim fsh 64 lerde.doktor erken menopozdan suplendi.ben gebelik takibimi yapan doktora gittim.triseguens verdi fsh dusurelim gebelik icin calisalim dedi.uc ay kullandim 23 indi.son ay 25 cikti doktor tup bebek dedi.amh baktirdim 0.04 cikti.ultrasonlada baktilar yumurtalara docente gittim yardimci docente gittim onlarda yumurta rezervin azalmis dediler.gecen ay ilac kullanmadim kendiliginden regl oldum hormon baktirdim ikinci gun fsh 37 cikti bir yumurtsn var dedi doktor boyle bir seruvene girdik
Tesekur ederim yorumun icin allah yardimcin olsun benimde yasim 22 benimde duzensizlik var bende erken menepozdan supheleniyorum fsh a baktiricam ama regl olmadim 45.gun oldu.
Ins bende olurumda 3.gunu baktiririm ne olucak akibetim belli diil.
Allah yardimciniz olsun sizinde umarim bir
Allah razi olsun canim ins s i kinti cikmaz sende baktirmayi ihmal etme.Tesekur ederim yorumun icin allah yardimcin olsun benimde yasim 22 benimde duzensizlik var bende erken menepozdan supheleniyorum fsh a baktiricam ama regl olmadim 45.gun oldu.
Ins bende olurumda 3.gunu baktiririm ne olucak akibetim belli diil.
Allah yardimciniz olsun sizinde umarim bir an evvel bebeginize sagliginizada kavusursunuz
Allah razi olsun canim ins s i kinti cikmaz sende baktirmayi ihmal etme.
Amh hormonunada baktir bence biraz pahali bi tahlil ama baktir icin rahat etsinHaklisin cnm regl olursam ins baktiricam :)
Amh hormonunada baktir bence biraz pahali bi tahlil ama baktir icin rahat etsin
Evet csnim once saglikSorucam o testide merak ettim cnm sagligimizdan onemli degil
Canim net goremiyorum fotodanKizlar sabah test yaptim silik cikti sizde goruyormusunuz
Sabah tekrarliycam
Canim net goremiyorum fotodan
Tam ustunden cekBir daha cekmeyi deneyebilirim.
coook silik canim.sen kan vermemis miydin negatifti kan sanki.sabah idrariyla yap bide belki gec dollenmedr.adete var mi dahaKirpinca sapitio nedense t nin tam altinsa gorebilirsen :) ben sasi oldum
Göremedim canım yarın yine tekrar et.kac gün geciktiKirpinca sapitio nedense t nin tam altinsa gorebilirsen :) ben sasi oldum
coook silik canim.sen kan vermemis miydin negatifti kan sanki.sabah idrariyla yap bide belki gec dollenmedr.adete var mi daha