Gec yumurtlama suphesi

Canım biliyosun dualarım seninle..Umarım hamilesindir yada en kısa zamanda hamile kalırsın.Benim ki geç döllenme adete bikaç gün kala döllenmiş kızımda günü gününeydi ama bu farklı bekliyorum sonucunu

Aaa gecmis olsun bende ondan supheleniyorum nasil ogrenildi peki hangi tahlilde cikti
Canim adetlerim duzensizlesti 35 40 gun 50 gunde olmaya basladim hormon baktirdim fsh 64 lerde.doktor erken menopozdan suplendi.ben gebelik takibimi yapan doktora gittim.triseguens verdi fsh dusurelim gebelik icin calisalim dedi.uc ay kullandim 23 indi.son ay 25 cikti doktor tup bebek dedi.amh baktirdim 0.04 cikti.ultrasonlada baktilar yumurtalara docente gittim yardimci docente gittim onlarda yumurta rezervin azalmis dediler.gecen ay ilac kullanmadim kendiliginden regl oldum hormon baktirdim ikinci gun fsh 37 cikti bir yumurtsn var dedi doktor boyle bir seruvene girdik

Tesekur ederim yorumun icin allah yardimcin olsun benimde yasim 22 benimde duzensizlik var bende erken menepozdan supheleniyorum fsh a baktiricam ama regl olmadim 45.gun oldu.
Ins bende olurumda 3.gunu baktiririm ne olucak akibetim belli diil.
Allah yardimciniz olsun sizinde umarim bir an evvel bebeginize sagliginizada kavusursunuz

Allah razi olsun canim ins s i kinti cikmaz sende baktirmayi ihmal etme.

Kizlar sabah test yaptim silik cikti sizde goruyormusunuz
Sabah tekrarliycam

Eklentiler

• 2017-03-04 14.54.02.jpg
    29,3 KB · Görüntüleme: 44
Kirpinca sapitio nedense t nin tam altinsa gorebilirsen :) ben sasi oldum

Eklentiler

• 2017-03-04 15.09.52.jpg
    60,7 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…