• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gec yumurtlama suphesi

Canim normalde benim hep 21. Ve 22. Gunler olur cok nadir 23. Gun oldugum bugun 23. Gun daha olmadim gelecegine dair bir belirti de yok ama yestlerde negatif
Benm bugün 2 gün geçti böyle hafif garip bi sancı var ama adet sancısı gibi değil bide kasıkta arada bi batma oluyor akıntımda çoğaldı anlamadm gitti geçen ayda ilk defa 3 gün gecikmişti beklicem cumaya kadar olmazsam öyle test yaptırcam sende bekle sonra negatif olunca iki katı üzülüyoruz :(

Benm bugün 2 gün geçti böyle hafif garip bi sancı var ama adet sancısı gibi değil bide kasıkta arada bi batma oluyor akıntımda çoğaldı anlamadm gitti geçen ayda ilk defa 3 gün gecikmişti beklicem cumaya kadar olmazsam öyle test yaptırcam sende bekle sonra negatif olunca iki katı üzülüyoruz :KK43:
Ins sende hamilesindir canim bende hamileyimdir. Benim hicbir belirtim yok sadece beklenen adet gelmedi daha o kadar baska bir belirtim yok

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    14,5 KB · Görüntüleme: 17
Bence bir kac gun zaman ver kendine mesela cumaya kadar bekle testte yapma cumaya kadar adet olmazsan bi daha denersin ben oyle yapmayi dusunuyorum bakalim ins olmam

Back