- 11 Ocak 2017
- 788
- 298
- 33
- 35
Canim normalde benim hep 21. Ve 22. Gunler olur cok nadir 23. Gun oldugum bugun 23. Gun daha olmadim gelecegine dair bir belirti de yok ama yestlerde negatifİnşallah canım yaaa kaç gün geçti ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim normalde benim hep 21. Ve 22. Gunler olur cok nadir 23. Gun oldugum bugun 23. Gun daha olmadim gelecegine dair bir belirti de yok ama yestlerde negatifİnşallah canım yaaa kaç gün geçti ?
Benm bugün 2 gün geçti böyle hafif garip bi sancı var ama adet sancısı gibi değil bide kasıkta arada bi batma oluyor akıntımda çoğaldı anlamadm gitti geçen ayda ilk defa 3 gün gecikmişti beklicem cumaya kadar olmazsam öyle test yaptırcam sende bekle sonra negatif olunca iki katı üzülüyoruzCanim normalde benim hep 21. Ve 22. Gunler olur cok nadir 23. Gun oldugum bugun 23. Gun daha olmadim gelecegine dair bir belirti de yok ama yestlerde negatif
Çekmedim canm yaa sinirlenip attım :) sabah bidaha denicem bakalım inşallah onda çıkarda gönderirimFoto cekseydin yardım ederdim sana
Onda daha net cıkar inş vardır :)Çekmedim canm yaa sinirlenip attım :) sabah bidaha denicem bakalım inşallah onda çıkarda gönderirim
İnşallahhh sen hamilesin senin duan kabul olur bana dua etOnda daha net cıkar inş vardır :)
Ins sende hamilesindir canim bende hamileyimdir. Benim hicbir belirtim yok sadece beklenen adet gelmedi daha o kadar baska bir belirtim yokBenm bugün 2 gün geçti böyle hafif garip bi sancı var ama adet sancısı gibi değil bide kasıkta arada bi batma oluyor akıntımda çoğaldı anlamadm gitti geçen ayda ilk defa 3 gün gecikmişti beklicem cumaya kadar olmazsam öyle test yaptırcam sende bekle sonra negatif olunca iki katı üzülüyoruz
Onda daha net cıkar inş vardır :)
Var cnm bunda cızgı ay inş dogrudur yarın sabah tekrar bak varsa kana git hemenCanım bi bakarmısın ? Çöpten poşette üstteydi çıkardım POWERHACK
Sabah ilk idrarla dene cnm birde sen demedinmi yaptım cizgi cıktı belli belirsiz gibiydi diye vardırŞoktayım ben ama üstünden baya geçti yapalı testi bakın testte bu bozukmudur acaba POWERHACK T Tekirdagli4259
Evet delirdim sandım çünkü okadar belirsiz bi çizgiydi :) çok korkuyorum kan testi yaptırmaya yine negatifse çok üzülürümSabah ilk idrarla dene cnm birde sen demedinmi yaptım cizgi cıktı belli belirsiz gibiydi diye vardır
Sabahkine göre hareket edersin cnm inş vardır kıyamam sanaEvet delirdim sandım çünkü okadar belirsiz bi çizgiydi :) çok korkuyorum kan testi yaptırmaya yine negatifse çok üzülürüm
İnşallah vardır dua et bana nolurSabahkine göre hareket edersin cnm inş vardır kıyamam sana
Aynen aslında bende öyle yapsam iyi olur çünkü sonra daha çok üzülüyorumBence bir kac gun zaman ver kendine mesela cumaya kadar bekle testte yapma cumaya kadar adet olmazsan bi daha denersin ben oyle yapmayi dusunuyorum bakalim ins olmam
Üzülme canım önümüzdeki ay inşallah..Ben adet oldum bu sabah kizlar