• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gec yumurtlama suphesi

IMG_3874.JPG

Hmm gördüm bundada ama durdukca sanırım 3 cizgi gibi olmuş inş vardır baska marka yokmu birde onla denesen agrı olması normal kızımda bende de agrı oldu regl olucam sandim koca paket ped aldım baktım gelmiyor test yaptım pozitifti :)
İstedim şimdi farklı marka gelir. Bsnada bozuk gibi geldi bu marka yaa çok ümitlenmeyim ben :( bende kocaman ped aldım hastalancam diye bugün 3.gün hiçbişe yok. Sancı uyandırdı korktum regl oluyorum diye ama yok bişe bide mide bulantısı var

İstedim şimdi farklı marka gelir. Bsnada bozuk gibi geldi bu marka yaa çok ümitlenmeyim ben :KK43: bende kocaman ped aldım hastalancam diye bugün 3.gün hiçbişe yok. Sancı uyandırdı korktum regl oluyorum diye ama yok bişe bide mide bulantısı var
İnş bebek gelmiştir yapınca haber et bamada merak ederim :)

İnşallah yaaaa çok istiyorum :dua: daha eşimin hiçbişeyden haberi yok şehir dışında bide o yanına gidip sürpriz yapacam olursa :) POWERHACK POWERHACK
Ay cok güzel ben ilkibde degilde ikincisinde sürpriz yaptım eşim sok geçirdi :) inş yaparsın cnm kendine dikkat et bu aralar dinlen bol bol fırsatın varsa

Back