- 10 Ekim 2017
- 87
- 36
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ozaman cok yenidir belki cnm sabah tekrarlaPembe ama kuruduktan sonra rengi değişti canm
Mutlaka haber ver canm çok merak ediyorum inşallah güzel haberler alacaksın öyle hissediyorumCanisi kan verdim bekliyorum saat 2de alıcam inşallah canm S sevgi34sevgi başım çok dönüyo ya
İnşallah kuzum ya başım niye dönüyo benimMutlaka haber ver canm çok merak ediyorum inşallah güzel haberler alacaksın öyle hissediyorum
Canım gebeliğin ilk günlerinde olur baş dönmesi mide bulantısı bu zaten gebeliğin en çok bilinen erken belirtileriymiş. İnşallah hamişsindir ondan dönüyodurİnşallah kuzum ya başım niye dönüyo benim
İnsalalh kuzum az kaldı saat 1 e geliyorCanım gebeliğin ilk günlerinde olur baş dönmesi mide bulantısı bu zaten gebeliğin en çok bilinen erken belirtileriymiş. İnşallah hamişsindir ondan dönüyodur
Canm allah büyük umutların bol olsun inşallah vardir bekle heleBen doktora gidecektim vazgeçtim gitmicem pazar günü regl günüm beklicem ama sabah test yaptım negatif hiç umudum yok yine Eskigunler
İlk defa bu ay kasıkta batma ağrı bel ağrısı bi kaç defada baş dönmem oldu ama bugün biraz daha iyiyim anlayamadm her ay hüsran..Canm allah büyük umutların bol olsun inşallah vardir bekle hele
Bu y umut olur inşallah canmİlk defa bu ay kasıkta batma ağrı bel ağrısı bi kaç defada baş dönmem oldu ama bugün biraz daha iyiyim anlayamadm her ay hüsran..
İnşallah canmBu y umut olur inşallah canm
Negatif derken deger kaç cıktı cok stres yapuosn regl de gecikebilirCanım bişe sorcam sana, çok canım sıkıldı dayanamadım kan testi yaptırdım sonuç negatif adetime 2 gün var kasıkta ağrılarım var halsizlik var acaba erkenmi yaptırdım ? POWERHACK