- 7 Temmuz 2017
- 1.468
- 918
- 38
- 34
Canm dış gebelik miş oyuzden testlerim hep silik cikiyodu malesef büyük bir yikintiCanım noldu çok merak ediyorum Eskigunler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm dış gebelik miş oyuzden testlerim hep silik cikiyodu malesef büyük bir yikintiCanım noldu çok merak ediyorum Eskigunler
Sagol canm benjm inşallah hayırlısıyla nasip olur ama tskmiycam artık ne kadr stres yapiyosam okadar olmuyoYaaa canım çok üzüldüm rabbim sağlıklı evlatlar versin kendini bırakma denemeye devam.. Eskigunler
Hiç sorma bende takmicam artık inan isyan ettim bugün ilk defa çok ağladım bu ay çok ümitlenmiştim klomende kullanınca heralde 2 gün var adete ama sonuç 0.100 dahada yükselmwz hastalanırımSagol canm benjm inşallah hayırlısıyla nasip olur ama tskmiycam artık ne kadr stres yapiyosam okadar olmuyo
Ya ben o 2. Çizgileri gördüğüm zaman halsizlik vari bildiğin belirtileri yaşıyorum ama diş gebelik nerden bilebilirdim hayırlısı olsunHiç sorma bende takmicam artık inan isyan ettim bugün ilk defa çok ağladım bu ay çok ümitlenmiştim klomende kullanınca heralde 2 gün var adete ama sonuç 0.100 dahada yükselmwz hastalanırım
Amin canm.insallah veririm kuzum bende bi anlasam nasıl yasiyoruzAynen canm ben bu belirtileri anlamıyorum zaten nasıl oluyorda yaşıyoruz bu kadar belirtiyi artık takmayalım rabbim verir inşallah. Eskigunler
Önümüzdeki ay hiç düşünmeyelim bakalım bide öyle deneyelimAmin canm.insallah veririm kuzum bende bi anlasam nasıl yasiyoruz
Evet cnm sen otur regl bekle klomen kistte döndürmesin dikkat etBu ay klomende kullandım oda biraz umut oldu galiba ama gebelik olsa azda olsa değer yükselirdi.. POWERHACK
Canım ondan korkuyorum zaten artık çünkü kasıktaki ağrılarım batmalarım hala var. Eğer kist olduysa tedavisi ne oluyor ?Evet cnm sen otur regl bekle klomen kistte döndürmesin dikkat et
Dkh veriyor kist eritmeye basit bir kistse regl ile gidiyor zaten endişelenme cnmCanım ondan korkuyorum zaten artık çünkü kasıktaki ağrılarım batmalarım hala var. Eğer kist olduysa tedavisi ne oluyor ?
Dkh ne ? İlk defa duydumDkh veriyor kist eritmeye basit bir kistse regl ile gidiyor zaten endişelenme cnm
Dogum kontrol hapı kısaltarak yazdım :)Dkh ne ? İlk defa duydum
şimdi anladım canm :)Dogum kontrol hapı kısaltarak yazdım :)
İdrarda deneyebilirsin birtanem bende merak ettm simdi testte varsa cıkar silikte olsa hadi inş vardır :)Hala regl olmadım bide burda bi kaç kişinin yazdıklarını okuyunca umutlandım biraz geç döllenmemi acaba diye değer değişirmi acaba POWERHACK
Yaptım canm ama anlamadm böyle belli belirsiz bi çizgi var gibi ay aklımmı oyun oynuyor töbe yarabbim:)İdrarda deneyebilirsin birtanem bende merak ettm simdi testte varsa cıkar silikte olsa hadi inş vardır :)
İnşallah canım yaaa kaç gün geçti ?Kizlar bende adet olmadim hala ama testte negatif cikti ins gec dollenmedir
Foto cekseydin yardım ederdim sanaYaptım canm ama anlamadm böyle belli belirsiz bi çizgi var gibi ay aklımmı oyun oynuyor töbe yarabbim:)