- 10 Ekim 2017
- 87
- 36
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal cnm bende kızımda cektim ögle fırsatın oldukca yat uzanCanım yaa benm regl sancısına benzer bi sancım var bacaklarımda ve kasıklarda ağrı oluyor normalmi çok korkuyorum regl olcam diye POWERHACK
Bide bugün dayanamadm predictor early aldım o negatif çıktı çok canm sıkıldı o test 6 gün önceye kadar gösteriyormuş normaldeNormal cnm bende kızımda cektim ögle fırsatın oldukca yat uzan
Allah allah ben bu gebeligimi o testle ögrendim hiç yalancı pozitif vermedi yada pozitifken negatif. Cok hassas test cünküBide bugün dayanamadm predictor early aldım o negatif çıktı çok canm sıkıldı o test 6 gün önceye kadar gösteriyormuş normalde
Hadi yaa.. Boşa sevindim desene diğer 3 teste inanamamştım zatenAllah allah ben bu gebeligimi o testle ögrendim hiç yalancı pozitif vermedi yada pozitifken negatif. Cok hassas test cünkü
Belki idrarın asırı seyrekti ne zaman ve nekadarlk idrarla beklettinHadi yaa.. Boşa sevindim desene diğer 3 teste inanamamştım zaten
Ben çok su içiyorum acaba oda etkilermi ? Normal beklettim heralde bilemiyorumBelki idrarın asırı seyrekti ne zaman ve nekadarlk idrarla beklettin
İnş 3 liralık test dogru göstermiştir cnm peodictör hiçmi cizgi vermediBenimle aynı durumda birileri varmış bi umut POWERHACK
Yok canm malesefİnş 3 liralık test dogru göstermiştir cnm peodictör hiçmi cizgi vermedi
Anladım cnm dur bakalım biraz zaman geçsin inş normalleri dogrudur
İnşallah canm ama sancım çok hasta olucam sanırımAnladım cnm dur bakalım biraz zaman geçsin inş normalleri dogrudur
Yoksa ol rahatla varsa tutunsun tatlım ne diyimİnşallah canm ama sancım çok hasta olucam sanırım
Kan testi yaptırdım canm sonucu bekliyorumYoksa ol rahatla varsa tutunsun tatlım ne diyim
İnş vardır cnm tekrar idrar denedin miKan testi yaptırdım canm sonucu bekliyorum
Denedim canm silik çizgi yine sabahta hemen kan verdim bekliyorum ilk değerler çıkmış ama sonuç yok daha dua et bana lütfenİnş vardır cnm tekrar idrar denedin mi
Ay inş vardır cnm degerini merak ediyorum heyecan yaptım bendeDenedim canm silik çizgi yine sabahta hemen kan verdim bekliyorum ilk değerler çıkmış ama sonuç yok daha dua et bana lütfen
adet sancısı gibi sancılar var dün ilk defa başlamıştı şiddetlendi bugünde ara ara giriyor ve mide bulantısı yapıyor sonuç çıksa rahatlicam. Bebek yoksa bile dr a giderim hiç değilseAy inş vardır cnm degerini merak ediyorum heyecan yaptım bende