Geç mi ?

Kesinlikle doğru olan bu, aklı başında bir kadın tam olarak bunu yapardı ve sen yapmışsın...

Eski sözlümü aklıma getirdin tam 5 sene sürdü ilşkimiz acayip kıskançtı tabiri caizse erkek sinekten kıskanırdı. Ben dolar dolar taşardım kavga ederdik sonra elinde 2 bira içip içip kapıma gelip ağlar yalvarırdı bir daha yapmıycam diye, ite kaka giden ilişkimizde sözlendik en son yine kıskançlık sebebiyle bitti...

Çok şükür kurtulmuşum iyiki bitirmişim onunla evlenseydim genç yaşta hem psikolojimi mahvedicektim hemde hayatımın içine resmen tükürecektim....

Kararın doğru inşallah çok daha iyisiyle karşılaşırsın...

Doğru yoldasın. Hiç bir şey için geç kalmış sayılmazsın. Kararının arkasında dur.

Ya ben çok gurur duydum seninle. Çok iyi yapmışsın adımlarını hep güçlü bas. Hem yaş konusuna takılma ben de senin gibi geç başladım okula senden bi yaş küçüktüm baya da takmıştım bu konuyu ama önemli değil inan ki neye yetişiyoruz ki? Yetişemezsek kaçacak bir şey mi var hayır yok. 24te başlasan 28de bitecek ne kaçırmış olacaksın? Ne kaçırması kazanmış olacaksın! :) Üniversiteye 18 yaşında başlayan da var 40 yaşında da. Milyarlarca insan var dünyada herkesin hayatı nasıl bir olabilir? Herkes aynı anda aynı şeyi mi yapmak zorunda? Hayır öyle bir şey yok kendine güven. Bu arada ben tıp okuyorum aynı yaşta mezun oluruz hiçbir farkımız yok yani

hukuk okumak istiyorum ama bir sene içinde çok zor kazanmam @lemmy

Ah hukuk mu , en sevdiğiimm.

Mustakbel meslektaşım diye başlayayim o zaman tavsiyelerime,

Karamsarlığı bir kenara bırakmanız lazım ilk olarak. 1 yil cok uzun ve calismak icin yeterli bir sure.

Sözel derslerin iyi olması çok güzel çünkü hukuk TM3 puan türünden ögrenci aliyo ve bu puan türü icin Lys kisminda edebiyat-cografya testi cok cok onemli.

Simdiden calismalara başlayın. Ygs-Lys calismalarini es zamanli yapin,mesela ygs'ye bir ay kala yalnizca ygs'ye yogunlasabilirsiniz onun zamanina calisma temponuza gore karar verirsiniz zaten.

Çok çalismak degil,surekli ve düzenli calismanin onemini bilmeyenimiz yoktur zaten,her gün mutlaka soru çözün. Konu calisiyorum zaten diye soru cozmemezlik yapmayin.

Uzun yazdım galiba ya .

Neyse, akliniza takilan bi sey olursa yazin,seve seve yardimci olurum.

Geç değil tatlım.Yolun açık olsun

demek ki birşey bittikten sonrada hayat çok güzel devam edebiliyormuş. Sende akıllılık yapıp hayatını kurtaşmıssız inşallah çok mutlu olursunuz

haklısınız hiç birşey kaybetmeyecegim zaman zaten öyle yada böyle geçiyor en azından iyi şeylerle geçireceğim sizin adınızada çok sevindim tıpı kazanmak büyük başarı ve siz başrmışsınız ne güzel darısı benim başıma inşallah

kızlar desteğinize çok ihtiyacım var ve bu şekilde yorumlar almak beni çok mutlu ediyor yüzümü güldürüyor
6 senelik sevgilimle
23 yasında nişanlanıp , 25 de ayrıldım
Sebebi
İse aynen cok kıskanc olması, şüpheci
Olması ve beni
Bunaltması idi.
Aynen onun ailesi de , sizinkiler gbi
Düşün vs demişlerdi hatta babası cook ağlamıslardı
Ben de severek ayrıldım
Çok da iyi insanlardı
Pişman oldum mu ? Hayır
Sadece hala arada facede bakarım
Beni sortla balkona cıkartmayan adam
Memeleri ortada gezen bir hatunla evli:)

Tek pişmanlıgım suanda
Neden o kadar küçük yasta nisanlanmısım ki deri m

uzun yazmanız beni daha çok mutlu etti aydınlattınız beni inşallah birgün gerçekten meslektaş oluruz . Yaşınız kaç ? emin olun ilerleyen zamanlarda yardımınıza ihtiyacım olacak

en azından zarardan dönmüşsünüz. ayrıldıktan sonra hayatınıza nasıl yön verdiniz ?

en azından zarardan dönmüşsünüz. ayrıldıktan sonra hayatınıza nasıl yön verdiniz ?
Uluslararası bir şirkette
İşe girdim
Zaten üni mezunuydum
Nişanlımla aynı üniden mezunduk
Ama sonrasında daha buyuk hata yapıp
Beni o boslukta yakalayan asık oldum sandıgım biriyle sevgili olup iki yıl snr evlendim
Onunla 4 yıl evli kaldım
Boşandım
Şimdi sevgili eşimle ikinci evliliğim ve cok mutluyum

önemli olan mutluluğu bulmandı ve bulmuşsun gerisinin hiç önemi yok çok mutlu ol

Sizin adiniza cok sevindim
Hicbirsey icin gec degil , okuyun , mezun olunca calismaya baslayin zaten is hayatinda karsiniza duzgun bir adam cikacaktir
O kadar gencsiniz ki , upuzun yillar var onunuzde

Hayır hiç geç kalmadın. Yolun çok başında farketmen senin için avantaj. Senin şu an yapmayı planladığın şeyi eşinden ayrılıp çocukları varken yapmaya çalışan kadınlar var.
Henüz bekarsın, baba evindesin. 23 yaşındasın, sana nişanlıyken esaret yaşatan adamı çok çabuk farketmişsin ve kararın çok doğru. Yolun açık olsun.

Sizin adiniza cok sevindim
Hicbirsey icin gec degil , okuyun , mezun olunca calismaya baslayin zaten is hayatinda karsiniza duzgun bir adam cikacaktir
O kadar gencsiniz ki , upuzun yillar var onunuzde

çok teşekkür ederim iyi ki varsınızz beni nasıl motive ediyorsunuz anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…