• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç mi ?

Ben bu nişanlılık sonucunda her kadının kendi ayakları üstünde kesinlikle durması gerektiğini öğrendim . Bu hayata bir defa geliyorum kendimi ateşe atma gibi lüksüm yoktu ya kabul edip herşeyden elimi ayağımı çekecektim yada bir birey olarak ayaklarımın üstüne basıp güçlü bir kadın olup güçlü evlatlar yetiştirecektim ve ben güçlü olmayı tercih ettim ❤️

Çok sevindim sizin adınıza.... bahtınız açık olsun :)

Hiç bir şey için geç değil, taktir ettim sizi.

Çoğu kadın buna cesaret edemiyor, ne güzel farkına varmışsınız. Bi insanı sırf seviyor olmamız o İnan'ın doğru insan olduğu anlamına gelmiyor maalesef.
aynen öyle nişanlıma ve aileme aynı lafı söyledim seni seviyor olmam doğru insan oldugu anlamına gelmiyormuş dedim . önemli olan on1 saniyelik deli cesaretiydi ve ben onu başardım ❤️

Kocaman ve tam destek ! Ben sonuna kadar destekliyorum, kesinlikle arkasında durun. Evcil hayvan mısınız siz, çekeleyip duruyor hey allahım

Çok mantıklı bir karar almışsın. Mutlu olmayacağını bile bile evlenseydin çok çekerdin. Hiçbir şey için geç değil. Oku mutlaka oku. Her şey değişecek emin ol. Çünkü sen bunu isteyerek, yaşayarak seçtin. Kötüyü gördün şimdi sıra kendi hayatına istediğin gibi yön vermekte.
Ben bunun farkına vardım çok çekersin dedim kendi kendime ve kesinlikle okumalıyım dedim kötüyü gördüm ders oldu şimdi dogruyu hayata geçirmekle başlamalıyım. Ve herşeyin değişeceğine ilk defa inancım geldi ❤️

Kesinlikle katılıyorum. Zaten değişmesi cok cok zor. Niye bunun için hayatını mahvedesin. Düzelir denilen kim düzelmiş? Evlenince düzelir, cocuk olunca düzelir bilmem ne. Onun kişiliği buymuş zaten o bunu düzelme olarak görmez ki. Kendine göre düzgündür zaten. Eş seçerken kendi karakterine uygun seçilmeli sonradan bunu kendime göre değiştireyim diye kim var ki mutlu olan? Cok nadirdir heralde varsa da.

Sen de o ışık var ya okula başlar bitirirsin de :nazar:
kesinlikle bir ilişkiye karşındakini değiştiririm diye başlamak çok büyük bir hata olan araya giden yıllara oluyor kimsenin değiştiği olmuyor

Tebrik ederim sizi. Ne olmak istediginize gore degisir bu tabi ama ben gec oldugunu dusunmuyorum. Basarilar dilerim.

Hayir 23 yas okumak icin hic gec degil.
Gostermelik iyi olmasina kanma sakin kimsenin on gun daha dusun net kararini ver.
geç diye çok düşündüm ama sizin bu yorumlarınız beni nasıl kamçılıyor anlatamam ❤️ yok kanmıyorum göstermelik hareketlerine çünkü sonranın ne olacağını iyi biliyorm ❤️

Kocaman ve tam destek ! Ben sonuna kadar destekliyorum, kesinlikle arkasında durun. Evcil hayvan mısınız siz, çekeleyip duruyor hey allahım
desteklerinize çok ihtiyacım vardı ve bu kararı almamda hepinizin çok etkisi oldu . Kesinlikle en büyük hatam taviz vermek oldu ve bu bana çok iyi ders oldu ❤️

Teşekkür ederim canım, inşallah sevdiğine laik insanlar çıkar senin de karşına, neticede akıllı kadınsın, sen ne yapacağını bilirsin ♡
inşallah canım benimm akıllı ama aklını kullanamayan kadındım kendimi tanıyamaz hale gelmiştim ama artık ne yapacağımı iyi biliyorm ❤️

Ve size bir örnek 12 yaşında oglu olan bir arkadaşım 36 yasinda kocasini boşadı. Okudu öğretmen oldu. Yetmedi akademisyen oldu. Istedikten sonra siz düşünün neler olmaz :)

geç diye çok düşündüm ama sizin bu yorumlarınız beni nasıl kamçılıyor anlatamam ❤️ yok kanmıyorum göstermelik hareketlerine çünkü sonranın ne olacağını iyi biliyorm ❤️
Gec olmasi hic olmamasindan iyidir bence. Bence sonuna kadar mucadele et, istedigini alman icin ne gerekiyorsa yap. Pes eder gibi olursan buraya yaz, sana gerekli motivasyon takviyesini yapariz :)

Ve size bir örnek 12 yaşında oglu olan bir arkadaşım 36 yasinda kocasini boşadı. Okudu öğretmen oldu. Yetmedi akademisyen oldu. Istedikten sonra siz düşünün neler olmaz :)
böyle bir örneğe ne kadar ihtiyacım vardı tahmin bile edemezsiniz arkadaşınız adına çok sevindim darısı başıma ❤️

Gec olmasi hic olmamasindan iyidir bence. Bence sonuna kadar mucadele et, istedigini alman icin ne gerekiyorsa yap. Pes eder gibi olursan buraya yaz, sana gerekli motivasyon takviyesini yapariz :)
çok haklısınız hiç olmamasından iyidir bende şuan onu düşünüyordum pes eder gibi olursam buraya yazacağım destek almak için diye ve siz yazdınız ❤️❤️

Tek kelimeyle ,

Harikasınız !

Cok gencsiniz,elbette universite okuyup meslek sahibi olursunuz. Yaşınızı sakın kafanıza takmayın,sizden daha büyük yaşta yeniden üniversite okudum,ben yaptiysam siz de yaparsiniz.

Bu vizyondaki bir insanin basarisiz olmasi zaten mumkun degil.

Umarim cok mutlu ,cok basarili olursunuz ve kendinize deger vermekten asla vazgecmezsiniz.

Tek kelimeyle ,

Harikasınız !

Cok gencsiniz,elbette universite okuyup meslek sahibi olursunuz. Yaşınızı sakın kafanıza takmayın,sizden daha büyük yaşta yeniden üniversite okudum,ben yaptiysam siz de yaparsiniz.

Bu vizyondaki bir insanin basarisiz olmasi zaten mumkun degil.

Umarim cok mutlu ,cok basarili olursunuz ve kendinize deger vermekten asla vazgecmezsiniz.
çok teşekkür ederim bende sizi tebrik ederimm sizde harikasınız sizin gibi örnekleri görünce daha kararlı oluyorum ❤️❤️

Back