Geç mi ?

desteklerinize çok ihtiyacım vardı ve bu kararı almamda hepinizin çok etkisi oldu . Kesinlikle en büyük hatam taviz vermek oldu ve bu bana çok iyi ders oldu
Taviz de elbet verilir ama ölçüsünce, benlikten çıkartmadan, orta yol bulmak için. Hep bir taraf verirse olur mu hiç?? Her şey güzel olacak

Daha çok gençsin, senden 3 yaş büyüğüm henüz evlenmedim ama ben de mesleğimi çok sevemedim, soğudum. Öğretmenim. Çalışacaksan seni motive ederim elimden geldiğince, ben de çalışacağım sözel sorularını falan da atarsın cevaplarım :) Hiç geç değil hiç hem de.

çok teşekkür ederim

hukuk okumak istiyorum ama bir sene içinde çok zor kazanmam Futile
Nasil bir liseden mezunsun bilmiyorum ama cok zor degil. Galatasaray hukuk, Koc hukuk %100 burslu gibi okullari bunun disinda tutuyorum tabi. Ama guzelce edebiyat calisirsan, biraz matematikle guzel bir siralama elde edebilirsin. Yanlis bilmiyorsam hukuk icin edebiyat en onemli ders.

sözellerim iyi ama matematik hiç yok ona yoğunlaşmam laz'ım

sözellerim iyi ama matematik hiç yok ona yoğunlaşmam laz'ım
Buraya yazabildigine gore internete ulasabiliyorsun, internet baglantin varsa her seyi yapabilirsin inan, sadece dogru kaynaklari kullanman gerek. Internette bir suru ders anlatim videosu var, onlari izleyerek guzel bir temel olusturabilirsin. Bir de bol bol soru coz, matematigi boyle pekistirebilirsin sadece. Inanirsan yaparsin, matematik zor degil, sadece boyle bir algi var.

Helal olsun mantikli birisin. :)) Dogru yoldasin kesinlikle. Sevgi biter kalir elinde sorunlu bi evlilik. Omur boyu aglayacagana 3 gun agla.

internet bağlantım var o yönden sıkıntım yok birde matematik özel ders almayı düşünüyorum

Dogru olani yapiyorsun. Hicbir sey icin gec degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…