- 13 Ocak 2017
- 1.410
- 1.282
- 63
- 35
- Konu Sahibi aryalorinn
-
Hayır hayallerin için geç değil ...
kızlar desteğinize çok ihtiyacım var ve bu şekilde yorumlar almak beni çok mutlu ediyor yüzümü güldürüyorKararını destekliyorum. Bence doğru yoldasın:)
ilerde daha kötü olacağını düşünüyorum bazıları diyor ya ne olacağını bilemezsin belki düzelir insan az çok bunu karşısındaki insandan anlar ama benim nişanlımda ben o ışığı görmedim yani değişeceğini bende ihtimaller üzerine hayatımı yakma cesaretine giremedim . Biz bir kaç kere aynı duruma geldik tekrar barıştık ama bu sefer ailem bende ki kararlılığa inanamıyor çok mutlu oluyorlar ve nasıl böyle güçlü durduğuma şaşırıyorlarEğer ilerde daha kötü olacağını düşünüyorsan ayrıl tabi ki. Güçlü biri oluşun hoşuma gitti. Niye gec kalasın. Okumanın yaşı yok diye boşa dememişler. Meslek sahibi olursun ne güzel.
ya bu çok seviyor ondan böyle yapıyor bahanesinin arkasına sığınan kadınları hiç anlamıyorum . Başka ilişkilerdeki adamlarda seviyor ama onlar bu denli hastalık derecesinde kıskanmıyorlar. Ben kararı gel aldım ama bu sefer azimli olup bişeler yapmak istiyorumNe güzel böyle ayağı yere basan kadınlar görmek, ama coook seviyoooruum, seviyorda ondan kıskanıyooor gibi saçma bahanelere kanmamissin. Zararın neresinden dönersen kardir. Hiçbirşey için gec değil
zırlasam elime ne geçecek ki sadece zamanım gidecem . Geçen bir ara tartıştığımızda dedim ki keşke geçen bitti dediğimde bitseydi barışmasaydım o lafı dedikten sonra kafama dank etti şimdi geçmiş zaman için bunu diyorsun evlendiğindede şimdiki zaman için keşke o zaman boşansaydım diceksin dedimGenelde bu tarz konularda kizlarin zirlamasına sahit olurken aklı başında mantıklı bı kız görmek mutlu etti.
ilerde daha kötü olacağını düşünüyorum bazıları diyor ya ne olacağını bilemezsin belki düzelir insan az çok bunu karşısındaki insandan anlar ama benim nişanlımda ben o ışığı görmedim yani değişeceğini bende ihtimaller üzerine hayatımı yakma cesaretine giremedim . Biz bir kaç kere aynı duruma geldik tekrar barıştık ama bu sefer ailem bende ki kararlılığa inanamıyor çok mutlu oluyorlar ve nasıl böyle güçlü durduğuma şaşırıyorlar
Nişanlımı seviyordum halen seviyorum ama ilerde sevgi bitecek saygı deseniz şimdiden yerlerde e sevgi bitti saygı bitti birde o kısıtlamar içinde bulacaktım kendimi o zaman ne anlamı kalacaktı hayatım göz göre göre yakılan bir hayat olacaktı . Ben aşkından öleni görmedim ama kahrından öleni çok gördüm genç yaşta kahrımdan ölmek istemedimCanım hiçbir şey için geç değil ama bahsettiğin erkekle ilgili duygularına dair hiçbir şey yazmamısşın. Mantığın önüne bak diyor da kalbin ne diyor?
Ben bu nişanlılık sonucunda her kadının kendi ayakları üstünde kesinlikle durması gerektiğini öğrendim . Bu hayata bir defa geliyorum kendimi ateşe atma gibi lüksüm yoktu ya kabul edip herşeyden elimi ayağımı çekecektim yada bir birey olarak ayaklarımın üstüne basıp güçlü bir kadın olup güçlü evlatlar yetiştirecektim ve ben güçlü olmayı tercih ettimTebrik ederim körü körüne kendini ateşe atmamışsın......
Diğer bi tebriğim de, kendi yolunu çizip ayakların üzerinde durmak isteyişine..
Asla geç değil inan buna. Geç mi diye düşünürken boş yere vakit harcarız, ilerleyemeyiz. Bir an evvel hayallerinin peşine düş.. :) hayatta başarılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?