• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç mi ?

aryalorinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2017
1.410
1.282
63
35
İyi akşamlar kızlar ilk başta iyi ki varsınız burada sizden çok tecrübe edindim okudukça yazdıklarınızı hayata bakış açım değişti .

23 yaşındayım 1.5 yıllık nişanlılığım vardı ve bunun öncesinden 2 yıllık bir birliktelik . Nişanlımla aramda geçen tartışmalar bir hayli çoktu bir ara yine konu açmıştım . Nişanlım beni aşırı derecede bunaltan hiç bir sosyal aktiviteme izin vermeyen çevremde bir tane bile arkadaşımı birakmayan birisiydi . En ufak birşeyden tartışma çıkaran git gide tartışmanın boyutunu büyüten birisi .

En son ki tartışmamızda tekrar aynı şeyler oldu ben artık yapamayacagımı anladım çünkü beni çok sevmesine rağmen ilerde mutlu olmayacağımı biliyordum önümü göremiyordum . Kaynana deseniz sorumsuz gelinmiyim degilmiyim farkında olmayan bir insan görümceler deseniz aynı keza.

Ben nişanı atacağımı söyledim annemde kaynanamı aradı gelin eşyalarınızı alın diye aradan 15 gün geçti bayramda geldiler ayrıldığımızı bilmiyorlarmış normal bir kavga ve düzelir sanmışlar ama ben istemediğimi söyledim baya bir ısrar ettiler düşün hemen karar verme diye eşyalarını almadılar düşün iyice biz bitmesini istemiyoruz diye .

Şuan beni düşünüyor sanıyorlar ama ben kararımı bu defa kesin verdim seviyor olmama rağmen bu ilişkiyi devam ettirmek istemiyorm çünkü ileride çok pişman olacağımı düşünüyorum devam ettiğim taktirde ve ailemde öyle düşünüyorlar .

Ben hayatıma yön vermek istiyorum okuyup bir meslek sahibi olmak istiyorum çok mu geç kaldım bilmiyorum ama herşeye yeniden başlamak istiyorum ve fikirlerinize çok ihtiyacım var .

Uzun oldu hakkınızı helal edin ..

Eğer ilerde daha kötü olacağını düşünüyorsan ayrıl tabi ki. Güçlü biri oluşun hoşuma gitti. Niye gec kalasın. Okumanın yaşı yok diye boşa dememişler. Meslek sahibi olursun ne güzel.

Canım hiçbir şey için geç değil ama bahsettiğin erkekle ilgili duygularına dair hiçbir şey yazmamısşın. Mantığın önüne bak diyor da kalbin ne diyor?

Tebrik ederim körü körüne kendini ateşe atmamışsın......

Diğer bi tebriğim de, kendi yolunu çizip ayakların üzerinde durmak isteyişine..

Asla geç değil inan buna. Geç mi diye düşünürken boş yere vakit harcarız, ilerleyemeyiz. Bir an evvel hayallerinin peşine düş.. :) hayatta başarılar.

Hiç bir şey için geç değil, taktir ettim sizi.

Çoğu kadın buna cesaret edemiyor, ne güzel farkına varmışsınız. Bi insanı sırf seviyor olmamız o İnan'ın doğru insan olduğu anlamına gelmiyor maalesef.

Çok mantıklı bir karar almışsın. Mutlu olmayacağını bile bile evlenseydin çok çekerdin. Hiçbir şey için geç değil. Oku mutlaka oku. Her şey değişecek emin ol. Çünkü sen bunu isteyerek, yaşayarak seçtin. Kötüyü gördün şimdi sıra kendi hayatına istediğin gibi yön vermekte.

Eğer ilerde daha kötü olacağını düşünüyorsan ayrıl tabi ki. Güçlü biri oluşun hoşuma gitti. Niye gec kalasın. Okumanın yaşı yok diye boşa dememişler. Meslek sahibi olursun ne güzel.
ilerde daha kötü olacağını düşünüyorum bazıları diyor ya ne olacağını bilemezsin belki düzelir insan az çok bunu karşısındaki insandan anlar ama benim nişanlımda ben o ışığı görmedim yani değişeceğini bende ihtimaller üzerine hayatımı yakma cesaretine giremedim . Biz bir kaç kere aynı duruma geldik tekrar barıştık ama bu sefer ailem bende ki kararlılığa inanamıyor çok mutlu oluyorlar ve nasıl böyle güçlü durduğuma şaşırıyorlar ❤️

Ne güzel böyle ayağı yere basan kadınlar görmek, ama coook seviyoooruum, seviyorda ondan kıskanıyooor gibi saçma bahanelere kanmamissin. Zararın neresinden dönersen kardir. Hiçbirşey için gec değil
ya bu çok seviyor ondan böyle yapıyor bahanesinin arkasına sığınan kadınları hiç anlamıyorum . Başka ilişkilerdeki adamlarda seviyor ama onlar bu denli hastalık derecesinde kıskanmıyorlar. Ben kararı gel aldım ama bu sefer azimli olup bişeler yapmak istiyorum ❤️

Genelde bu tarz konularda kizlarin zirlamasına sahit olurken aklı başında mantıklı bı kız görmek mutlu etti.
zırlasam elime ne geçecek ki sadece zamanım gidecem . Geçen bir ara tartıştığımızda dedim ki keşke geçen bitti dediğimde bitseydi barışmasaydım o lafı dedikten sonra kafama dank etti şimdi geçmiş zaman için bunu diyorsun evlendiğindede şimdiki zaman için keşke o zaman boşansaydım diceksin dedim ❤️

ilerde daha kötü olacağını düşünüyorum bazıları diyor ya ne olacağını bilemezsin belki düzelir insan az çok bunu karşısındaki insandan anlar ama benim nişanlımda ben o ışığı görmedim yani değişeceğini bende ihtimaller üzerine hayatımı yakma cesaretine giremedim . Biz bir kaç kere aynı duruma geldik tekrar barıştık ama bu sefer ailem bende ki kararlılığa inanamıyor çok mutlu oluyorlar ve nasıl böyle güçlü durduğuma şaşırıyorlar ❤️

Kesinlikle katılıyorum. Zaten değişmesi cok cok zor. Niye bunun için hayatını mahvedesin. Düzelir denilen kim düzelmiş? Evlenince düzelir, cocuk olunca düzelir bilmem ne. Onun kişiliği buymuş zaten o bunu düzelme olarak görmez ki. Kendine göre düzgündür zaten. Eş seçerken kendi karakterine uygun seçilmeli sonradan bunu kendime göre değiştireyim diye kim var ki mutlu olan? Cok nadirdir heralde varsa da.

Sen de o ışık var ya okula başlar bitirirsin de :nazar:

Canım hiçbir şey için geç değil ama bahsettiğin erkekle ilgili duygularına dair hiçbir şey yazmamısşın. Mantığın önüne bak diyor da kalbin ne diyor?
Nişanlımı seviyordum halen seviyorum ama ilerde sevgi bitecek saygı deseniz şimdiden yerlerde e sevgi bitti saygı bitti birde o kısıtlamar içinde bulacaktım kendimi o zaman ne anlamı kalacaktı hayatım göz göre göre yakılan bir hayat olacaktı . Ben aşkından öleni görmedim ama kahrından öleni çok gördüm genç yaşta kahrımdan ölmek istemedim ❤️

Tebrik ederim sizi. Ne olmak istediginize gore degisir bu tabi ama ben gec oldugunu dusunmuyorum. Basarilar dilerim.

Tebrik ederim körü körüne kendini ateşe atmamışsın......

Diğer bi tebriğim de, kendi yolunu çizip ayakların üzerinde durmak isteyişine..

Asla geç değil inan buna. Geç mi diye düşünürken boş yere vakit harcarız, ilerleyemeyiz. Bir an evvel hayallerinin peşine düş.. :) hayatta başarılar.
Ben bu nişanlılık sonucunda her kadının kendi ayakları üstünde kesinlikle durması gerektiğini öğrendim . Bu hayata bir defa geliyorum kendimi ateşe atma gibi lüksüm yoktu ya kabul edip herşeyden elimi ayağımı çekecektim yada bir birey olarak ayaklarımın üstüne basıp güçlü bir kadın olup güçlü evlatlar yetiştirecektim ve ben güçlü olmayı tercih ettim ❤️

Back