Geç mi kalıyorum?

Ne manyak çevreniz var ya.bir iki laf sokup uzaklaştırsaniz olmuyor mu ? Sizi yumuşak bulup tepenize çıkmışlar.yoksa yok size ne ya deyin.

Ne mutlu size..Darısı başıma inşallah..

Evet,kesinlikle.Gözü açık erkeklerde de evlenme hevesi yok.

Ay evlenince bugunlerinizi özlersiniz konu sahibi.

Valla mutlu ol tadını çıkar kız. Öyle planlayarak olmuyor bu işler. Emin ol gönlün ısınır olur birisi bir gün bir bakmışsın evlenmişsin. Etrafı net bir şekilde müdahale ettirme bu olaylarına da. Hayat senin hayatın.

Ya bu da beni korkutuyor.Sankş evlenince her şey kötüye gidecekmiş,bekarlıktaki gibi rahat olamayacak mışım gibi aksettiriliyor.
Annem sık sık der,böyle rahat olursan tabi evlenmezsin diye..

Ya bu da beni korkutuyor.Sankş evlenince her şey kötüye gidecekmiş,bekarlıktaki gibi rahat olamayacak mışım gibi aksettiriliyor.
Annem sık sık der,böyle rahat olursan tabi evlenmezsin diye..

Ya böyle de düşünme çünkü bu düşünülerek olmuyor ki. Ne rahat kızlar birden evleniyor. Yani o an kalbine düşüyor. Garip bir şey.

Çevrenizdeki insanların laflarını kafaya takmayın ağzı olan konuşuyor. Bu hayatta tek hedefimiz evlilik olmamalı geç kaldım düşüncesiyle hata yapmayın. Evlilik bu olursa olur olmazsa da dünyanın sonu değil. Böyle gereksiz konularla canınızı sıkmayın

Çevreye bakmayın sakın .Kimse evlenmek ya da çocuk yapmak zorunda değil.istekleriniz çok doğru ve yerinde ama zamana bırakırsanız baskı altında kalmadan kriterlerinize uygun bir yoldaş bulursunuz diye düşünüyorum ve son olarak berbat bir evliliktense evlenmemek daha iyi

Hiç bir şey için geç değil. İçinize sinmeyen,gönlünüze girmeyen, aklınıza yatmayan hiç bir birliktelik mutlukuk getirmiyor. Evlenmek için evlenmeyin . Yaş geçiyor diye düşünüp acele etmeyin. Makul ve yaşam standartlarınıza uygun karşınızdakini sevebileceğiniz yerlere odaklanın. Kimin ne dediği de önemli değil takmayın . Herkes evin içinde kendi yaşadığını bilir sizinle yaşamayacaklar iyi de kötüyü de siz yaşayacaksınız.

Senden biraz büyüğüm, aynı seyleri ben de yasadim. Koca memlekette bana uygun kimseyi bulamadım ithal damat aldım sonunda Hiç evlenme fikrim de yoktu zaten, senelerce uğraştı adamcağız ikna etmek için.

Umudun kırılmasın. Bazen arkadaşlarının vasat kriterlerine göre evlilik yapmaktansa hiç yapmamak daha iyidir. Bu yüzden evlilik için değil, iyi bir hayat arkadaşı için dua et, gerisi zaten gelir.

Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş.Sizinkinde öyle.Bence karakter sağlamsa kişisel bakımı varsa yeterli derim.Bosanip 2 çocukla dönmekten iyidir.

Yanlış anlamayın.İnsan istediği yaşta evlenebilir.Tek korkum erken menopoz olur geç evlilikte

Beni de kulube alin. 32 yasinda ayni konudan muzdaribim. Ask evliligi istiyorum ve karsima biri cikmiyor. Ailenin tanistirmasina da hala karsiyim.
Neden peki tanışmanın size nasıl bir zararı olacak ki ? Eğer itici gelmiyorsa mutlaka görüşün hatta 1 değil 3 görüşme yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…