• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç mi kalıyorum?

Arkadaşlarımdan ziyade ailem .İşten eve evden işe giden insanları beğenmediğim için baya bi kızıyorlar.Şimdi apartmandaki komşulara da anlatmış olmalı ki onlar da annem yokken bana saatlerce nasihat ediyorlar.
Umrumda değil diyeceğim ama maalesef umrumda.Ama ya etrafta insan yok ya da ben yanlışı çekiyorum.Artık akışına bırakmak istiyorum her şeyi.Yoruldum çünkğ
Ne manyak çevreniz var ya.bir iki laf sokup uzaklaştırsaniz olmuyor mu ? Sizi yumuşak bulup tepenize çıkmışlar.yoksa yok size ne ya deyin.

Benim geçmişimi özetlemişsin resmen
Ben 37 yaşında doğru insanı buldum 38 de evlendim
Hala düşünüyorum hayatıma giren gereksizlerden biriyle evlenseydim
Şimdi boşanmış pişman bir kadındım
İyiki iyiki şimdiki eşimle evlenmişim
Ne mutlu size..Darısı başıma inşallah..

geç mi kalıyorsunuz?

neye geç kalacaksınız
ilişkiye evlenmeye ise hayır --çünkü belli ki evlenmiş olmak için evlenecek bir tip değilsiniz. mantıklı istekleriniz var. siz rastgele evlenseniz de içinize sinmez ve mutlu huzurlu bir evlilik olmaz ki. o yüzden sizin için doğru insan önemli.

çocuk yapmak istiyorsanız, orada bir sıkıntı olabilir evet
doğruya doğru kadınlara hayat acımıyor bu konuda

bekarım ve sizden büyüğüm bu arada, yanlış anlamayın

maalasef benim düşüncem şu ki zaten erkek kalitemiz kadın kalitemize göre düşük
bir de sizin dediğiniz o evde ise işten eve tipler evlenmeye meyilli oluyor :KK70: mesela, maalesef. biraz gözü açık erkek evlilik aramıyor, böyle de bir gerçeğimiz var.

tüm bunlara rağmen olur mu olur orası da şans kader kısmet bence.
Evet,kesinlikle.Gözü açık erkeklerde de evlenme hevesi yok.

Ay evlenince bugunlerinizi özlersiniz konu sahibi.

Valla mutlu ol tadını çıkar kız. Öyle planlayarak olmuyor bu işler. Emin ol gönlün ısınır olur birisi bir gün bir bakmışsın evlenmişsin. Etrafı net bir şekilde müdahale ettirme bu olaylarına da. Hayat senin hayatın.

Ay evlenince bugunlerinizi özlersiniz konu sahibi.

Valla mutlu ol tadını çıkar kız. Öyle planlayarak olmuyor bu işler. Emin ol gönlün ısınır olur birisi bir gün bir bakmışsın evlenmişsin. Etrafı net bir şekilde müdahale ettirme bu olaylarına da. Hayat senin hayatın.
Ya bu da beni korkutuyor.Sankş evlenince her şey kötüye gidecekmiş,bekarlıktaki gibi rahat olamayacak mışım gibi aksettiriliyor.
Annem sık sık der,böyle rahat olursan tabi evlenmezsin diye..

Ya bu da beni korkutuyor.Sankş evlenince her şey kötüye gidecekmiş,bekarlıktaki gibi rahat olamayacak mışım gibi aksettiriliyor.
Annem sık sık der,böyle rahat olursan tabi evlenmezsin diye..

Ya böyle de düşünme çünkü bu düşünülerek olmuyor ki. Ne rahat kızlar birden evleniyor. Yani o an kalbine düşüyor. Garip bir şey.

Çevrenizdeki insanların laflarını kafaya takmayın ağzı olan konuşuyor. Bu hayatta tek hedefimiz evlilik olmamalı geç kaldım düşüncesiyle hata yapmayın. Evlilik bu olursa olur olmazsa da dünyanın sonu değil. Böyle gereksiz konularla canınızı sıkmayın

Çevreye bakmayın sakın .Kimse evlenmek ya da çocuk yapmak zorunda değil.istekleriniz çok doğru ve yerinde ama zamana bırakırsanız baskı altında kalmadan kriterlerinize uygun bir yoldaş bulursunuz diye düşünüyorum ve son olarak berbat bir evliliktense evlenmemek daha iyi

Merhabalar.Artık 33 oluyorum ve bekarım.
Sağlıksız ve hüsran dolu ilişkilerle dolu bir defterim var.
Ve müthiş bir baskı.Önceden evliliği kolay zannederdim.Hatta teşebbüs de ettim.24 yaşındaydım.Nişandan döndüm.Ne çok hırpalanmış ve kullanılmıştım.
Çevremdeki herkes evlendi.
Çok deniyorum,adım atıyorum ama olmuyor.
Bana göre birini bulamıyorum.
Ya amaçları başka ya da fikirler uymuyor.
Gönül istiyor bir yol arkadaşı olsun.
Kendiyle barışık,hayatı seven,oturup kalkmasını bilen,sosyal,kendini yetiştirmiş ,işi gücü yerinde birini arıyorum.Bunları saydığımda kızıyorlar bana..Bulamazmışım..
Neyse yoruldum.Geç mi kalıyorum?Hiç gelmeyecek mi o gemi?Hayalini kurduğum insan hiç olmadı mı?

Yani geçen arkadaş tanıştırdı biriylr,mesaj yapmuruna tuttu beni.O da yetmezmiş gibi derdini anlattı.Ama neymiş beni isteyeni ben istemiyormuşum.
Ailem tanıştırdı..Çocuk baktım iki günde ilanı aşk etti.Çektim kendimi.
Kendim buldum,ilk haftadan yatmak istedi.
Ve bunun gibi bir sürü durum..
Ben artık güvenli bir limanda dinlenmek istiyorum..Mümkün mü..Siz de artık olmaz derken hayatınızın aşkını buldunuz mu?
Hiç bir şey için geç değil. İçinize sinmeyen,gönlünüze girmeyen, aklınıza yatmayan hiç bir birliktelik mutlukuk getirmiyor. Evlenmek için evlenmeyin . Yaş geçiyor diye düşünüp acele etmeyin. Makul ve yaşam standartlarınıza uygun karşınızdakini sevebileceğiniz yerlere odaklanın. Kimin ne dediği de önemli değil takmayın . Herkes evin içinde kendi yaşadığını bilir sizinle yaşamayacaklar iyi de kötüyü de siz yaşayacaksınız.

Senden biraz büyüğüm, aynı seyleri ben de yasadim. Koca memlekette bana uygun kimseyi bulamadım ithal damat aldım sonunda 🤣 Hiç evlenme fikrim de yoktu zaten, senelerce uğraştı adamcağız ikna etmek için.

Umudun kırılmasın. Bazen arkadaşlarının vasat kriterlerine göre evlilik yapmaktansa hiç yapmamak daha iyidir. Bu yüzden evlilik için değil, iyi bir hayat arkadaşı için dua et, gerisi zaten gelir.

Merhabalar.Artık 33 oluyorum ve bekarım.
Sağlıksız ve hüsran dolu ilişkilerle dolu bir defterim var.
Ve müthiş bir baskı.Önceden evliliği kolay zannederdim.Hatta teşebbüs de ettim.24 yaşındaydım.Nişandan döndüm.Ne çok hırpalanmış ve kullanılmıştım.
Çevremdeki herkes evlendi.
Çok deniyorum,adım atıyorum ama olmuyor.
Bana göre birini bulamıyorum.
Ya amaçları başka ya da fikirler uymuyor.
Gönül istiyor bir yol arkadaşı olsun.
Kendiyle barışık,hayatı seven,oturup kalkmasını bilen,sosyal,kendini yetiştirmiş ,işi gücü yerinde birini arıyorum.Bunları saydığımda kızıyorlar bana..Bulamazmışım..
Neyse yoruldum.Geç mi kalıyorum?Hiç gelmeyecek mi o gemi?Hayalini kurduğum insan hiç olmadı mı?

Yani geçen arkadaş tanıştırdı biriylr,mesaj yapmuruna tuttu beni.O da yetmezmiş gibi derdini anlattı.Ama neymiş beni isteyeni ben istemiyormuşum.
Ailem tanıştırdı..Çocuk baktım iki günde ilanı aşk etti.Çektim kendimi.
Kendim buldum,ilk haftadan yatmak istedi.
Ve bunun gibi bir sürü durum..
Ben artık güvenli bir limanda dinlenmek istiyorum..Mümkün mü..Siz de artık olmaz derken hayatınızın aşkını buldunuz mu?
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş.Sizinkinde öyle.Bence karakter sağlamsa kişisel bakımı varsa yeterli derim.Bosanip 2 çocukla dönmekten iyidir.

Benim geçmişimi özetlemişsin resmen
Ben 37 yaşında doğru insanı buldum 38 de evlendim
Hala düşünüyorum hayatıma giren gereksizlerden biriyle evlenseydim
Şimdi boşanmış pişman bir kadındım
İyiki iyiki şimdiki eşimle evlenmişim
Yanlış anlamayın.İnsan istediği yaşta evlenebilir.Tek korkum erken menopoz olur geç evlilikte

Beni de kulube alin. 32 yasinda ayni konudan muzdaribim. Ask evliligi istiyorum ve karsima biri cikmiyor. Ailenin tanistirmasina da hala karsiyim.
Neden peki tanışmanın size nasıl bir zararı olacak ki ? Eğer itici gelmiyorsa mutlaka görüşün hatta 1 değil 3 görüşme yapın

Back
X