• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme

Arksdaslar benim sat 13 ekim 2-3 Kasım ovulasyon tarihim 35 gunde bur adet oluyirum adetime bir gun varken kan testi yaptırdım 22 çıktı bir gun sonra tekrar yaptim 35 çıktı umudum kalmadi düşük beklerken bugun test yaptım 205 çıktı dr gec dollenme olabilir dedi şuan hem mutluyum hem cok korkuyorum gec dolennemi kimyasal düşük mu? Acaba benim gibi olan var mi?

canım bende senin yaşadıklarını yaşadım iki hafta zor günler yaşadım bebeğim bana kaldı çok şükür :) önce 16 çıktı ben gitmedim bir süre sonra gittim 1048 Allah a şükür dr lar korkutuyor kimyasal falan sende strese girme hakkında hayırlısı olsun

Arksdaslar benim sat 13 ekim 2-3 Kasım ovulasyon tarihim 35 gunde bur adet oluyirum adetime bir gun varken kan testi yaptırdım 22 çıktı bir gun sonra tekrar yaptim 35 çıktı umudum kalmadi düşük beklerken bugun test yaptım 205 çıktı dr gec dollenme olabilir dedi şuan hem mutluyum hem cok korkuyorum gec dolennemi kimyasal düşük mu? Acaba benim gibi olan var mi?

bende 32-34 günde bir adet olurum... sat 12 ekimdi geçen yıl kasımda test yaptım ve hamile çıktım ama bebeğim adet tarihine göre tutmuyordu dr sat yanlışmı biliyosun dedi imkansızdı çünkü planlı gebelikti.. ve gebeliğim taamm 2 hafta geriden geliyordu sat ı 26 ekim olarak kabul ettik ve şuan 4 aylık dünyalar tatlısı kızım var takma kafana yani pozitif düşün:49:

2 hafta atmasının sebebine geç döllenme dedi dr erken yada geç döllenme olabiliyormmuş

ben ekim ayında doğum kontrol hapı kullandım ve kasım 25 de adet oldum ve 2 hafta leke biçiminde sürdü ve bidaha doğum kontrol hapı kullanmadım adetim çok gecikti en son digital test aldım 29 aralıkta ve negatif cıktı simdi ne yapmalıyım sizce

merhaba, konu baya eski ama cevap alır mıyım bilmeden bir ümit yazıyorum..
1 temmuzda en son regl oldum... 35 gün de bir oluyorum.
pazartesi günü beta hcg negatif çıktı kan testini yaptığım yerde ki doktor söktürücü yazdı bana içime sinmedi.
kendi doktorumu aradım içme dedi 1 hafta bekle tekrar beta hcg bakalım dedi..
geç döllenme olabilir mi hamile olabilir miyim acaba?
her an regl olacak gibiyim bu yaşıma geldim hiç böyle geciktiğini bilmem...
belim, kasıklarım çok ağrıyor, halsizim dün baş dönmesinden işe bile gelemedim...
yemeklere karşı hassasiyetim var yemek fikri midemi bulandırıyor iştahsızım...

pazzolinna .!.:
merhaba, konu baya eski ama cevap alır mıyım bilmeden bir ümit yazıyorum..
1 temmuzda en son regl oldum... 35 gün de bir oluyorum.
pazartesi günü beta hcg negatif çıktı kan testini yaptığım yerde ki doktor söktürücü yazdı bana içime sinmedi.
kendi doktorumu aradım içme dedi 1 hafta bekle tekrar beta hcg bakalım dedi..
geç döllenme olabilir mi hamile olabilir miyim acaba?
her an regl olacak gibiyim bu yaşıma geldim hiç böyle geciktiğini bilmem...
belim, kasıklarım çok ağrıyor, halsizim dün baş dönmesinden işe bile gelemedim...
yemeklere karşı hassasiyetim var yemek fikri midemi bulandırıyor iştahsızım...
Mrb canım ben de benzer durumdaym.sonucunu merak ettim. Ben son regl im 15 temmuz,28 günde ve düzenli olurum 18 ağustosta b.hcg sonucu 0.13 idi sonra 22sinde yine baktım idrar testi yine yok, salıya randevu aldım bakalım nolacak...Bu geç döllenme ihtimali beni çok düşündürüyor. .

Mrb canım ben de benzer durumdaym.sonucunu merak ettim. Ben son regl im 15 temmuz,28 günde ve düzenli olurum 18 ağustosta b.hcg sonucu 0.13 idi sonra 22sinde yine baktım idrar testi yine yok, salıya randevu aldım bakalım nolacak...Bu geç döllenme ihtimali beni çok düşündürüyor. .

Peki sonuçlarınız ne oldu kızlarrr??

Peki sonuçlarınız ne oldu kızlarrr??

Kafayı yemek üzereyim yemişte olabilirim. Hayatımda ilk kez gecikme yaşıyorum bugun tam 5 gün oldu 6ya gitmek üzereyim ve asslaaa bi belirti yokk, idrar testleri negatifff, ne oliyi böyle yaaaaa coookkk endiseliyimm

Kafayı yemek üzereyim yemişte olabilirim. Hayatımda ilk kez gecikme yaşıyorum bugun tam 5 gün oldu 6ya gitmek üzereyim ve asslaaa bi belirti yokk, idrar testleri negatifff, ne oliyi böyle yaaaaa coookkk endiseliyimm
Aynen senin durumundayim 6 gun oldu kanda idrarda negatif

Senin ne oldu sonucu söyler misin.?

Senin ne oldu sonucu söyler misin.?
Canım gecen aydı o ya, o kadar gecikme sonucunda tam 8inci gün kan tahlili vermeye gidecekken hastalandım.. Artık ister strese baglaa istersende baska biseye yıkıldıgımla kalım yine.. He tabi şöyle bi umudum var şu an, bu ayda iki gün geciktim mesela, gecikince rahim kendini hamilelige hazırlıyo falan diyolar, o olabilir diye düşünüyorum karamsar olmamak için.. Sen hangi aşamadasın

Canım gecen aydı o ya, o kadar gecikme sonucunda tam 8inci gün kan tahlili vermeye gidecekken hastalandım.. Artık ister strese baglaa istersende baska biseye yıkıldıgımla kalım yine.. He tabi şöyle bi umudum var şu an, bu ayda iki gün geciktim mesela, gecikince rahim kendini hamilelige hazırlıyo falan diyolar, o olabilir diye düşünüyorum karamsar olmamak için.. Sen hangi aşamadasın
Dün 7.günde adet oldum 5. Gün kilomene baslicam bakalim

kızlar gecen ay asılama yaptırdım adet gunumden ıkı gun once kanadım. ılk pembe bı akıntıydı sılınce kendımı gelıyordu sabah yogunlastı ertesı gun kesıldı. ucuncu gun hıc gelmedi. ıkıncı asılama ıcın tedavıye baslıcaktık. muayenede doktor hıc kanamamıssın gıbı rezerven dolu dedi. bı hafta bekleyelım kanama olur dedi 10 gün geçti kanama yok. kan tahlili istedi. bugun yaptrdım bakalım sonuc nasıl gelecek. sizce neden böle olmuştur. bu geç döllenme felan bununla alakası olabılır dıye sızlere sorayım dedim :)

tam 11 gun oldun bugunle bırlıkte gecıkmem, gecıkmemın 5 gununde test yaptım negatıf cıktı kan tahlılıde negatıf cıktı bugun 11 gunu hıc bu kadar gecıkmemıstım tekrar test yapmalımıyım bole gecıkmeler olabılırmı hamılemıyım degılmıyım kafam karıstı :(

Meraba bnide.araniza.aldiginiz icin.tesekkur ederim sizin yazdiklarinizi.gordukce hevesleniyorum
Benimde adet dongum.cok gec bazen.35 gunde bazen.40 gunde oluyorum bnm idrar yolu intihabim.vardi sogan.kuru
Corekotu yagi ictim dun bi ablada onlarin. Kolay gebe.kalmayi sagliyormus bn en.son 30 ocakta adet oldum 6 martta adet olmmm.gerekirken hala olmadim.bugun 13 gun gecti goguslerimde damar lar net gozukmeye basladi akintim cogaldi sirtim.belim.cok agriyo midem.bulaniyo.agzima aci aci tat geliyo bayilckmis gibi hissediyorum ayakta siZde bnmde bebisim varmidir daha.ne kadar bekliyim test icin lutfen yardm.edin

Meraba Gec dollenmeyle ilgili.bilgisi.olanlar lutfen.yardim.edin bana kac gundur sizi.takip ediyorum.cok heveslendim
9 aylik evliyim. Cok. Bebek.istiyoruz.bnm. adetim duzensiz 35 gunde veya 40 gunde olurdum idrar yollunda intihap vardi bn. Son.adetimden.sonra sogan.kuru corek otu ictim intihap ictim.bi abla onlarin kolay gebe kalmaya yaradigini soylemis ve bu.ay 13 gun gecti hala adet olmadm ggöğüslerim.damarlar belirgin oldu agriyi kimi zaman ve cevresi catlamaya basladi.sut gibi.akintim oluyo ayakta bayilckmis gibi hissediyorum belim sirtim.cok agriyo. Bana yardimci.olun test icin kac gun daha bekliyim

tam 11 gun oldun bugunle bırlıkte gecıkmem, gecıkmemın 5 gununde test yaptım negatıf cıktı kan tahlılıde negatıf cıktı bugun 11 gunu hıc bu kadar gecıkmemıstım tekrar test yapmalımıyım bole gecıkmeler olabılırmı hamılemıyım degılmıyım kafam karıstı :KK43:
Peki sonuçç??

Meraba Gec dollenmeyle ilgili.bilgisi.olanlar lutfen.yardim.edin bana kac gundur sizi.takip ediyorum.cok heveslendim
9 aylik evliyim. Cok. Bebek.istiyoruz.bnm. adetim duzensiz 35 gunde veya 40 gunde olurdum idrar yollunda intihap vardi bn. Son.adetimden.sonra sogan.kuru corek otu ictim intihap ictim.bi abla onlarin kolay gebe kalmaya yaradigini soylemis ve bu.ay 13 gun gecti hala adet olmadm ggöğüslerim.damarlar belirgin oldu agriyi kimi zaman ve cevresi catlamaya basladi.sut gibi.akintim oluyo ayakta bayilckmis gibi hissediyorum belim sirtim.cok agriyo. Bana yardimci.olun test icin kac gun daha bekliyim
Bence bu kadar belirtiden sonra daha fazla beklemen anlamsızzz ki 13 gün gecti diyosun catlamadın mı meraktannn

Back