• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık GEC DÖLLENME YAŞAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim geç döllenme olmuştu adetim gecikti 5.gun test yaptim cikmadi 10 yada 11.gun cok silik çikmişti 13.gündü sanırım kan testi 35 di sonra yavaş yavaş sağlıklı gebelik oluştu.Hemen çikmayabiliyor.Ultrasona girdikten sonra da regl tarihimi 10 gun ileri çekerek güncellediler.

Benim geç döllenme olmuştu adetim gecikti 5.gun test yaptim cikmadi 10 yada 11.gun cok silik çikmişti 13.gündü sanırım kan testi 35 di sonra yavaş yavaş sağlıklı gebelik oluştu.Hemen çikmayabiliyor.Ultrasona girdikten sonra da regl tarihimi 10 gun ileri çekerek güncellediler.
Maşallah allah bagslasin insalalh benimde öyle olur hiç adet olacakmis gibi agrilarim yok göğüs aagrim çok fazla senin neydi belirtilerin canim

Maşallah allah bagslasin insalalh benimde öyle olur hiç adet olacakmis gibi agrilarim yok göğüs aagrim çok fazla senin neydi belirtilerin canim
Bende öyle çok belirti olmadı bi ara göğüslerim sişti bir de hafif bel ağrım oluyordu hep hastalanacağım diye bekliyordum.

Bende öyle çok belirti olmadı bi ara göğüslerim sişti bir de hafif bel ağrım oluyordu hep hastalanacağım diye bekliyordum.
Anladim canım hayirlisi inslalh bende öyle olmusumdur bugün gecikmenin 4. Günü ama sanki bu golgelik vardi bilmiyorum ya offf

Tatlim ışte dünkü test böyle daha net gözükmüyormu T Tatlianne20
Screenshot_20190709-095941.png

Demi ayy inslalah ya böyle silik cizgi törenle olunca daha bu heyecanim artiyor tahminimce geç döllenme oldu diyorum bu ara aşırı bel.kasik agrim vardı o zamanlar yumurtladim sanki off yarın nasıl olcak
Tatlim gecen bir arkadasta buna benzer atti cizgi var dedik sevindik kan verdi cikmadi oyuzden sen sakin ol herseye hazir ol yarin ac karnina test yap baktin ayni böyle kan var kuzum emin ol net.

Inşallah hayirli haberler alirsiniz.Bende de çok silik çizgi olarak belirmişti.

Kizlar adeti gecikenler olarak ne yapabilirizzz ben doktora gidip duzenleyici biseyler mi yazsa acaba dicektim iki adet aram her ay daha da aciliyor 2 aydir.
Bence kullanma o ilaçlardan derim ben bir kere kullandım daha da hormonları bozdu soğan suyu iç 2 hafta bpyunca düzene sokuyor ama hamile değilsen tabi

Back