- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
- Konu Sahibi pinkhouse34
Kusura bakmayın ama ben çizgi falan göremedim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah allah bagslasin insalalh benimde öyle olur hiç adet olacakmis gibi agrilarim yok göğüs aagrim çok fazla senin neydi belirtilerin canimBenim geç döllenme olmuştu adetim gecikti 5.gun test yaptim cikmadi 10 yada 11.gun cok silik çikmişti 13.gündü sanırım kan testi 35 di sonra yavaş yavaş sağlıklı gebelik oluştu.Hemen çikmayabiliyor.Ultrasona girdikten sonra da regl tarihimi 10 gun ileri çekerek güncellediler.
Bende öyle çok belirti olmadı bi ara göğüslerim sişti bir de hafif bel ağrım oluyordu hep hastalanacağım diye bekliyordum.Maşallah allah bagslasin insalalh benimde öyle olur hiç adet olacakmis gibi agrilarim yok göğüs aagrim çok fazla senin neydi belirtilerin canim
Anladim canım hayirlisi inslalh bende öyle olmusumdur bugün gecikmenin 4. Günü ama sanki bu golgelik vardi bilmiyorum ya offfBende öyle çok belirti olmadı bi ara göğüslerim sişti bir de hafif bel ağrım oluyordu hep hastalanacağım diye bekliyordum.
Kuzum silik cizgi varrrrrrr evettt
Demi ayy inslalah ya böyle silik cizgi törenle olunca daha bu heyecanim artiyor tahminimce geç döllenme oldu diyorum bu ara aşırı bel.kasik agrim vardı o zamanlar yumurtladim sanki off yarın nasıl olcakKuzum silik cizgi varrrrrrr evettt
Kuzum benim adetlerim pek duzenli değil ondan geç dollenmeden şüpheleniyorum 5 günüm geciktiAdetine kac gun var ve sen yarin bir daha ac karnina dene net belli olur ozaman pembe olur bak gör varsa.
Hayalet çizgi var evet
Tatlim gecen bir arkadasta buna benzer atti cizgi var dedik sevindik kan verdi cikmadi oyuzden sen sakin ol herseye hazir ol yarin ac karnina test yap baktin ayni böyle kan var kuzum emin ol net.Demi ayy inslalah ya böyle silik cizgi törenle olunca daha bu heyecanim artiyor tahminimce geç döllenme oldu diyorum bu ara aşırı bel.kasik agrim vardı o zamanlar yumurtladim sanki off yarın nasıl olcak
Tamam canmTatlim gecen bir arkadasta buna benzer atti cizgi var dedik sevindik kan verdi cikmadi oyuzden sen sakin ol herseye hazir ol yarin ac karnina test yap baktin ayni böyle kan var kuzum emin ol net.
Ay bakıp.bakip duriyom insalalh doğrudur cnmHayalet çizgi var evet
Inşallah canm ama fazla umutlanma nolur nolmaz. Sen kan testini verAy bakıp.bakip duriyom insalalh doğrudur cnm
Bende guzel haberini bekliyom kuzum yarin etoket et testini.Ay bakıp.bakip duriyom insalalh doğrudur cnm
Tamam tatliannem ederimBende guzel haberini bekliyom kuzum yarin etoket et testini.
Bence kullanma o ilaçlardan derim ben bir kere kullandım daha da hormonları bozdu soğan suyu iç 2 hafta bpyunca düzene sokuyor ama hamile değilsen tabiKizlar adeti gecikenler olarak ne yapabilirizzz ben doktora gidip duzenleyici biseyler mi yazsa acaba dicektim iki adet aram her ay daha da aciliyor 2 aydir.