- 22 Mart 2019
- 3.166
- 2.952
- 133
- Konu Sahibi pinkhouse34
Bence var gibiKızlar test yaptimmmmEki Görüntüle 2286409
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence var gibiKızlar test yaptimmmmEki Görüntüle 2286409
Onu ben de ogrenebilseeemm akinti takibi yapmstm hadi bilemedin dun olmam.gerekiyordu 13.00 te randevum vr bakalm ne cikcak pek sanmiuorm gebelk cksn ama en azndan kist mi oldu ne oldu bakilsinBenim merak ettigim bisey var beklenen yumurtlama tarihinde yumurtan catlatip iliski yasayip ama gec dollenme olusmus olabiliyor mu? Eger oyle bisey yoksa benim gec dollenme sansim yok piki testte gordugum tarih belli cunku:/
Onu ben de ogrenebilseeemm akinti takibi yapmstm hadi bilemedin dun olmam.gerekiyordu 13.00 te randevum vr bakalm ne cikcak pek sanmiuorm gebelk cksn ama en azndan kist mi oldu ne oldu bakilsin
Allah gonlumuze gore versinn ❤ sasirdm benm hc sasmaz di bi sikinti yoktr insallah haydi bakalm gazamiz mubarek olsunBanada haber verir misin bende olmazsam persembe gunu doktora gidicem. En son adetim 4 hazirandi bgn 8 temmuz oldu gelen giden yok ama alt karnim feci agriyo aciyo hatta gaz sanirim olsam rahatlicam fena bir rahatsizlik hissi gece hic uyuyamadim... birde yarin idrar testi yapicam 4 unde yapmistim yoktu bisey gerci ama bi ihtimal
Demi var ay inssallhhBence var gibi
Demi var ay inssallhh
Evet kuzum ya inslalah varidr gorebildin ama demiSonradan baktim bende gorur gibi oldum telefonu sag sol yapinca:)
Evet kuzum ya inslalah varidr gorebildin ama demi
Merhaba regliregliniz kac gun gectiKaç gğn gecikmişti adetiniz? Benim 12 gün oldu hala olmadım
13.gün bugün hala olmadım ya hiçadet olucakmışım gibi bir halimde yok senin nasıl durumun canımMerhaba regliregliniz kac gun gecti
13.gün bugün hala olmadım ya hiçadet olucakmışım gibi bir halimde yok senin nasıl durumun canım
Canım üzülmeni istemem ama ben bu testi biliyorum adet olmam gereken gün yapmıştım silik çıktı seninkinden dahada netti fotoğraflarda belli oluyodu aynı gün kan tahlili ile 1.20 negatif ti bu gün 5. Günüm gelen gidek yok yani umutlan ama bi ihtimallede emin olma sonradan üzülebilşrsin canım bu testi ben ne zaman yapsam hep silik çıkartıyo pek güvenme derim laboguiç diye markayla denemeni öneririm ama inşallah hamişsindir umarım sende yanılmamaıştır
test sanki bozuk gibiKizlar edetim 3 gun gecikti bundan iki gun once testte silikti ama bugun yapyim yine silik ama bu sefer azcik daha belli bugun kan verdimalmadım sonucu sizce gebelik var mı
Bence doğal şekilde ol ilaç alma hormonlarla oynuyor ben kullandım sinir bozucu birşey. Soğan suyu yap iç. Baktın olmadın hormon testi yaptır belki etkiliyordur canımKizlar adeti gecikenler olarak ne yapabilirizzz ben doktora gidip duzenleyici biseyler mi yazsa acaba dicektim iki adet aram her ay daha da aciliyor 2 aydir.