- 19 Kasım 2022
- 151
- 65
- 28
- 29
Bende internetten baktım baya bulamadım demekki yurt dışında varmışYurt dışında yaşıyorum canım ondan dijital vardı diye biliyorum ama onlinede kanla birebir çıkıyor yanılma payı 0
![Face with hand over mouth :face_with_hand_over_mouth: 🤭](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f92d.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende internetten baktım baya bulamadım demekki yurt dışında varmışYurt dışında yaşıyorum canım ondan dijital vardı diye biliyorum ama onlinede kanla birebir çıkıyor yanılma payı 0
Evet 2 tane dijital gebelik testi negatif sonra pozitif oldu 9 tane normal test silik çizgi 1-2 haftalık gosteriyor nasibi varsa oluyor anlayacagin kanama çok olduğu halde bişey olmadı çok sukurBende internetten baktım baya bulamadım demekki yurt dışında varmış![]()
Çok şükür ya peki bişey sorucam canım sen kanama olmadan öncemi gebeliği öğrendin yoksa kanama olduktan sonra mıEvet 2 tane dijital gebelik testi negatif sonra pozitif oldu 9 tane normal test silik çizgi 1-2 haftalık gosteriyor nasibi varsa oluyor anlayacagin kanama çok olduğu halde bişey olmadı çok sukur
Kanama olmazdan önce testler aşırı silikti dijital testinden pas enceinte idi hamile değil yani sonra leke geldi 3 gün onda da yine dijital pas enceinte idi 3 ped yarım yarimdi tam dolmadı 2 gün sürdü 3 gün leke şeklinde hala devam ediyor arada kahverengi leke günde 1 defa geliyor düşük olsaydi et parçası gelirdi diyolar kan pıhtısı geldi 1 defa o da kanama bittikten 2 gün sonra dijital yaptım enceinte 1-2 haftalık çıktı sanırım geç döllenmeyle hamile kaldım doğru dürüst bı doktorda bulamadım bı kaç gün sonra kan verebilirsem verecem kanama olduğu gün adet ağrısı gibi hafif ağrı girdi düşük olsaydı kanama çok şiddetli olurdu diyolar benim canım çok kıymetli ufacık biseyde oluyo gibiydim ama sadece hafif ağrıyla kanama başladıÇok şükür ya peki bişey sorucam canım sen kanama olmadan öncemi gebeliği öğrendin yoksa kanama olduktan sonra mı
Tabii tabii düşük çok zor ben yaşadım çünkü öyle bişey olmaz imkansız dayanmak demekki geç döllenme olmuş kuzum tabiri caizse üstüne görme gibi bişey olmuş ay inşaAllah herşey yolunda giderKanama olmazdan önce testler aşırı silikti dijital testinden pas enceinte idi hamile değil yani sonra leke geldi 3 gün onda da yine dijital pas enceinte idi 3 ped yarım yarimdi tam dolmadı 2 gün sürdü 3 gün leke şeklinde hala devam ediyor arada kahverengi leke günde 1 defa geliyor düşük olsaydi et parçası gelirdi diyolar kan pıhtısı geldi 1 defa o da kanama bittikten 2 gün sonra dijital yaptım enceinte 1-2 haftalık çıktı sanırım geç döllenmeyle hamile kaldım doğru dürüst bı doktorda bulamadım bı kaç gün sonra kan verebilirsem verecem kanama olduğu gün adet ağrısı gibi hafif ağrı girdi düşük olsaydı kanama çok şiddetli olurdu diyolar benim canım çok kıymetli ufacık biseyde oluyo gibiydim ama sadece hafif ağrıyla kanama başladı
Sende nasıl yaşadın dusukte anlatma şansın varmı kanama kaç gün sürdü benim sadece 2 gün sürdüTabii tabii düşük çok zor ben yaşadım çünkü öyle bişey olmaz imkansız dayanmak demekki geç döllenme olmuş kuzum tabiri caizse üstüne görme gibi bişey olmuş ay inşaAllah herşey yolunda gider![]()
Ben tüp bebek ile hamile kaldım ve 15.ci haftaya kadar doktorların da anlamadığı sebepsiz kanamaların oluyordu yani hiç durmadı hergün adet gibi hatta abartısız söylüyorum kaç defa su gibi kanamalarım oldu bir keresinde 10/15 dakika klozetten kalkamadım kanamam okadar geldi ki ölücem sandım bunun yanı sıra avuç içi kadar sürekli parçalar geliyordu ama bebeğim iyiydi o kanamlara parçalara rağmen minik kalbi atıyordu sonra işte 30 Ağustos gecesi sabah karşı erken suyum geldi sussuzluktan kalbi durdu miniğimin sonra işte dil altı hapı suni sancısı ile düşük yapıldı (daha doğrusu doğum oldu oyuncak bir bebek gibi doğdu ) o yüzden düşük olsaydı seninki dayanamazdın ama lütfen kanamaları hafife alma güzel bir doktora gitSende nasıl yaşadın dusukte anlatma şansın varmı kanama kaç gün sürdü benim sadece 2 gün sürdü
Yaa basın saolsun Allah'ım tekrardan kucağına almayı nasip etsin yarın bir yer buldum oraya gidecem inşallahBen tüp bebek ile hamile kaldım ve 15.ci haftaya kadar doktorların da anlamadığı sebepsiz kanamaların oluyordu yani hiç durmadı hergün adet gibi hatta abartısız söylüyorum kaç defa su gibi kanamalarım oldu bir keresinde 10/15 dakika klozetten kalkamadım kanamam okadar geldi ki ölücem sandım bunun yanı sıra avuç içi kadar sürekli parçalar geliyordu ama bebeğim iyiydi o kanamlara parçalara rağmen minik kalbi atıyordu sonra işte 30 Ağustos gecesi sabah karşı erken suyum geldi sussuzluktan kalbi durdu miniğimin sonra işte dil altı hapı suni sancısı ile düşük yapıldı (daha doğrusu doğum oldu oyuncak bir bebek gibi doğdu ) o yüzden düşük olsaydı seninki dayanamazdın ama lütfen kanamaları hafife alma güzel bir doktora git
Mutlaka git balım ama kendinide korkutma inan ki yaşayacak ömrü varsa ne olursa olsun seninle olur bebeğinYaa basın saolsun Allah'ım tekrardan kucağına almayı nasip etsin yarın bir yer buldum oraya gidecem inşallah
Çok teşekkür ederim ya moralim yükseldi dualarimda asla seni unutmuyacamMutlaka git balım ama kendinide korkutma inan ki yaşayacak ömrü varsa ne olursa olsun seninle olur bebeğin![]()
Çok teşekkür ederim ya moralim yükseldi dualarimda asla seni unutmuyacam
İnşallah 1 aya kalmadan sağlıklı bı şekilde hamilelik haberini alırsın pcos hastasıyım kilo vermeden asla olmaz dedi doktor yürüyüş ve diye bu ay sürekli yürüyüş yaptım ve havuc yedim havuç yumurtanın çatlaması için benim bı ay yumurtam catliyordu bı ay catlamiyordu ovalasyon testini bıraktım folik asiti bıraktım umudumu kesmistim mucizem geldi çok sukurAyy çok teşekkür ederim güzelim dua etsen yeterli bana zaten![]()
Çok şükür yaa bende bu ay hiç düşünmedim spora başladım plates yoga yapıyorum bende sevmediğim halde sağlıklı diye havuç yedim oluşuna bıraktım Belkide benimde mucizem şimdi benimledirİnşallah 1 aya kalmadan sağlıklı bı şekilde hamilelik haberini alırsın pcos hastasıyım kilo vermeden asla olmaz dedi doktor yürüyüş ve diye bu ay sürekli yürüyüş yaptım ve havuc yedim havuç yumurtanın çatlaması için benim bı ay yumurtam catliyordu bı ay catlamiyordu ovalasyon testini bıraktım folik asiti bıraktım umudumu kesmistim mucizem geldi çok sukur
Ayyy inşallah avakado da tüketin sabah kahvaltısında o da etkiliyor hamilelik içinÇok şükür yaa bende bu ay hiç düşünmedim spora başladım plates yoga yapıyorum bende sevmediğim halde sağlıklı diye havuç yedim oluşuna bıraktım Belkide benimde mucizem şimdi benimledir![]()
Ayy alırım onuda güzelim bi ara yiyordum gene yerimAyyy inşallah avakado da tüketin sabah kahvaltısında o da etkiliyor hamilelik için
Günlük yarım saat yurusen bile etki ediyor 15 günde etki ettiAyy alırım onuda güzelim bi ara yiyordum gene yerimbide yürüyüşlerimi düzene koysam tam olucak
![]()
Pazartesi günü ozaman başlıyorumm bendeGünlük yarım saat yurusen bile etki ediyor 15 günde etki etti
Vitamin genowomen ismi eşimde de erkek olanı var ve ben bu vitamini kullanmaya başladığımda iki gün gecikmem vardı kullandım 4 gün gecikme sonunda adet oldum ilk lekeli oldu sonra normal üç gün adet oldun peşinde pembe leklerim oldu bende normal kaset test yaptım negatif çıkınca kan testine gitmedimKullandığınız vitamin hamile kalmanıza vesile olmuş inositolun hiç bir zararı yok, sizin okuduğunuz kanamalar yerleşme kanaması veya inositolün adeti düzenleme sonucu yaşanan kanamalar. Kimyasal gebelik oluşmuş olabilir bunun altında hep bir neden olması gerekmez vucut sağlıklı olmayan gebelikleri kabul etmiyor o yüzden vucuttan atıyor benimde oldu kimyasal 1 kez . Pozitif testten sonra bildiğin adet olmuştum takipte kal bakalım kanama kesilince beta artış yapıyorsa gebelikte devam ediyordur