- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 28
- Konu Sahibi pinkhouse34
Naptın canım kan verdinmi hamile misin acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Naptın canım kan verdinmi hamile misin acaba
Yok kuzum yarın bi test dha ypcmNaptın canım kan verdinmi hamile misin acaba
Silik çıkmıs ya belki hamilesindir canım ya kaç gğn gecikti adetinYok kuzum yarın bi test dha ypcm
5 gun cnmSilik çıkmıs ya belki hamilesindir canım ya kaç gğn gecikti adetin
Bekle bence biraz daha canım benim 14 gün oldu5 gun cnm
Benimde oluyordu ama şuan da öyle akıntım çok adetimde geciktiYumurtlama döneminde yumurta akı kıvamında akinti geliyormuş benim çok nadir oluyor sizin oluyormu
14 gün gecikti senin peki hamilemisn canmBekle bence biraz daha canım benim 14 gün oldu
Bilmiyorum test yapmadım canım geçen hafta yapmıştım idrar testi negatifti14 gün gecikti senin peki hamilemisn canm
Olabilir bence benimle aynı tarih rehl tarihin hemen hemen. Nezaman yumurtlamışsın peki adete yakınmıKızlar merhaba bende en son 23 mayısta adet gördüm. 23 haziranı bekledim ama adet olmadım olmayınca evde test yoktu ovülasyon testi vardı onu yaptım bingo yumurtlamayı gördüm adet günü yumurtladım yani. Şuan yumurtlama üzerinden 15 gün geçtiğinde kan testine gittim değer <2,0 çıktı. Gebelik yok dendi. Geç yumurtladığımdan geç döllenme olablr mi acaba çok merak ediyorum sizce değer yükselirmi?
Kuzum şuan net baktim çizgi yok kuzum.Kızlar ustteki dun den önceki güne ait alttaki bugüne T Tatlianne20 -Adel- vuslatahasretim Alene Dream1988 A AloeeVeraa
GEC DÖLLENME yaşayan oldumu hanımlar nekdr zaman sonra ogrendiniz belirtileriniz nelerdi
Canim,ben bata 2 kala yaptigim test ile ogrendim hamileligimi. Bata 1 gun kala betahcg 50 idi. Usg ölçümünde 6+3 ken 4+4 cikmisti. Bazi durumlarda yumurta normsl zamaminda catlasada döllenme gec olabiliyormuş. Benimki de gec dollenmeymisKizlar yokmu kimse yazacakkkk
canim cok zar zor görünüyor. alttakinde banami öyle geldi bilmiyorum sanki cok azcik daha koyu gibi sanki. birde biraz fazla damlatilmis görmeyi zorlastiriyor. bende cok zaman öyle yaptim sanki daha fazla damlatinca daha koyu olacakmis gibi düsünüyordum :) en iyisi kan ver 2 gün gectikten sonra tekrar ver insallah yükselme olur. kimyasal olmasin allah korusun saglikli olsun insallahKızlar ustteki dun den önceki güne ait alttaki bugüne T Tatlianne20 -Adel- vuslatahasretim Alene Dream1988 A AloeeVeraa
canim böyle rengini koyultup bakmaya calisiyorum alttakinde biraz daha fazla koyuluk var gibi özelliklede cizginin üst kisminda yanlis görmediysem. insallah cok kolay bir sekilde görünür ikinci cizgide yakinda.. korkutmak istemem ama kimyasalda böyle cok zorlanarak görünüyordu bendeKızlar ustteki dun den önceki güne ait alttaki bugüne T Tatlianne20 -Adel- vuslatahasretim Alene Dream1988 A AloeeVeraa
Ben ilk kez kadın Doğuma muayeneye gittiğimde sata göre 6 gün geriden görünüyor geç döllenme olmuş olabilir demişti doktorum. Bu zamana kadar da hep ultrason makinasına göre hareket ettik. Ama adet tarihim 2 gün geçince eczaneden erken gebelik testi alıp yapmıştım pozitif çıkmıştı. 5 haftalık olması gereken tarihte de kan vermiştim yani son adetimden bir hafta sonra ben o zaman da beta hcg 800 küsürdü. Normal hamilelik belirtileri ile her şey aynıydı anlayacağın. Kadın Doğuma 7-8 haftalıkken gittim ve kese de bebek de vardı. Ama vajinal ile baktı. İnşallah sizler de biraz sabredin umarım her şey gönlünüzce olurGEC DÖLLENME yaşayan oldumu hanımlar nekdr zaman sonra ogrendiniz belirtileriniz nelerdi
Gördüm bennnnnn kizzzz