• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık GEC DÖLLENME YAŞAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba bende en son 23 mayısta adet gördüm. 23 haziranı bekledim ama adet olmadım olmayınca evde test yoktu ovülasyon testi vardı onu yaptım bingo yumurtlamayı gördüm adet günü yumurtladım yani. Şuan yumurtlama üzerinden 15 gün geçtiğinde kan testine gittim değer <2,0 çıktı. Gebelik yok dendi. Geç yumurtladığımdan geç döllenme olablr mi acaba çok merak ediyorum sizce değer yükselirmi?

Kızlar merhaba bende en son 23 mayısta adet gördüm. 23 haziranı bekledim ama adet olmadım olmayınca evde test yoktu ovülasyon testi vardı onu yaptım bingo yumurtlamayı gördüm adet günü yumurtladım yani. Şuan yumurtlama üzerinden 15 gün geçtiğinde kan testine gittim değer <2,0 çıktı. Gebelik yok dendi. Geç yumurtladığımdan geç döllenme olablr mi acaba çok merak ediyorum sizce değer yükselirmi?
Olabilir bence benimle aynı tarih rehl tarihin hemen hemen. Nezaman yumurtlamışsın peki adete yakınmı

Screenshot_20190710-114126.png

GEC DÖLLENME yaşayan oldumu hanımlar nekdr zaman sonra ogrendiniz belirtileriniz nelerdi
Kizlar yokmu kimse yazacakkkk
Canim,ben bata 2 kala yaptigim test ile ogrendim hamileligimi. Bata 1 gun kala betahcg 50 idi. Usg ölçümünde 6+3 ken 4+4 cikmisti. Bazi durumlarda yumurta normsl zamaminda catlasada döllenme gec olabiliyormuş. Benimki de gec dollenmeymis

Isine yarar belki cok silikde olsa atiyorum testi.

Eklentiler

• 20190529_160023.jpg
    20190529_160023.jpg
    41,9 KB · Görüntüleme: 236
  • 20190529_160141.jpg
    20190529_160141.jpg
    55,5 KB · Görüntüleme: 186
canim cok zar zor görünüyor. alttakinde banami öyle geldi bilmiyorum sanki cok azcik daha koyu gibi sanki. birde biraz fazla damlatilmis görmeyi zorlastiriyor. bende cok zaman öyle yaptim sanki daha fazla damlatinca daha koyu olacakmis gibi düsünüyordum :) en iyisi kan ver 2 gün gectikten sonra tekrar ver insallah yükselme olur. kimyasal olmasin allah korusun saglikli olsun insallah

Eklentiler

• FCB98250-70E4-4A03-9C5F-05B743442C11.jpeg
    FCB98250-70E4-4A03-9C5F-05B743442C11.jpeg
    28,3 KB · Görüntüleme: 171
GEC DÖLLENME yaşayan oldumu hanımlar nekdr zaman sonra ogrendiniz belirtileriniz nelerdi
Ben ilk kez kadın Doğuma muayeneye gittiğimde sata göre 6 gün geriden görünüyor geç döllenme olmuş olabilir demişti doktorum. Bu zamana kadar da hep ultrason makinasına göre hareket ettik. Ama adet tarihim 2 gün geçince eczaneden erken gebelik testi alıp yapmıştım pozitif çıkmıştı. 5 haftalık olması gereken tarihte de kan vermiştim yani son adetimden bir hafta sonra ben o zaman da beta hcg 800 küsürdü. Normal hamilelik belirtileri ile her şey aynıydı anlayacağın. Kadın Doğuma 7-8 haftalıkken gittim ve kese de bebek de vardı. Ama vajinal ile baktı. İnşallah sizler de biraz sabredin umarım her şey gönlünüzce olur

Back