• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık GEC DÖLLENME YAŞAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
arkadaşlar merhaba bende 17 eylülde aşılama yaptırdım. 1 ekimde tutmadığını öğrendim. Ama neden bilmiyorum son bi kaç gündür değişik bir mide yanması ve his var. Ne biliyim hamileymşiim gibi geliyor belkide psikolojik ama geç döllenmede olabilir diye okudum üstüne görme olabiliyormuş. Şimdi kan testi yaptırsam çıkarmı bilen arkadaşlar aydınlatırsa çok sevinirm ::) Allah isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah

Mrb kızlar yeniyim bende her yere yazdım bugün :) inş burdan yardım alırım
Sat 8 eylül 28 günde olurum 5 ekimde beklediğim reglm gelmedi henüz 23 eylülde birlikteliğim oldu eşimle dahada olmadı kendisi görev için şehir dışında. Gecikmemin 5. Günü yani 10 ekimde idrarda test yaptim ama negatif ve hala gelen giden yok geç döllenme olayını okudum bende kafam karıştı böyle bisey bende olabilir mi olduysa ne zaman testte öğrenebilirim yardımcı olurmusunuz

Mrb kızlar yeniyim bende her yere yazdım bugün :) inş burdan yardım alırım
Sat 8 eylül 28 günde olurum 5 ekimde beklediğim reglm gelmedi henüz 23 eylülde birlikteliğim oldu eşimle dahada olmadı kendisi görev için şehir dışında. Gecikmemin 5. Günü yani 10 ekimde idrarda test yaptim ama negatif ve hala gelen giden yok geç döllenme olayını okudum bende kafam karıştı böyle bisey bende olabilir mi olduysa ne zaman testte öğrenebilirim yardımcı olurmusunuz
Benimde 7. Günümde negatif çıkmıştı kan testinde ama doktora adet söktürücü yazdırmak için gittiğimde 14. Gün olmuştu ve gebeyim şuan 5.5 haftalık geç döllenme olmuş, inşallah sende hamilesindir..

Meraba kızlar ben yeniyim buralarda inşallah doğru yere yazıyorumdur size bi sorum olacaktı benim şuan son adetimden 2gün geçmiş durumda bu gün 3. Günüm dayanamayıp adet olmam gereken gün idrar tahlili yapmıştım iki tane eczaneye gösterdiğimde hayırlı olsun demişti biraz silik çift çizgi çıkmıştı aynı gün kan tahlili yaptum sonuç 1.20 i negatifti 1hafta ya olmazsan yine gel dedi sizce yükselme ihtimali varmı geç döllenme olabilirmi aynı durumı yaşayanlar lütfen yazarmısınız. Bu arada belirti olarak sadece arada kasık batmalarım var :KK12:
Benim geçen ay aynı durum oldu 2 idi hcg adet oldum bi gün sonra

Kizlar ya bise sorcam cevap verirseniz sevinirim benim adetimi bir gün kala test yaptim 26 temmuzda tek cizgiydi 12 günüm gecti daha adet olmadim karnima igne batar gibi oluyo karnim cok sis ve gaz var bide cok halsiz srekli uzanmka. Istiyorum arada adet olacak misim gibi agri giriyo karnima ama baktigimda bise yok sizce neden olabilir köy yerinde oldugum icin test alamiyorum

Back