- 12 Nisan 2019
- 72
- 34
- 8
- 30
- Konu Sahibi pinkhouse34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayalet çizgi var canım kaç gün geçti adetin
Gorunuyor demi canm ay inslalah ya sansa 2 kere test yapiyorum ama ilk idrar ile olmuyor ya test çok ve geliyor elimeGördüm bennnnnn kizzzz
5 gün canm ama gec dollenmeden şüpheleniyorum benHayalet çizgi var canım kaç gün geçti adetin
Geç döllenme de olabilr tabi canım ama sen yine de sağlık ocağı yakınında varsa bi kan testi yap derim5 gün canm ama gec dollenmeden şüpheleniyorum ben
Gorunuyor demi canm ay inslalah ya sansa 2 kere test yapiyorum ama ilk idrar ile olmuyor ya test çok ve geliyor elime
Canim olabilir ve sen hergun koyuluk takibi yap. Sonra da kan verirsin.5 gün canm ama gec dollenmeden şüpheleniyorum ben
Çok pembemsi evet hayalet çizgi kuzum insallah vallaha sevinirim boyle bakinca hayalet var.
Çok silik hayalet var kuzu5 gün canm ama gec dollenmeden şüpheleniyorum ben
Silik cizgi evet var insallah canim vardir doktor nededi kan testine belki yeni yeni tutunur.Kızlar iyi günler benim adetim 5 gün gecikti iki ser gün arayla idrar testi yaptım hepside silik bugünkü de ilk başta köyü ikinci çizgi cıktı ilk anda sonra silik kaldı pazartesi de kan testim0.7cıktı olabilir mi
Inşallah yarina randevu aldim hastaneden bakalim ne cikacakÇok silik hayalet var kuzu
O da yeni olabilir dedi erken olabilir dedi bir hafta bekleyelim dedi iki tane şüphem var birinci adetim gecikti gelmiyo ikinci testte silik cikiyoSilik cizgi evet var insallah canim vardir doktor nededi kan testine belki yeni yeni tutunur.
Benim kuzum ikinci gebeligim dusun kibkirimiz bir çizgiydi hastaneye gittim 6 7 gun sonra 2 günlük gebesiniz dedi 2 doktorarda sordum aynj dedi inan.Inşallah yarina randevu aldim hastaneden bakalim ne cikacak
Sen dikkat et heleki suan gebelikler zor ufak şeye gelmez yeni galiba iki kat sayilar kan deger artmasi lazim 1haftada bakalim deger kac olcak inşalalh kat kat artar sağlıklı gebelik olur.O da yeni olabilir dedi erken olabilir dedi bir hafta bekleyelim dedi iki tane şüphem var birinci adetim gecikti gelmiyo ikinci testte silik cikiyo
evet canim cok zorda olsa o yatay olan 2 gri cizginin bitiminde cok cok hafiften görünüyor. saga sola sallayip bakmaya calis veya telefonun arka isigini acip biraz yönünü degistirerek bakmaya calis görüyorum ben. siyah beyaz yapincada biraz daha görünüyor
canim idrari biraz fazla damlatmissin ama sendeki daha rahat görünüyor 2. cizgi bugün kan verebilirsin pazartesi günkü degerden baya yüksekse olabilirKızlar iyi günler benim adetim 5 gün gecikti iki ser gün arayla idrar testi yaptım hepside silik bugünkü de ilk başta köyü ikinci çizgi cıktı ilk anda sonra silik kaldı pazartesi de kan testim0.7cıktı olabilir mi
Evet canım burada daha billi kan ver be nceKızlar iyice kurudukca belirginlesti sanki ha -Adel- vuslatahasretim T Tatlianne20 Alene Eki Görüntüle 2287460
Yarina randevu aldim canm bakalim inslalah vardir ya yarın nasıl olacak simdiEvet canım burada daha billi kan ver be nce
Yarina randevu aldim canm bakalim inslalah vardir ya yarın nasıl olacak simdi