• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık GEC DÖLLENME YAŞAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar iyi günler benim adetim 5 gün gecikti iki ser gün arayla idrar testi yaptım hepside silik bugünkü de ilk başta köyü ikinci çizgi cıktı ilk anda sonra silik kaldı pazartesi de kan testim0.7cıktı olabilir mi

Eklentiler

• 20190710_111628.jpg
    20190710_111628.jpg
    134,6 KB · Görüntüleme: 109
Kızlar iyi günler benim adetim 5 gün gecikti iki ser gün arayla idrar testi yaptım hepside silik bugünkü de ilk başta köyü ikinci çizgi cıktı ilk anda sonra silik kaldı pazartesi de kan testim0.7cıktı olabilir mi
Silik cizgi evet var insallah canim vardir doktor nededi kan testine belki yeni yeni tutunur.

O da yeni olabilir dedi erken olabilir dedi bir hafta bekleyelim dedi iki tane şüphem var birinci adetim gecikti gelmiyo ikinci testte silik cikiyo
Sen dikkat et heleki suan gebelikler zor ufak şeye gelmez yeni galiba iki kat sayilar kan deger artmasi lazim 1haftada bakalim deger kac olcak inşalalh kat kat artar sağlıklı gebelik olur.

canim idrari biraz fazla damlatmissin ama sendeki daha rahat görünüyor 2. cizgi bugün kan verebilirsin pazartesi günkü degerden baya yüksekse olabilir

Back