Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Umudunu yitirme canim 2 yıldır istiyoruz bizde olmuyor önemli olan çok düşünmeyeceksin gerçi bu insanın elinde değil çok zor bı süreç gerçekten benimde daha tam belli değil geçen çarşamba kan verdim iki gün sonra tekrar gel dedi doktor gitmedim işte bu pazartesi gidecem sana da bilgi veririm Allah herkese nasip etsin umutlu ol biz çabalıyoruz gerisi Allah ne ederse o olur
Güzel haberlerini alırız inşallah ben çok istiyorum ya böyle benim gibi olan insanların da gebeyim demeleri haberlerini almak beni o kadar mutlu ve motive ediyor ki sana anlatmam mutlu olurum haber verirsen
Aynen kzum rabbim kucagimizi boş birakmasin sizede en kısa zamanda bebek haberi müjdesi gelsin inşallahkafaya takmamak en büyük avantaj bu bence. Kafaya takmayı biraktığınız an bebiş de oluyor dualarım seninle kzum eşine babalık sana annelik duygusu nasip etsin
Kafaya takmamak inanki elimde değil aklıma geliyo sürekli tam diyorum düşünmeyeyim internette bebek çıkıyo karşıma birde çevremde herkes o kadar soruyo ki artık bebek yok mu düşünmüyor musunuz bak yapmazsan daha da olmaz bi sıkıntınız mı var diye kimsede olmadığını bilmiyor söylemiyor çünkü çok kötü bi süreç ya herşeyiyle rabbim yardımcımız olsun
Ya kötü düşünmeyin 2 gün yoğun bı şekilde kanama yaşadım pıhtı geldi çok şükür bişey olmadı korkmayın adetten önce dijital gebelik testi yaptım negatifti kanama varken yaptım yine negatifti çok şükür 7 sine yaptim pozitifi gördüm kanamam 2 gün sürdü sadece
Benim ummadığım bi anda adetliyken testi gördüm tesadüf ilk leke sonra pıhtılaşma oldu 3 gün benim de adetim iki gün de peşinden pembe lekeler geldi test yaptım negatifti o yüzden kan testi de vermedim hala çok bi belirtim yok ufaktan sancı sızılar var arada o kadar
canm benm rabbım hayırlısını nasıp etsın ınsallah bundan 5 ay once 2 yasında kızım öldu ve cocuklarım cok kotu oldu ben sonra gebe kaldım dıs gebelık dedı doktor sonra dıs gebelık olsa agrın olur dedı sonra tam emjn oldum dıs gebelık dedı ve ıne yaptılar dustu bende okadr kotuyum kı oyle cocuk ıhtıyacım varkı ıne etkısı ıkı ay bekledım sonra korunmadım bundada kan olunca korkudan hastaneye gıdemedım ve ebeye gıttım duruyor dedı bence sen bır ebe bul ve gt yanına göbegını kaldırıyor emın olkı hemen ustune kalırsın gebe cunku bende gıttım göbegımı kaldırdı ve sogan suyu ıcırdı bana kacgun ve gebe kaldım ama suan hastaneye gtmedım daha bana dedı kanın btsın gel cunku kan parcası hastaneye sakın suan gtme bılmezler cok kucuk gorunmez dedı bana bakalım ne olucak rabbımden dılegım rabbım sanada nasıp etsın ıste gıdıcem bakalm
Benim çevremde tanıdığım hiç ebe yok maalesef olsa giderdim göbek düşüklüğünü biliyorum ondan da olmayabiliyor belki de ondandır inşallah bebeğin vardır inşallah sağ sağlim alırsın kucağına gidince belli olunca banada haber verirsin olur mu merak ederim
Benim ummadığım bi anda adetliyken testi gördüm tesadüf ilk leke sonra pıhtılaşma oldu 3 gün benim de adetim iki gün de peşinden pembe lekeler geldi test yaptım negatifti o yüzden kan testi de vermedim hala çok bi belirtim yok ufaktan sancı sızılar var arada o kadar
İlk 3 gün pembe kahverengi leke geldi sonra bı anda kanamaya döndü şuan kanama varmı varsa negatif çıkabilir normal test yaptım negatifti dijital gebelik testini kanama olmazdan önce yaptım negatifti kanama varken de negatifti dijital kanama bittikten sonra pozitifi gördüm dijitalde kanamadan 3 gün sonra yani adetin 7.gunu pozitifti