• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık GEC DÖLLENME YAŞAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet hamileyim inşallah bu sefer kazasız belasız bebeğimi kucağıma alcam sen sonucunu aldımmı canm
Be sefer derken canım. Daha önce düşük mü yaptın? Evet sonuç çıktı maalesef negatif perşembe aşılama için randevu almıştım artık orda çıkar sebebi

Sebebi neydi? İnşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.
Amin sagol canım 6 ay önce bende aşılama oldum tuttu 5 aylıkende bebekte bazı sıkıntılar çıktı bana da zararrı olacaktı doktorlar öyle dedi o sebeble canm

Amin sagol canım 6 ay önce bende aşılama oldum tuttu 5 aylıkende bebekte bazı sıkıntılar çıktı bana da zararrı olacaktı doktorlar öyle dedi o sebeble canm
Vardır her şeyde bir hayır. Geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın inşallah

Canım bu sabah erken gebelik testi yaptım maalesef çıkmadı. Kan verdim sağlık ocağında 5-6 gibi çıkar sonuç. Artık gebelik beklemiyorum göğüs şişkinliğiö ve ağrısı da geçti. Olmadı yine galiba :kızgın:
ciktimi sonnucun canm

Meraba kızlar ben yeniyim buralarda inşallah doğru yere yazıyorumdur size bi sorum olacaktı benim şuan son adetimden 2gün geçmiş durumda bu gün 3. Günüm dayanamayıp adet olmam gereken gün idrar tahlili yapmıştım iki tane eczaneye gösterdiğimde hayırlı olsun demişti biraz silik çift çizgi çıkmıştı aynı gün kan tahlili yaptum sonuç 1.20 i negatifti 1hafta ya olmazsan yine gel dedi sizce yükselme ihtimali varmı geç döllenme olabilirmi aynı durumı yaşayanlar lütfen yazarmısınız. Bu arada belirti olarak sadece arada kasık batmalarım var :KK12:
bence yükselebilir benim 100du ve doktorum 3 haftadan önce doktorlara gitme demişti aile hekimim ben 2 hafta sonu gitmiştim herşey normal demişti ama 9haftalikken kalbi durdu

Kızlar merhaba bende en son 23 mayısta adet gördüm. 23 haziranı bekledim ama adet olmadım olmayınca evde test yoktu ovülasyon testi vardı onu yaptım bingo yumurtlamayı gördüm adet günü yumurtladım yani. Şuan yumurtlama üzerinden 15 gün geçtiğinde kan testine gittim değer <2,0 çıktı. Gebelik yok dendi. Geç yumurtladığımdan geç döllenme olablr mi acaba çok merak ediyorum sizce değer yükselirmi?
benim asiilamadan sonra 2.79 çıkmıştı 14.gündü diye yükselmez dediler bir hafta sonra adet oldum

Back