• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık GEC DÖLLENME YAŞAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde 9 gün oldu canım adet ağrısı gibi bi haftadır var ama olmuyorum cok akintim vardı bugün ve iki gündür göğüslerim ucu cok aciyor bende bi hafta geçsin yaptrcam tekrar test bakalım

Benimde 9 gün oldu canım adet ağrısı gibi bi haftadır var ama olmuyorum cok akintim vardı bugün ve iki gündür göğüslerim ucu cok aciyor bende bi hafta geçsin yaptrcam tekrar test bakalım
Bence çarşamba perşembe gibi de sen yaptır. Gebelik varsa çıkar zaten değilse en azından kadın doğum uzmanına gidersin. Ben de adetime bir hafta kala aşılama için randevu almıştım. 25 temmuza randevum var inşallah gebelik vardır da gerek kalmaz

Dün belim cok ağrıdı karnım o kadar sis ki ama negatif çıktıkça moralim düşüyor benimde o yuzden olmadi ole yaparim canım ilk defa bu kadar gecikti bakalım inşallah rabbim isteyenlere nasip etsin:) güzel haber alırsan yazarsın:)

Dün belim cok ağrıdı karnım o kadar sis ki ama negatif çıktıkça moralim düşüyor benimde o yuzden olmadi ole yaparim canım ilk defa bu kadar gecikti bakalım inşallah rabbim isteyenlere nasip etsin:) güzel haber alırsan yazarsın:)
Rabbim inşallah hayırlısıyla bebişlerimizin varlığını görmeyi nasip etsin. İnşallah pozitif sonuçlar alırız. Tabiki yazarım canım. Senden yaz mutlaka

Ben salı günü tekrar kan testi yapcam. İnşallah o zaman çıkar. Adetim 9 gün geçmiç olacak varsa çıkar herhalde. Göğüslerim de iyice şişti ağrımaya başladı. Senin kaç gün geçti belirtilerin var mı? İnşallah hayırla sonuçlanır.
kızlar insalalh sizinki geç dollenemdir bende adetim 9 gün gecikmisti kan verdim 0.22 çıktı 1 hafta sonra bidaha ver dedi doktor 15. gün gecikme ile yaptirdim kan 0.19 cikti yok ama geciktim tarlusal verdi doktorum kullaniyorum yarın bitecek bakalim adet olacakmiyim

cnm benimde ilk defa 15 gun gecikti

Gittim bende pazartesi canım birsuru test yaptı pazartesi smear alacaklar tekrar. Muhtemelen tarlusalı iç dicek bana gecen hafta salı vermişti doktor 9.gun gecikmedeyken ben içmemiştim. Hormonlarım falan iyi gözüküyo herşey iyi ultrasonla bakacakmış alttan oyle dedi.
canm ben tarlusal kullanmaya basladim kullandinmi sen son durum ne sende

Kızlar merhaba. Benim adetim düzenlidir. Hiç şaşmaz en fazla 1 gün erken ya da 1 gün geç olurdum. Normalde 14 temmuzda adet olmam gerekirdi olmadım. 18inde kan verdim 0.10 çoktı yani negatif. Henüz adet de olmadım. Geç döllenme olabilir mi?
tatlim bende senin gibi ya 2 gün erken ya 3 gün gec olurdum ama bu ay 15 gun geciktim kan verdim.negatf tarlusal kullandim yarın bitecek bakalim olacakmiym

Eklentiler

• IMG-20190722-WA0000.jpeg
    IMG-20190722-WA0000.jpeg
    118,2 KB · Görüntüleme: 65
Bende gec sollenme geciriyorum benimde adetim in 13.günü 25di.şuan 2 binleri buldu. Keseyi acaba ne zaman gordunuz. Ben 2000binlerde net keseyi göremedimde
Ben sürekli kan vermekten bikmış biraz mola vermiştim.8000lerdeydi baktirdiğimda.6 haftalikken sadece kese 7+4 te kalp atışını gördüm

Back