• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık GEC DÖLLENME YAŞAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben içmedim tarlusal falan canım. Cuma gecesi bi anda geldi benim. Parça parça gelio pıhtı şeklinde. Cok yogun oluyorum. 2 ay olamadım ya Rahim sökülüyor sanırım. Doktora gitcem yarın bi baksın.
ben ictim kuzum biteli 5. gun oldu bu sabah geldi cok sukur ama bende sancili ve yogun oluyorum

Bende tarlusal kullanmaya başladım bide ben adet olaydım iyiydi hiç adet olcakmisim gibi de durmuyorum .s
valla kuzum Bend e diyodum olmam hiç gelecek gibi degil ama ilaç bitiminden sonraki 5.gun bu sabah geldi ama parcali geliyor

evet kızlar temmuz cikmadan adet oldum baya gecikmeli oldu ama tarlusal biteli 5. gunu bu sabah oldum suan stresten kurtuldum resmen @AloeeVeraa T Tatlianne20 -Adel- -Adel- Alene Alene vuslatahasretim vuslatahasretim Dream1988 Dream1988 Mevayigit Mevayigit

Hayirlisi olsun canim bende bu ay hic iliski yasayamamistim tatil vs yaptim. Geldigim gun doktora gittim bgn yumurtan catlamis dedi yumurta gozukmuyor sivisi varmis ve rahim duvari kalinlasmaya baslamis. (Bunu gorebildiklerini bilmiyordum) o gunu (evelsi gundu) ve dunu degerlendirdik bakalim. Oncesinde hic sperm yoktu denk gelmis midir bilmiyorum. Gecen ay catlamayan yumurtamda epey kuculmus. Pek engel olmaz o dedi...

Back